19

АНОНИМЕН

преди 4 години

ДО 11. ЯВНО СИ ДОСТА КОНФЛИКТНА ЛИЧНОСТ. ЧЕТИ И ПОСЛЕ ПИШИ. ЗАЩО ДА КРАДЪТ ОТ РУСНАЦИТЕ КОГАТО РУСКИТЕ САМОЛЕТИ ПРЕНЕСОХА ВСИЧКО ДО ИТАЛИЯ КАТО ПРЕМИНАХА НАД ЧЕРНО МОРЕ ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ. ТЕ СИ НОСЯТ ПРАТКИТЕ В САМОЛЕТИТЕ И ПОЛЕТА ИМ Е ТРАНЗИТ. НО НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛЮЕ РУСИЯ ДАВАЙТЕ ДА ПЛЮЕМ. НА ВАС НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ АКО ДА ЗАЩО ДА АКО НЕ ЗАЩО НЕ.

18

анонимен

преди 4 години

До Не извратен тип АЛО ЧЕТЕШ ПРЕЗ РЕД. НЕ РУСКА ПРАТКА А ПРАТКА ОТ КИТАЙ ЧЕХИТЕ СА ЧОПНАЛИ. СЛОЖИ СИ ОЧИЛА.

17

Иванов

преди 4 години

Рим е вечен град. Ще го има много след като всички тук сме изчезнали. Мислете за вечноста. Покайте се за греховете си, уредете дълговете си.

16

Анонимен

преди 4 години

Единствените които са виновни за това са про.стите оризници, които последните 5 години масово започнаха да изкупуват Италия и увеличиха многократно полетите от Оризия до Италия. Не са само виновни за Италия, тая мизерна и/з/мет запали целия свят, може би дори нарочно за да го изкупят за без пари. Тая па.смина е двулична, мизерна и лукава, никога не им вярвайте.

15

Анонимен

преди 4 години

Това може да се случи.И вече е факт Само по време на Американска " демокрация"! Що през комунизма нямаше такива епидемии бре демократчета ?! Защо нямаше " бежанци" безработица? Неравенство в обществото? Малки сте да разберете! Що ли ви " питам"!

14

Аферата драйфус

преди 4 години

Китайските "пратки" за италия се оказаха предназначени за китайците там.Ахаха

13

не може да бъде!

преди 4 години

Италианците вече обсъждат дали ще е по -правилно ако си прекръстят градовете по руски образец ,вече има и предложения -Рим /Рома/става РОМАноф,Милано става МИЛАНинград,Бари става БАРИвосток,А Палермо-ПАЛЕРМитаж!

12

Анонимен

преди 4 години

ЕС какво направи,ами ссселяяяндури руски,ккрепоостни сселяни,ЕС отпусна милиарди евра за справяне и спасение на бизнеса.Ти сеелянино неддодялан ,знаеш ли колко взимат във Ирландия на седмица тези дето не са на работа заради вируса ? Взимаха по 203 евро ,от днес взимат по 350 евро на седмица,ти колко взимаш ддивако,колко дава Путин на онези зад оградата ?????Дерат ли ва банки те ? Ето това прави ЕС

11

681

преди 4 години

До Анонимен 11 Господ не знам дали ще им помогне но руснаците със сигурност им помагат!

10

Не извратен тип

преди 4 години

По цял свят държавите си разменят медикаменти,кой каквото има а само руснаците парадират по време на масова чума и рецесия.САЩ не са откраднали руската пратка за Италия а са си купили тестовете от италиански производители,ще вааа в сееладуриите про руски,по време на пандемия лъжат и мажат,маммичката ви гггнусна ддолна

9

истина е

преди 4 години

За това хората да не ламтеят за много пари и благини ,а да си помислят какво са дали на света , защото живота им стана много комерсиален !

8

Donald J Trump

преди 4 години

Нормално. Който "пусна" вируса е той да "чисти" след него.

7

Анонимен

преди 4 години

До ИнтереснооФранция и Германия си присвоиха пратки с медицински пособия предназначени за Италия на своите КПП-та, а Чехия буквално си "чопна" китайски доставки за Италия....

6

Интересноо

преди 4 години

Русия и Китай помагат на Италия,а ЕС,ЕК и НАТО са в тотален амок!Нещо се обърка или просто са си такива "богатите сникерси"-жалки!?

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Мдааа ... Светът става все по-грозен и по-грозен.Снощи видях щъркела, кйто гнезди в нашето село ... Беше си дошъл. Днес го няма ...Дали е измръзнал ?Само на мен ли така ми се стрява, че всичко красиво и мило в този свят загива и обратното - всичко грозно и уродливо се умножава и просъществува ?А, когато бях дете ни учеха, че вбъдеще човечеството ще става все по-съвършено, а земята все по-красиво и добро място за живот.

4

Анонимен

преди 4 години

Престанете да крадете статии.

3

Анонимен

преди 4 години

Лятото ще убие вируса.Цяла Европа се нуждае от горещо лято.

2

Анонимен

преди 4 години

Много искам да отидат там , но няма да е скоро .

1

Анонимен

преди 4 години

По-добре така отколкото стада африканци и араби всички до един клошари на социал да трупат отпадъци,крещят и уринират.Повярвайте ми това което остана от Рим е толкова тъжно и жалко-някога са били ГОЛЕМИ. Сега са ромски катун.Даже не ами африкано-арабски приют за въшливи гангстери и талибани.Не не мразя Рим.С напредване на виртуалната реалност ще можете да се разходите в градът в който свършват всички пътища по времето когато са били империя от Африка до Китай.