51

Смях

преди 4 години

Още един професор се изказа. Ние си ги спазваме правилата, но вирусите не знаят това.

50

Анонимен

преди 4 години

Спазвайте мерките за да не гризнете дървото преждевременно...

49

Анонимен

преди 4 години

Никой не е подивял. Тук са само мишки. А и никой няма да допусне анархия.

48

Баи

преди 4 години

Като чета коментарите усещам , че народа е подивял и ще стане касапница - дано не изляза прав

47

Анонимен

преди 4 години

До 123не сварват драги т56ко. Возят с военни камиони труповете и ги държат по църквите

46

asd

преди 4 години

Да бе, тебе все някой те лъже, а и земята е плоска, нали? И цяла Италия, вече и Испания някой ги е излъгал та си стоят по балконите. Само тебе никой не може да излъже.

45

123

преди 4 години

До asdПри 400 умиращи на ден в 60 000 000 Италия със сигурност не сварват да ги погребват, странно че не ни показват хиляди трупове из канавките и фонтаните

44

анонимен

преди 4 години

Доктора и той "мисли за здравната система"! -:)Или по скоро"мислиш"докторе.За здравната каса?!-:)Която източвахте яко Кой както може,правейки ЧАСТНИ КЛИНИКИ,които задължително "работеха"Точно със здравната каса!Така и никой не разбра.От къде тези пари,Та тия "клиники"Никнеха като"гъби"В по големите Че и малки градове през годините,вече 30 години?!Да се разхои някой из София и Пловдив,та да види само колко"очни клиники"има само!Ние само"очите"ли си "лекуваме"?И всичко "работи"със здравната каса!

43

до СМЕШКО

преди 4 години

Да пазим себе си и здравната система (доктори, работници) от пезотговорни, егоисти и глупави хора като теб.

42

Гошо

преди 4 години

Президента Радев най-разбира от тези вируси и каза да не слушаме щаба и да правим напук :))

41

Анонимен

преди 4 години

До Данище стоим под юргана да чакаме торбалани ще умрем от глад, но забележи НЕ от КОВИДбанките ще ни вземат жилището след товаи ВСИЧКО Е ТОЧНО!

40

смешко

преди 4 години

да пазим себе си или да пазим здравната система? Или да пазим себе си от здравната система? :)))

39

asd

преди 4 години

Сравненията с грипа са неуместни. В Ломбардия не смогват да погребват и кремират. Очевидно ситуацията е извънредна. Ако се разпростре в този мащаб навсякъде ще стане страшно. Не разпространявайте внушения да се подценяват нещата. Грехота е! Здравните системи ще се сринат.

38

Дани

преди 4 години

Колко време трябва да ги спазваме тези правила? С това темпо ще има по 10-20-30 нови болни на ден още 1-2-3 години. Толкова ли време ще си стоим вкъщи?Нали уж спазваме правилата, за да дадем на държавата време да вземе мерки и да се подготви за неизбежния ръст на заболели?! Как се е подготвила държавата досега? Затвори парковете и граднските? Затрудни пътуването? А болници и оборудване? Лекарства и предпазни средства? Контрол на хората идващи от рискови държави?

37

Ф.С.В.

преди 4 години

"Не е възможно да се изгради реанимационно отделение за 3 дниИ Аз като български гражданин искам да допълня -ВИРУСА ВЪРЛУВА ОТ 3 МЕСЕЦА !!! ЗАЩО ГИ ПРОСПАХТЕ ?????

36

Тази година

преди 4 години

От грип са починали 111 253 души в света,като до края на годината се очаква да достигнат до 700 000.Затваряйте целия свят.

35

10 години ГЕРБ

преди 4 години

За 10 години напуснаха много медицински специалистисега се връщат доста хора, НО НЕ И МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИсещате се защо !

34

Анонимен

преди 4 години

минимум колко е прага за бедност в ЕС защо не кажете ?-----според федералното статистическо бюро границата на бедност за сам човек в Германия е 13628 евро годишен доход .

33

Гошо

преди 4 години

Предпочитам да слушам президента Радев и да правя напук на щаба и на правителството!

32

БГ

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Като си толкова отворен - отиди целуни един болен, "преживей" болестта и бегом към Русия. Дано копейките от троленето ти стигнат за билет до там! Ние в ЕС ще се справим най-добре, ако всички родоотстъпници като теб се изнесат от страната и отидат в мечтания си рай...Благодарение на нерките все още задържаме положението с болестта! АЗ ЩЕ СИ ПЛАТЯ ДАНЪЦИТЕ И СМЕТКИТЕ ТОЗИ МЕСЕЦ ОЩЕ - ТАКА ЩЕ ПОМОГНА НАСТРАНАТА СИ! Това е отговорното поведение на един българин!Да живее България