32

муспи

преди 4 години

На въоръжена борба другари! Условията са назрели за Нова Революция! Бой последен е този, затова този път умната! Съюз с ци$аните, ту$ците и а$абите (ГЕРБ ще достави няколко милиона), - и по българите, без всякакви задръжки! А имотите на Царя в Барселона ще национализираме, милиардите му пък не са проблем - ще проведем обмяна, всъщност възстановяване на банкнотите с образа на Г. Димитроф.

31

Solar Power

преди 4 години

Така почти цялата държава щеше да работи нормално. А сега дърво голямо .... Няма да има скоро за никого .....

30

Solar Power

преди 4 години

До 27: Ти си много далече от нещата. Точно всички които си ги изброил са на държавна хранилка. Тоест има едни пари в сметката и те ще отидат за тях. Ок , обаче тази сметка се пълни от бизнеса и когато там не влиза нищо няма и как да излезне :)Та цялото правителство има грешна логика на кого да помага. Трябваше просто да се забрани със закон на всички над 60 години да излизат за 1 месец. Всички млади които искат родителите им да са ОК да не ходят да ги свиждат. Държавата да носи храна на тези

29

Анонимен

преди 4 години

Те още не са го приели и държавата се разпадна. Всеки почна да дърпа и влачи квот докопа...

28

Анонимен

преди 4 години

Аман от умници! Особено пък тази канцеларска ми.шка,родена за бюро.

27

Е, ТОВА Е!

преди 4 години

НАЛИ, ПОДКРЕПИХТЕ ИСКАНЕТО НА ПРЕЗДЕНТА-ПАРЯСНИК!!СЕГА. ЩЕ ВИДИТЕ. ЩО Е... "ХАОС", КАТО ФРЪКНАТ ЦЕНИТЕ!

26

Шефа

преди 4 години

Не този закон създава хаос , това правителство е създавало всяка година хаос!Работят по принципа "да ловим риба в мътна вода" и целта им е не народно добруване , а плячкосване от фирми , от евросредства , от пенсии , от социални осигуровки , от ежегодно вдигане на заплатите си до тавана от 20000 лв. които си написа т.н." пекинска патица" - председателката на Народното Събрание и т.н. ....каквото докопат!

25

Анонимен

преди 4 години

Приетият закон не е предпоставка за това което ще ни се случи,той е следствие на все по динамичната обстановка във време на криза като тази!Основно Парите доколкото ги имаме скътани,трябва да отидат за пенсионери,хора съкратени от работа и изпаднали в икономически колапс,лекари и Медицински персонал и всички които са на първа линия в борбата за справяне с това чудо!Бизнесът живот и здраве като преминат тия рестрикции и рецесията която *** на вратата,които от него е оцелял ще продължи напред!

24

това е реплика към

преди 4 години

само отбелязвам

23

ЗАЩО НС....

преди 4 години

ПРЕЗИДЕНТА И НИНОВА, КАЗАХА ДА СЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ!ЗНАЧИ ИМАТ ПАРИ!!!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА?!

22

Да му мислят в НС!

преди 4 години

Човек като огладнее... става страшно !

21

До 18

преди 4 години

Дори детето на англичаните да не е било болно,англичаните-настойници с които я дошло,са били болни и разболяха персонала на хотела. Така че с право Банско го затвориха. Ако хотелиерът си беше затворил навреме хотела тия англичани нямаше да дойдат в България.

20

отвратитИлно

преди 4 години

Олигарсите пращат лакеите си по медиите с цел да убеждават , че трябва да Източат Резерва Веднага ! и да подпомага бизнеса/тяхБизнеса да си бръкне в Многомилионните сметки , Нали натрупаха от свръх заетоста на хотели и ресторанти .

19

Анонимен

преди 4 години

Общи приказки.

18

срамота

преди 4 години

А на снимката някакъв мушморок с маска весели целия парламент с глупостта си и с вида си.Този министър Кирилов от коя димитровградска кантора го измъкна Тиквата? По-жалък е и от онези пернати представителки на фауната-Теменужка ,Николинка ,Деси ,Деница и т.н.

17

Гъдьо

преди 4 години

Този кой червен милионер беше поред ..че им забравих бройката..По едно време АБВ то дезертираха от второто правителство на ГЕРБ...Да не го забравяме все пак !!

16

Гошо

преди 4 години

Според мен хората от кризисния щаб се справят добре -на другите като Калфин им е широко и могат да си говорят и анализират по телевизията както намерят за добре и без никакви последствия - нали не носят отговорност. Като приключи кризата пък ще плъзнат да обясняват какво е трябвало да се направи :)

15

ми

преди 4 години

точно защото не са във въпросния съюз проблемите се назовават кратко и ясно и се решават бързо и на време

14

бай Пешо

преди 4 години

този и той чул недочул, бърза да се изкаже :)

13

aa

преди 4 години

не бееее не се задават фалити. Всички вече фалираха беее алооо. Всички вече са на борсата бе. Щом програмисти почнаха масово да съкращават смятайте. Ама кой да смята