48

Анонимен

преди 4 години

Стига гледали по чуждите проблеми! Каква е ситуацията с възрастните в България! Не ви ли интересуват вашите родители бе ***? Какво било в Испания, Италия или Русия и прочие си е техен проблем! Всичко сме си решили та даваме съвети на другите!България ще се освободи от тези които я построиха (имам в предвид възрастните) за да могат новите господари още повече да грабят! Не се ли срамувате, бе народ или племе?

47

Анонимен

преди 4 години

А какво е клъстър, или забравихме българския, щото не е "куул"?

46

Анонимен

преди 4 години

До Стендал.Хубаво е че си отива, няма спор. Но какво идва? Ако хората не се събудят преди да дойде ще има носталгия.

45

Стендал

преди 4 години

Важното е че заедно с тази пандемия си отива ДНЕС този несправедлив и отвратителен свят в продължение на 30 години, който познаваме след паданетона Берлинската стена "Война на дворците, Мир на . . .колибите !"

44

Анонимен

преди 4 години

Как така ще умират, нали всичко това за тях се прави.

43

До 40

преди 4 години

Ако не беше чернобилската радиация, нямаше да има физкултурници по площадите след някоя друга година. Та какви медикаменти ти трябваха и не ти бяха дадени? Какви са ти пораженията от радиацията? Топките ли ти издъхнаха или какво? Питал той по събрания, не си спомням аз какви жалки, кротки еснафчета бяхте преди 89та, не че сте по различни сега.

42

емиграция

преди 4 години

Доста неприятни кадри пък дадоха от една Мадридска болница. Тежко болни лежат на пода в коридорите на болницата. Санчес казва-,,Ще победим",но хората си отиват на пода. Да именно на мозйката. Постлано е отдолу,но....Тежка, прекалено тежка ситуация...

41

до 40

преди 4 години

Стига дъвка тоя Чернобил, напиши нещо за Фукушима, от където и в момента изтича радиация, нещо за бомбите с обеднен уран,които САЩ пускаше недалеч от нашата граница.Знаеш ли колко много яварии на ядрени централи са станали през миналите 50 години в Европа-за тях се мълчи, и аз се учудих ,когато ми попадна информацията.Като жокер,който ще подам-Блекпул-изтичане на радиация и хиляди родени с малоформации в района,ама никой не бие тъпана,трайкат си, така е навсякаде .

40

емиграция

преди 4 години

В Испания пламна тази напаст, защото 2500 запалянковци от Мадрид, Валенсия и Барселона отидоха да гледат ф. среща в Италия.4 дни по-късно социалистите направиха митинг от 120 000човека в Мадрид за 8 март.Това е. Не коментираме повече.

39

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Който помни аварията в Чернобил, помни как няколко месеца по- късно всеки трудов колектив беше задължен да посети т.нар. открити партийни събрания, на които едни другари обясняваха какви медикаменти нашенско производство били изпратени в района на Чернобил и колко добре въздействали на населението там.Когато гласове от залата питаха защо същите тези медикаменти не са били раздадени на населението на България, отговор не получавахме!

38

Анонимен

преди 4 години

ми то в България щото много ги гледат в старческите домове, абсолютната мизерия е

37

Анонимен

преди 4 години

12-те военно-товарни самолета с техника, лекарства и медицински специалисти, които изпрати Русия, и то ВЕДНАГА, ли наричате 10 доктора?

36

Анонимен

преди 4 години

До обективен Ние имаме 10 суперболници. Само че те не са за лечение от вируси, а за скъпи операции и манипулации, осигуряващи на доктор поне 50х./месец.

35

Явно

преди 4 години

пострадалите от Чернобил в България са активни днес. Това е добра новина. Да са ни живи и здрави. Да почерпим от техния 34 годишен опит на борба с чернобилската радиация.

34

обективен

преди 4 години

Единствената държава изпратила специалисти /военни болнични части/ в помощ на Италия е Русия.Както и специални военни дезинфектиращи машини.Въпреки санкциите.Краварите са ни оставили безплатно на нас българите ,единствено бомби,хвърлени над болници ,училища и църкви.1800 бомби по 250 кг само за ден над София!И освен грабежа от Мариците ,златото в Чипровци и безплатните военни бази ,ни прибраха и 2.5 милиарда за стари самолети на хартия.С 2.5 милиарда можехме да имаме поне 10 суперболници.

33

Анонимен

преди 4 години

Трябва си стоги мерки. В Русия например главният санитарен инфекционист Иринна Санникова, която е заразила половин Ставрополски край, защото скрила че е ходила в Испания на отдих е вече в затвора. Трябва да се пусне армията и да стреля на месо.

32

До 29

преди 4 години

Къде от Испания та до Русия стигнахте бълхички. Да попитам, военната ви , натовската, как е подготвена за биологична война, евентуално. Защо не отворят техните складове. Поне ако нямат маски, могат да прекрояват памперси.

31

Пострадалите

преди 4 години

От чернобилската радиация, моля пишете каква ви е инвалидността, преди да пишете тук. Бъдете лустрирани. Ние не сегрегираме на псих. основа, а съчувстваме.

30

Буфон

преди 4 години

Хора, ще успеем ли да минем през това?....

29

St. Pumpkin

преди 4 години

10 доктора викаш. Брюксел колко изпрати? За това ли италианците сменят флага на ЕС с този на Русия? Ако не беше алчността на ЕС и си беше затворила границите сега нямаше да има коронки в Европа, но уви алчните нектотирали старчета имат нужда от пари