82

Анонимен

преди 4 години

целта е сега да се премахнат парите, скоро ще плащаме с чипове

81

Анонимен

преди 4 години

Не казват колко време издържа вируса в алкохол? Напръсках една петолевка със спирт - нищо не се разтече, явно е истинска или качествен фалшификат. След 2 минути спирта се изпари. Погледнах с лупата - не се виждаше нито един вирус да мърда. Значи всички са измрели. Перете си парите със спирт! Какво ще каже БНБ по случая с вирусите и дезинфекцията на парите? Препирането през офшорка убива ли вируса? За един приятел-депутат питам.

80

до хм от славянин

преди 4 години

Има методи, но не официалнонаучни за поддържане на имунната система на достатъчно високо ниво и в най-отровната физически и психически среда, има методи за очистване и от физически, и от психически токсини, но те не могат да се споделят с всеки!

79

до 89 от славянин

преди 4 години

С гной е пълна кистата, грануломата не е пълна с гной, а с какво я стопявам................ ами стопявам я с мощни средства за стимулация на имунната система и с още нещо, което даже е по-важно от първото, ама какво да го обяснявам на такива като теб, ''на *** бисери не се дават, защото ще ги стъпчат'' както е казано!

78

Аз

преди 4 години

И в тоя ред на мисли, освен пазене трябва да се работи и върху усилване на имунитета и създаване в организма на среда враждебна за вирусите. Има начин - четете и прилагайте !

77

до 87 от славянин

преди 4 години

Практикувам йога и други езотерични методи за поддържане на здравето си от 27 години насам, от 21-вият си рожден ден, знам какво да ям, как да го ям и как да си прочиствам основно организма и всичките му системи, затова и няма до живот да получа апендицит! Разбира се че съм антиваксър, най-добрата ваксина срещу всякакви болести са знанията ти, уменията ти и волята ти да си поддържаш здравето, това достатъчно ли ти е, ''медицински специалисте''!?

76

Аз

преди 4 години

От раждане до умиране ние плуваме нон стоп в океан от вируси, бактерии, гъбички и прочее. Дали ще се разболее човек от нещо зависи от него - наследственост, начин на живот, начин на хранене иииии всичко това рефлектира върху имунната система. Имаш ли здрава и силна имунна система, където и да си - здрав си !

75

до 84 от славянин

преди 4 години

При пулпит зъб не се вади, а се лекува, аз например съм си стапял гранулом под корена на зъба с природни и езотерични методи, но такива не са за теб, прекалено заблуден и прекалено невеж си, за да знаеш какви са способностите на човешкият организъм и човешката мисъл!

74

до 84 от славянин

преди 4 години

Ами ти защо си се докарал до пулпит и апензицит бе, ''учени'' ***, аз живея така, че да не си докарвам нито пулпит, нито апендицит, а вече карам 48-мата година от живота си и не ми бълнувай, че''това можело да се случи на всеки'', защото не можe, случва се само на невежите мързели скарабираджийски тип, които нямат нито знанията, нито волята да си пазят здравето!

73

до 81 от славянин

преди 4 години

Иска се много сила на характера, за да знаеш как да живееш и реално да живееш така, че да не се разболяваш, а ако все пак се разболееш да се излекуваш със собствени сили, знания и умения - ето за това се иска сила на характера, а не за *** овчедушие, невежество, стоене вкъщи и чакане на други да ти решават здравните проблеми

72

Анонимен

преди 4 години

Никой никого не убеждава . Хората споделят какво са прочели или гледали на видео.Точно за корона вируса се твърди ,че остава жизнен до 9 дни върху някои повърхности.------------------Идеалното "тихо" биооръжие!Кой ли го е "изтървал"???

71

Анонимен

преди 4 години

хлорна вар? ами да се напляскаме всички като овощни дръвчета с хлорна вар и няма да има зараза.

70

Анонимен

преди 4 години

Каквито сме маркототевци, ще се окаже, че върху левовете най-дълго се задържат.

69

до киро от славянин

преди 4 години

Киро, целта на мероприятието е да се провери реакцията на световното стадо зомбита към репресии, в случая поради ''страшната'' и нарочно масово тиражирана до истерия пандемия! А реакцията на световното стадо зомбите е, че то приема репресиите ''с разбиране'', защото репресиите са за негово ''здраве'' - затворено в дупките си, за да ''ликвидира'' вируса, той, гадината му, най-много мре когато е затворен в тъмните тесни дупки и е най-жизнен на слънце въздух и сред цъфтящи дървета, нали така!?!

68

Анонимен

преди 4 години

До славянинНикой никого не убеждава . Хората споделят какво са прочели или гледали на видео.Точно за корона вируса се твърди ,че остава жизнен до 9 дни върху някои повърхности. Дали е вярно... едва ли тук някой знае.Това вероятно го прави толкова опасен.

67

славянин

преди 4 години

Аз доколкото си спомням от часовете по биология в средното училище вирусите за разлика от бактериите, бацилите и останалите микроорганизми, могат да съществуват и да се размножават (репликират) единствено в живи клетки, извън живи клетки не могат да го правят, сега ни убеждават че живеели на различни повърхности от няколко часа до няколко дни!

66

Gost

преди 4 години

Китайците казаха 9 дни, че стои върху метал и 5-7 на други повърхности. Неслучайно измиват улиците. Нашите пак нещо не са разбрали!

65

Анонимен

преди 4 години

До Киро БрейкаАко ти умираш от страх, като си у вас,значи имаш някакъв проблем в главата...Затова, че спокойно си излизай. По лошо не може да стане при теб и без този вирус.

64

Анонимен

преди 4 години

Еми по продуктите в магазина има вируси, по парите има вируси, абсолютно на всякъде има вируси, микроби, бактерии и тн. Не живеем в стерилен свят все пак. Не случайно има и такова психично заболяване наречено мизофобия.

63

Киро Брейка

преди 4 години

Не излизайте от вкъщи! Не ходете по паркове да се разхождате!Не ходете по спортни площадки да тренирате!Стойте си у вас и измрете от страх!