32

Handel

преди 4 години

Магия щеше да бъде ако беше обратното, а сега си е като по учебник.

31

Анонимен

преди 4 години

Тайна самоличност - Матиа от Кодоньо, град с 15 000 жители, бизнесмен, маратонец, ще става баща и баща му е починал....

30

Анонимен

преди 4 години

До Нанаима - 743

29

Нана

преди 4 години

Защо днес нито една телевизия не спомена,че няма нови смъртни случаи в Италия? Задавате ли си този въпрос? Изведнъж се фокусираха върху Испания

28

Анонимен

преди 4 години

Прави впечетления ,че най-засегнати са държавите около Алпите. Явно вируса се е развихрил в зимните курорти, където има голям поток на млади хора и чужденци. Младите хора прекарват леко ковид-а, като "настинка" и после цял месец разнасят вируса. При нас зимните курорти също се оказаха развъдници, но понеже са по-малки, а и хората са по-бедни и не ходят толкова по курорти ,ефекта за България е по-малък.Другия вариант е "латините" да са генетично по-застрашени (италянци, испанци, французи).

27

опетков

преди 4 години

До Сериозно Доказано е категорично, че спортуването намалява имунитета, особено когато се преуморява организма, най-вече при маратони. Изобщо е сериозна заблуда, че спортът заздравява организма, особено професионалния, съпътстван с големи претоварвания. Освен че остават умствено недоразвити, "големите" спортисти рядко доживяват до дълбока старост.

26

Анонимен

преди 4 години

От един случай си правите изводите, Том Ханкс 63 годишен диабетик, даже не знам дали кашля и след 1 седмица го пуснаха да си ходи.-----Има два или три щама Коронка.Най "жестокия" е от самият Ухан.Следват по-отдалечените провинции, при които щамът на Вируса е по-лек.Тоест, през колкото повече хора е "преминал" толкова "по-лек" става, защото се е адаптирал към новата си среда, тоест - нас.Според вирусолозите Европейския щам на Короната е дошъл директно от Ухан, затова е толкова "тежък".

25

пневмония

преди 4 години

До КочоНякой журналист защо не погледне колко хора по принцип умират от пневмония ежедневно и дали броят им е увеличен, откакто имаме новия вирус. Да не излезе, че 20% от всички случаи на пневмония сега ги прехвърлят и записват като коронавирус? А с болниците проблемът може да идва от това, че всички случаи с пневмония ги насочват към интензивните отделения, което не е правено преди, особено в случаи на много възрастни хора. Не твърдя, че е така, но е възможно.

24

Минаващ

преди 4 години

До Евро-гейски съюзА защо Русия помага само на Италия???Защо не помага на Испания,Ниделандия,България,Полша,Гърция,Британия,Германия и т.н. Нима другите страни нямат нужда от помощ!!!- Ха ха ха!!! Не всички сме суеверни русофили и деби*и.Елементарна пропаганда за идио*и.

23

Иван

преди 4 години

До Евро-гейски съюзМи взимай самолета и кеф ти Москва, кеф ти ухан. Що ме занимаваш с глупавите си съждения?

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа този явно писаха в ит. преса - поработил активно върху позната китайка, сега обаче има амнезия - нали ще се връща при жена си.

21

Анонимен

преди 4 години

"по онова време медицинският протокол предвижда тест да правят само пребивавали в Китай"Изглежда проблемите при тях в голямата си част са от следване на неправилни протоколи. Дори и този случай. Очевидно са били масово заразени около него. Ама като видиш, че един протокол не води до нищо добро, ами не го следвай, бе! Ей, много сложно станало да се мисли напоследък!

20

Анонимен

преди 4 години

Преживелите корона остават инвалиди за цял живот. Това трябва а да е ясно. Няма излекували се. Има стабилизирали се.

19

щек

преди 4 години

Не съм Кочо,но пояснявам. Изглежда не сте прочели статията, където пише, че мъжът е на 38 г и е спортен тип. Това не е ли млад и силен организъм уж?!? А го е изкарал тежко макар и да е оживял... А Кочо пък даде обратния пример с човек близко до рисковата група (Т.Ханкс) дето го е изкарал леко. Нещата са относителни, за по-изчистена статистика ще " броим пилците " наесен

18

До Кочо

преди 4 години

Ясно е защо си Кочо ....Младите , силни организми го изкарват тоя вирус като грип . Малко температура и са добре . Но те хваща като в случая на 78 години и си до там . Ето в това е проблема, че не се знае кой е разпространителят и как ще го приемат другите . Не всички са яки ката Кочо . Стойте си в къщи.

17

Кочо

преди 4 години

От един случай си правите изводите, Том Ханкс 63 годишен диабетик, даже не знам дали кашля и след 1 седмица го пуснаха да си ходи. Микел Артета, треньорът на Арсенал, каза че не е нищо особено. Думите му бяха, ако не беше тази истерия, щях да пия един парацетамол и да ходя на работа. Не може да си правим изводи на база 1,2 или 100 случая. За реални данни, дори и тези 300 хил. потвърдени са малко, нито са разити по възраст и риск, нито нищо.

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Нама никога да разберете как се е заразил !!Това са много важни неща който много малко хора знаят.И ти си един от тях, нали!?

15

Сериозно

преди 4 години

Такива "здравеняци" тествали ли са ги за нещо друго, освен за вируса? Например за анаболни стероиди и др. стимуланти, защото пишат че е участвал в маратон! Само да напомня, че настоящата световна рекордьорка на 100 м. спринт почина отдавна преди да навърши 40 г., и то без да има коронавирус или друго заболяване....

14

Типично,

преди 4 години

по италиански сълзливо!

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Какво стана с европейската солидарност ?