26

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тия щабове и харчене на пари за хонорари! Бизнесмените като немогат да плащат, да съкращават! Хората ще си вземат полагащото се от борсата, а като се оправят нещата тия бизнесмени ще се чудят какво да ти предложат за да им станеш служител!

25

Присмехулник

преди 4 години

Правя класация на най-*** коментари! Е, честито, безспорни победители сте!

24

Хмммм

преди 4 години

И да кажа,аз детето си гладно няма да оставя,вярвам,че никой няма да се примири семейството му да гладува. Ако трябва Кауфланд ще обера но храна на масата ще сложа. Държавата да си пести парите за полиция и армията щото скоро ще им трябва

23

Хмммм

преди 4 години

Абе хората ,поне повечето, едва изкарват със заплата от месец за месец,а като са без заплата не знам просто. В къщи само аз работя,не се знае кога или дали ще взема заплата,Ко да продам? Майбаха си? Яхтата ли? Видиш ли държавата щяла да фалира ако помага на хората... А до сега като е толкова богата какво прави? Пенсиите ли са като нормалните,детските ли са като в богата държава,болниците ли са луксозни . .... Абе където и да погледнеш все сме зле,

22

ало Нап ?

преди 4 години

От Коледа та до 13 Март хотелите бяха пълни на Макс - Боровец,Банско,Памророво,Велинград ,Старосел,Чифлика,Павел баня и мн мн други Кешираха Милиарди !

21

Анонимен

преди 4 години

Значи, дръжте се. Плана на така наречения "щаб", начело с некомпетентния коремен хирург, е да ви удължават "мерките" седмица по седмица. Сега на 29-ти март ще е "хайде още една седмица", после хайде още една седмица, после "ама то сега е пика", после "тъкмо минахме пика, още една седмица". Сто процента поне до началото на май месец.Ако не слушкате, ще ви "затягат мерките" и ще ви плашат с военните. Бизнеса ако сега ви е затворен го пиши бегал...

20

XXL

преди 4 години

Кърлежа и от кризата ще смуче!

19

Стига

преди 4 години

Да се чете шуренейки,вместо шепнейки! Телефона ми изписва автоматично

18

Анонимен

преди 4 години

Нашите бизнесмени, ако бяха качествени, щяха да грабят от чужди икономики и ресурси и да носят в България. Така правят всички други икономики и бизнеси, на които се кланяме. Да купуват летища, концесии, златодобив, нефт в чужбина и да носят печалбите в родината.

17

Минко 47г ерген

преди 4 години

Епа ква яка репортерка, пристъпвам към номер 7 за днес

16

Стига

преди 4 години

Толкова щабове комисийки и каквото още се сетите! Само топлички местенца и работни места с тлъсти заплати за "наши" хора ,баджанаци,шуреи и шепнейки на тоз и оня на фона на растяща лавинообразно безработица

15

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да включим в щаба,Велев,Донев,Златев, Прокопиев,Банев,Захариев може и за цвят Сашо Томов-лупи,все видни деятели на родният "преход"

14

до 15

преди 4 години

Ако бяха приети тия мерки, щеше да има повече пари в бюджета, работниците щяха да работят яко а не проформа. Сащ най яката икономически държава почти няма майчинство, пък раждаемоста при белите е по голяма от тука с голямото такова, нямат пенсионна система и никакви класове останали от соц-а, заради които много млади бягат, внасят си евтино мексиканци за черната работа, и бизнеса не плаща никакви болнични, и гледам всички на там ходят, амбициозните де, мързлите само искат от държавата..

13

Анонимен

преди 4 години

Викам си,липсва ми нещо в новините тая вечер! А то какво било комсомолчето"бизнесмен"Велев, как някой все му пречел и не се грижел за "бизнеса му"Малко статистика,от времето когато нямаше и помен от Кризата-вирус:1-Неоправдано дълго майчинство в България трябва да се намали! 2-Клас прослужено време трябва да отпадне! 3-Държавата да улесни Вноса на евтини"роби"готови да работят за жълти стотинки! 4-Първите три дни от болничните на служителите да не се плащат! И ако бяхме ги приели????

12

anonimen

преди 4 години

знаете ли какво ми каза оправяи се сам е това е пандемия на маистори

11

anonimen

преди 4 години

кои бизнес кадее питам аз като са бизнесмени какво правят в момента таи акато здравето е наи важно така мисли да ме докара до луната ли бил сам пет години без работа намерих една и коя загубя не знам на пенсионер които работи до оня ден пенсия 180 лева ли да кара ами не знам какво е но това нее даржава да те докара до луната аиде стига тия циркове искаме даработим да се движим да се рахождаме но за какво говоря оня ден ми се повреди телефона сега отде да си зема нов маистора ми каза не асега де

10

българина

преди 4 години

дa припoмня нa бизнеса, ББ прeдния път ce пoдигрвaшe нa Cтaнишeв чe криeл зa кризaтa и нe взeл мeрки. ceгa тoй кaкви мeрки взe?????????????????????? вcичкo ce връщa гeрбeрcки нeщacтници. а бизнеса си мълчи и не е излзъл на улицата. щом не е значи всичко е ток!

9

Анонимен

преди 4 години

Ето ги работниците, за които плакахте на правителството и молехте да извикат чужди работници да подбият цената на труда. Вземайте ги, докато някой друг не ги е лапнал. Кризата ще мине след 3 месеца и ще изпуснете пак работниците. Пак ще има рев, сълзи и сополи от работонаематели, че им избягали роботниците.

8

Az

преди 4 години

Бизнесът само знае да иска, а какво направиха за служителите си? Колко от работодателите пуснаха хората си да си работят от вкъщи? Или искат всички да се заразят, защото парите са по-важни. А те самите къде са - скрити в кабинетите си! А Васил Велев колко от личните си средства ще дари?

7

Щирлиц

преди 4 години

До ХхххааааКомунистическият ..."бизнес" така работи.