296

Анонимен

преди 4 години

Ресторантите могат да работят и с тейк ауей или деливери за в бъдеще. В САЩ е така. Скоро си писах в мои роднини

295

Тц

преди 4 години

До 314Много просто. Когато опасността е далеч,хората не я взимат на сериозно. И ако се вземат тогава мерки като затваряне на граници всички ще се разпищят,че това е лудост и ще вдигнат бунтове.

294

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера следното - в Китай нещата тръгват от м.12. 19г знаело се е това което се случва . Защо три месеца дремаха мълчаха нищо не казвах чакаха да стигне вируса до тук и сега вече като влезе вируса в страната ...........сме много загрижени , а представете и ако бяха взели мерки преди два месеца!?!?!?

293

До 312

преди 4 години

В повечето страни по света заразени почти е равно на болни. Хората се изследват когато имат симптоми , което в една или друга степен значи болни. Много малко са страните , които както Южна Корея прилагат масов скрининг. Някои страни като датчаните и англичаните пък смятаха че само за случаите в болниците това е необходимо . За съжаление изнесените данни не го отразяват

292

Анонимен

преди 4 години

Много се спекулира с" болни" и "заразени"

291

Дофтора

преди 4 години

Свършиха 500-те теста и вече нямаме нови доказани случаи. Карантината дава резултати.

290

Анонимен

преди 4 години

Моля успоредно да върви и статистика за безработните покрай настинката!

289

Нина

преди 4 години

До АнонименТия вместо да затворят границите ...........статистика .....

288

Анонимен

преди 4 години

Защо не мога да видя информация за смъртни случаи в България, за всички други страни има. Да не би да нямаме такива?

287

Анонимен

преди 4 години

"Хоспитализирани 36 ... " " ... капацитета на ВМА и "Пирогов" изчерпан ... "Това ли им е капацитета? Жална ни майка тогава!

286

Анонимен

преди 4 години

В Сан Марино жертвите са вече 20.Явно за сега добре се справяме.

285

Анонимен

преди 4 години

В руШия как е, колко са тествани и колко са положителните проби.....само в блатная масква ли правят тестовете и колко дена им отнема?ДрогАре пишете ако знаете........ако само предполагате недейте.

284

Пак я

преди 4 години

Тук в момента в който недай си Боже ситуацията ескалира като в Италия Испания илИ Швейцария, с 1000 заразени на милион от населението, не знам каква плява ще се излее върху управляващите, Мутафчийски и не знам си кого. В нас е топката, стискайте бузи!! Щом Швейцария и Италия страдат така, смятайте за каква сила говорим и какво идва срещу нас

283

Анонимен

преди 4 години

Тази трагедия ще ни припомни кои са важните, съществените неща в кратките ни животи. Може да живеем и без да си купим блузка днес, утре.Погледни историята, природата винаги успява да припомни на човечеството колко сме мънички и кои са важните неща. Само че паметта ни е кратка. И ставаме все по зли и алчни.

282

Азе

преди 4 години

До Анонимен 294Това на 100% ще е така, защото много хора отричат, че са болни, ще си останат вкъщи и ще се излекуват сигурно без дори да разберат. Щабът няма какво да направи в това отношение, статистиката винаги е приблизителна.

281

Вуйчо

преди 4 години

Дами и господа, пазете се и се радвайте тази статистика да не скочи нагоре, защото в западна европа държави с население колкото България имат не 200 общо а 1000 заразени на един милион. Сведение - Швейцария. Тъй че умната

280

Анонимен

преди 4 години

Яжте много чесън - полезен е а и хората сами ще се дистанцират от вас.

279

Анонимен

преди 4 години

А колко от рак ,диабет ,сърдечни и други болести умират дневно

278

Анонимен

преди 4 години

слагате ли си кондом като гледоте порно

277

Анонимен

преди 4 години

Болниците са обособили по едно отделение с десетина легла, това казват хората. Иначе може да има 500 легла, но не можеш да смесваш заразно болните с останалите случаи.