198

Robinzon

преди 4 години

Няма по-големи лицем..ри от галъп.Даже фирмата са я копирали.

197

Анонимен

преди 4 години

Жъ********беше,ама не допусна какво ще последва,трябваше доп.разработка за китайци и иранци,ама на..нямал е търпение!.Този вирус първо там порази,а кой имаше най-голяма полза от това?

196

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Напълно подкрепям!!!!!!

195

Антипутин

преди 4 години

Путин измисли вируса. И сега събира дивиденти.

194

пенсионер

преди 4 години

До 2233Ако помислиш малко ще видиш, че преди,по време и след конфликтите,е била намесена(дори и косвено) и Русия!Така че да определяш едните за ''световен жандарм'',а другите за ''гълъби на мира'' е несериозно!Но явно ти си един от тези около 50% русофили!

193

2233

преди 4 години

До пенсионерКънчо го остави.Ама от 75 години краварите сеят смърт и войни в цял свят.Над 115 военни конфликта.И този Вирус се появи точно в Китай ,когато краварите усетиха че изостават фатално от китайската икономика.Арабската пролет ,бежанската вълна ,тероризма и пандемията-всичко е плод на краварската алчност и наглост.

192

пенсионер

преди 4 години

До СтатистикаНяма медия,която да не обслужва или управляващи или опозиция!Кой определя коя медия е независима?А относно изследването на ''Кънчо Стойчев,президент на световната асоциация ''Галъп Интернешънъл''е видно,че е направено по презумпция-русофилите в България са около 50% и според тях всяко зло идва от САЩ!

191

Анонимен

преди 4 години

Ако има човешка намеса във РНК- то на вируса ще се забележи от всеки микробиолог поради факта, че нашите технологии са на първобитно ниво все още. Ние хората можем да поставим ген в РНК на вируса, а природата го мутира на молекулярно ниво. Освен това точно този тип мутация е наблюдавана и друг път при други вируси. Вирусът е мутирал по естествен път, няма съмнение.

190

Приятел

преди 4 години

Кънчо Стойчев е обикновен измамник и шарлатанин.Думите му не струват пукната пара.Миризмата на банкноти е любимата му миризма.За пари може да измисли всякакви "изследвания".

189

Анонимен

преди 4 години

Ваксина има ама ще я пуснат като дойде времето. Ще има за всички, няма не искам. Надеждата е една, инжекция за събуждане на народа.

188

Анонимен

преди 4 години

Бре, оказва се че очите на много хора са отворени.

187

Мизийски

преди 4 години

Смъртоносните епидемии тръгнали от Китай са десетки. Ето последните шест - ТОРС, Азиатски грип, Вирус Херпес B, птичи грип, свински грип и коронавирус. Най-пагубна и най-известна обаче е чумата. Черната смърт се е зародила по улиците Гуанджоу и е пренесена от монголските орди до Европа през през 1347 г. Тя отнема живота на 40% (според някои източници 60%) от населението на нашия континент. Гризачът, върху който тя паразитира е черният плъх. Както повечето от нас знаят китайците са най-мръсният н

186

Просто

преди 4 години

Чумата и тя е тръгнала от Китай преди седем века. И тя ли е дело на конспирации? Това означава, че четем малко и се връзваме на конспирации на лъжи.

185

Статистика

преди 4 години

Според различни независими медии коронавируса вай вероятно е пуснат от американците.

184

Жеков

преди 4 години

Германците загубиха войната, но след това тръгнаха по правилния път на демокрация, а руснаците спечелиха войната, но се забатачиха с този комунизъм а и ние покрай тях.

183

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 197 Интересно защо все Германия даваме за пример. Нали загубиха войната.А да победителите какво ?

182

Анонимен

преди 4 години

ще ни задължат да се ваксинираме, и фармацефтичните фабрики ще спечелят милиарди---Първо, ваксина няма и ще има сигурно едва догодина. Второ, на никой не му трябва епидемия, за да задължи всички да се ваксинират. В Германия задължиха със закон всички деца и целия персонал на детските градини и училищата да са ваксинирани срещу морбили. Ако не можеш да докажеш, че имаш ваксините или не повториш ваксинацията, си губиш работата. Не че е имало такава епидемия в Германия.

181

XAXA

преди 4 години

До Как разбра? По себе си ли съдиш?А кои са най-образованите,я да видим?

180

Анонимен

преди 4 години

От 193 на убийствата и всички други престъпления както и разполагане на гестаповски отряди по щатските граници.Също така понеже е болен о крете.нави.рус издаде и безумната заповед полицаите да арестуват престъпници без физически контакт за да не се предаде корона вируса.И не си зададе въпроса къде ще ги затворят след като затворите ги пускат и че така телекинетично могат да арестуват престъпници само X-men.Бе гений е бе.Направо каункинд.

179

Анонимен

преди 4 години

От 192 фашизъм.Недоверието към него по света е на върха си а галкия опит да купува азиатски и немски фармацевтични компании за да придобие авторски права над ваксината и да не вземе Европа да се спаси и без него го показаха като пълен шут.В момента е наредил в САЩ да освободят федерални и други затворници и да се обръща внимание от полицията само на животозастрашаващи престъпления тоест от утре полиция няма оправяйте се сами.Резултата е бум в продажбите на оръжие и за четири дни двоен скок на