56

Илиев

преди 4 години

Родил се,раснал,охранил се като за празника,един смъртен враг на партията от която е цицал за да заприлича днес на т...н,продължава да пръска отровните си слюнки и да заклеймява всичко което се намира на неговият и на Борисов път.Снагата на това явление,винаги напомня за охолството в което живеят "народните" ни представители,от които само 20-25-% са полезни на българите които са ги изпратили в НС. Останалите до 100-%,са баластра,пълнеж в основите на един селски курник.

55

ББ

преди 4 години

имаме и добра новина братлета,5 индивида,с по 10 ника продължават злобно да опитват да ни прикачват квалификации без съдържание,комунисти,фили,фоби...от 30 год.лапащи покрай властимащите,а тя е в изпълнителната,добрата ли ами държим се като Народ..питаш ли доктора които ти спасява живота комунист ли е,колко взема,от кога не е спал,има ли защитни,някой гробар благодари ли му за грижите..въпреки всичко те са на поста си,Истинските герои са Лекарите ни...Поклон и Благодаря БГ Лекари

54

българин

преди 4 години

До 54 Убеден съм.Че пръстите на ръцете ти.Никога Не са били потни върхи приклада и спусака на АК -47 -:) Та как да говоря с теб за военна музика бе дечо? -:) Нивата ни са различни и езиците също!

53

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТ 27Бай Тошо нямал спестени в банка но Владко и Жени имаха милиони, от къде ли????:))))))))))))))))

52

Хе,хе!

преди 4 години

Днес цирка в народното събрание беше доста свеж ! Особенно когато на трибуната излезе Свиленски - рогата , които му е слагала жена му ( тогава любовница на Радеф) направо му пречеха да стои прав ! Той гледаше с шизофреничен поглед и се пенявеше защитавайки именно любовника на бившата му жена ! Колко типично за един червен комунистически плазм.одий !

51

Цола Драгойчева

преди 4 години

До българинХахаха Абе отеченофронтовец такъв. Я кажи, ако сравним физиономията на Гърневски с физиномията на правешкия селянин, с индобългарски произход, кой ще спечели състезанието, а?Или сравнение между Румен Грипенов и Гърневски?Чакам отговора ти с интерес!

50

Дуро

преди 4 години

Половината парламенти в ЕС ще работят до месец май без заплати ,а нашите хрантутници в извънредно положение!Така ти се пада,българино!ПАТРИОТ СИ САМО НА ТРЕТИ МАРТ!

49

Байфидан

преди 4 години

Червените са ***.

48

28189

преди 4 години

Очаквам нашите съцати народни предсавители да се включат като доброволци в социалните и болничните екипи. Защо? Защото те постоянно са заслушани в пулса на обществото и най-вече на нуждаещите се, познават мъката и страданието и умет да утешават. Сред тях има и мнозина медицински лица. Историческата традиция повелява елитите да са предна линия по време на бедствие или криза. Дълбоко е убеждението ми, че има вече 240 дарени депутатски заплати и единствено скромността и смирение са попречили на мед

47

Така е ..

преди 4 години

До българин 45 Маските са да не ни познае вируса и да ни атакува.

46

Анонимен

преди 4 години

Тия няма ли да сбият най-накрая като турците :D

45

.

преди 4 години

Простия човек се обгражда със себеподобни -Гърневски, Атанасова, биков или лиза чи -няма да цитирам имена - те си знаят!

44

БЪЛГАРИН

преди 4 години

До БРАВО , БРАВО...любимият ти премиер също е***

43

Анонимен

преди 4 години

Браво бе ,народа да ....като мухи а тези пак не спират. Малко срам трябва да имате господа депутати

42

българин

преди 4 години

до Тони... Личи Ти че си от младото "поколение"-:) Ще те попитам само.Известно ли ти е,че вируса може да влезе в организма на човек И през очите? Та..Колко човека срещна днес с очила плътни около очите,маска и химически костюм? Не ми отговаряй! Една маска не предпазва кой знае колко! И още нещо. Властта не е в моите ръце! Та да искаш каквото и да било!-:)

41

БРАВО , БРАВО...

преди 4 години

СЕГА , КАТО НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ В ЦЕНИТЕ ....ПИТАЙТЕ КОМУНИСТИТЕ , ЗАЩО ГИ ОСВОБОДИХА , ЗА ДА СЕ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИ!АМА , ПИТАЙТЕ И ПАРЯСАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО Е МНОООООГО УМЕН!!МАЙ ЗАТОВА И ЖЕНА МУ МУ Е БИЛА ДУЗПАТА.....ХА,ХА,ХААААА

40

Анонимен

преди 4 години

До Народа зове!Отдавна трябваше да го направят!Много отдавна!

39

глас народен

преди 4 години

Как може да ни занимавате с тия простотии!?

38

Тони

преди 4 години

До българинА, Симовата физиономия е много хубава? Стига политиканстване. Ти, лично, какво направи за България и българите във време на пандемия?????? Уши ли маски, помогна ли на социални, на лекари, на хлебари, на енергетици.... Не, нали, седиш си на топло и политиканстваш

37

Сиси

преди 4 години

И тези хора очакваме да ни спасят и ръководят страната. Срам за българите-или НЕ- те са си ги избрали. Немогат едно решение да вземат-дребни душици!Пак трябва да се спасяваме поединично! Всичко за техните чували-НЕ НИ ЛИ ПИСНА!