36

Анонимен

преди 4 години

Май няма да им липсваме на животните, ако нещо се случи с великото човечество. Мен пък ме кефи как се изчисти въздухът в Пловдив. Вече даже може да се диша.

35

Анонимен

преди 4 години

До ИСТИНАТАПълни глупости една от най-богатите страни в света с население малко по-голямо на България в момента е пред срив на здравната си система.В момента в Швейцария са починали над 230 швейцарци от вируса, а в бедна България 3.Всеки може да си пише фантастики колко били и колко не били с вируса , защото не се правели тестове, но не може да се лъже когато няма свободни кислородни апарати в болниците, а в същото време в България засега само няколко човека са на такова лечение.

34

3блъсък

преди 4 години

Тъй бе бу трябва дивеч, защото имаме много дивечови хора .... политици, дилъри, убийци, крадци, биячи, измамници, алкохолици, наркомани, ***, тарикати ... Остава само да пуснем и диви вълци .... ей тъй ... за разкош ....

33

Иван Андрей

преди 4 години

А на нас не ни трябват диви животни . Но е и така си имаме 240 катъра и едно голямо магаре дето ни управляват .

32

Ванката:

преди 4 години

А тук, като ги няма хоъата, ни пъевземат и вуадеят зеуенчуците... и по-едъите пъодове.Ванката, 7/8 ТВ

31

Зъл Пинчер

преди 4 години

Поради липса на диви животни на Витоша, от Щаба са се ангажирали да пуснат дивите затворници от затворите, защото "да не сме по-назад".

30

Ванката

преди 4 години

А тук като ги няма хората, ни превземат и владеят зеленчуците... и по-едрите плодове.

29

валентина

преди 4 години

Те нищо не превземат.Ние сме им го взели ,то си е тяхно от преди ние,хората да се помислим за богове и да съсипем всичко.

28

Жунгла

преди 4 години

Дивите пуйки в бг се наричат ***.

27

Анонимен

преди 4 години

Мен лично гледката ме радва и успокоява.

26

Анонимен

преди 4 години

До ХемусГанка е истинското име. Дори веднъж я хванаха в кадър на опорни точки как обижда пенсионерите, но понеже с връзки и не я уволниха. Зад грима си крие злоба към възрастните.

25

от село

преди 4 години

На село, т.е. на пчелина съм пуснал на свобода над 48 таралежа ..; има в изобилие борсуци, които въобще не ги гоня, хем през лятото ми обръщат градината на опаки ..!Изобилие от птички, гургулици ...Тишина и спокойствие ..Въобще не ме интересува нито КУРОвирус, нито нищо ...Дефакто мен ме чака един дълъг и спокоен живот ...Е, нима това в големият град това го има, а ...?

24

Хемус

преди 4 години

Само злобни жени,на които мъжете им не обръщат внимание,могат да ми нацъкатотрицателен вот,че Ганиела Ангелова от BG ON AIR е мацка

23

Анонимен

преди 4 години

Велики пости са. Престанахме да съсипваме природата и тя превзе градовете за една седмица.

22

Хемус

преди 4 години

Ганиела Ангелова от BG ON AIR е невероятна мацка!

21

.

преди 4 години

До Ще оцелеемЩе се уреди и пиенето разбира се! Отвара от лопен, отвара от коприва, и още много други полезни растения.

20

Риши Махариши

преди 4 години

Сега е момента да гледате филма "12 маймуни". Нема да се плашите.

19

Кво се оплакват тия

преди 4 години

Те у нас взеха властта преди десетина години и няма оттърване.Сега ще видите как е.

18

Анонимен

преди 4 години

В САЩ от години вече е така. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис, Сан Франциско са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. САЩ започнаха да продават суровини, газ и нефт но сега пък шистовите компании започнаха масово да фалират заради ниската цена на петрола оставяйки работниците на улицата и завличат и банките които са им дали огромни кредити за нерентабилното производство.

17

Анонимен

преди 4 години

Природата си връща това, което си е нейно! Марш човека