20

Борис Надали

преди 4 години

Аууу, да се разплаче човек от таз либерално-юдейска повърня! Хем Робинзон Крузо, хем без дивакът Петкан, че хем негъp, хем дивак, някакси не е политкоректно, че чак ще го обявят за расистко...но виж - Робинзон от тази художествена измислица напълно споделя вижданията на Грета Тундерберг за това, колко лоши са европейците и как трябва да им се скара, че много цапат и че не са вегани! Браво, заработихте си шекелите, сега и нещо за холокоста и нацистите дайте и съвсем ще изкласите.

19

Анонимен

преди 4 години

ПрЕготвя си вечеря, така ли? За муро не знам, ама днесаджийския джурнал май е расъл и учил начално на безлюден остров.

18

Анонимен

преди 4 години

Не знам тоя къв Робинзон е,но определено е голям егоист!

17

Анонимен

преди 4 години

Абе,***,ти не можеш ли да четеш?Човека имал мобилно устройство,демек,мобилен телефон(смартфон)!!!!!!

16

Иван

преди 4 години

Началото беше интересно. Мобилният телефон го подминах, замисляйки се (може, ай' да има човечецът, ако нещо му стане - да се обажда). Ама като снимал, обработвал снимките и ги качвал в Instagram спрях :) И съжалих, че съм започнал да чета :)) Язък за мене.

15

Анонимен

преди 4 години

Врачанина скочил и я прегърнал радостно с думите:- Наистина ли носиш ракия? Виц от Краси Радков..)))

14

Анонимен

преди 4 години

Стюардеса претърпява самолетна катастрофа в океана и в последния момент си сложила спасителната жилетка...и само тя оцелява от всички в самолета.Събужда се на един бряг на остров. Тръгва да го изучава и се натъква на един мъж който пече месо?- Добър ден. Можете ли да ми кажете кой сте и къде се намирам?- Аз съм пустиняk от Враца и само аз живея на този остров от 20 години. Гладна ли си?- Да!- Ще ти дам парче месо, но ти к'во ще дадеш?- Мога да ти дам това което не си виждал от 20 години!

13

Анонимен

преди 4 години

Истинският Робинзон е една баба гъркиня,живееща с козите си самичка на безлюден остров близо до турската територия.Казва че не я е страх от никой и от нищо.

12

АТАКИСТ

преди 4 години

Истинският Робинзон Крузо не е тоя, не е и оня от романа на Даниел Дефо, а Том Ханкс във филма "Корабокрушенецът".

11

Анонимен

преди 4 години

Италианският Робинзон Крузо си има интернет, носят му хранителни продукти от време на време, посещават го туристи...иначе Робинзон Крузо бил? Муахахахааххахахаааа.....

10

Мда

преди 4 години

Детската ми мечта беше да бъда като Робинзон Крузо,само че доброволно.40 години по-късно съжалявам,че не направих всичко възможно да я постигна.Макар че в един момент се оказва,че уединени места вече няма...

9

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко с неговият...опит може да се спазари с италианците и да стане там на острова...пожизнен премиер.Потока от туристи няма да секва,за да видят на...живо един от...колосите на обединена Европа...спасителят на една древна държава и победителят на...коронаинс,пардон коронавирс.

8

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости....Имал даже интернет бай ви италианския 81 годишен Робинзон Крузо. Муахахаахахахаха....

7

Анонимен

преди 4 години

Големи фантасмагории. "Мобилното устройство е единствената му връзка със света отвъд Будели." Като е сам на този остров откъде по дяволите си зарежда батерията на мобилния телефон като няма прекаран ток там?

6

Анонимен

преди 4 години

Будала.

5

Анонимен

преди 4 години

Добре ве,този Будали/а що яде на този остров???Само раци ли?

4

Анонимен

преди 4 години

Поредния тежко ментално болен който ни го дават за пример.

3

трол

преди 4 години

И кво, не е правил секс от 89'та, нито поркал...??

2

1

преди 4 години

Всеки си живее живота както му е угодно. Тоя човек 50 г. живее сам за себе си, няма семейство, деца и внуци, които радват повечето от нас. Не мога да давам себе си за пример, но ще кажа, че многото неща, с които се занимавам, ги правя за поколението след нас с жена ми. Особено сега. Пазете се и Бог да е с нас.

1

Анонимен

преди 4 години

И някой прекара интернет дотам, само за 1 човек?