37

Анонимен

преди 4 години

Те са горди британци, гледат с пренебрежение на някакъв си вирус.Кой е той, че да ги притеснява?Брексит на крака го прекараха, та един вирус ли ще им се опре?

36

Анонимен

преди 4 години

Национализирали жп-то...Гледай ти, не може да бъде!Такива работи стават само в лошия соц и Съветски съюз.Британските добри капиталисти да върнат железниците в ръцете на добрия частен капитал, какви са тези лоши социалистически практики? Къде е хубавият капитализъм? Вие капиталисти ли сте или лукови глави!?

35

Шотландски боец

преди 4 години

Национализацията на железниците във Великобритания ги направи БДЖ - Британски Държавни Железници. Това доказа, че капитализЪма е недоносче. Да живее социализЪма! Браво, другари британци!

34

Анонимен

преди 4 години

При предишната криза искаха да продадат БДЖ, продадоха софийското летище.Защо при криза не продават, а купуват предприятия?

33

Даам

преди 4 години

До Хаха . Ти сериозно ли " докторантира"., " нарозовите"!? Неграмотен неудачник. Коментирай статията ,ако имаш какво да кажеш.де . Ха Ха Ха

32

До Даам

преди 4 години

Като е завършило доктурантира трябва да си наясно, че ще го духана розовите игелизи !

31

Даам

преди 4 години

До Хаха. Да компетентен съм, детето ми от 10 години е там. Завърши бакалавар, магистър и в момента е със стипендия по докторантура. Така че съм много вещ по темата Британия "БАЦЕ"! Жалък си .

30

Байфидан

преди 4 години

До 10. Ако си по - добре информиран ще знаеш, че Великобритания не за първи път го прави това. И всеки път е неуспешно и после пак го дават на частници.

29

Изнервен

преди 4 години

До опа. Стига тъ.пи сравнения. Великобритания не е България.

28

Хаха

преди 4 години

До Даам коментар 28Много си компетентен бе баце, кога го измисли това, докато пътуваше към строителния обект, където те чакат 10 палета гипсо-картон за пренасяне ли!?

27

30 г. 'преход&#

преди 4 години

..... ДЕ ДА МОЖЕШЕ ДА НАЦИОНАЛИЗИРА И НАШИТЕ...... МУХАХАХААААА

26

Даам

преди 4 години

И какво кото предпазят частните компании.Няма да има кой да пътува в тези влакове. Вчера от ковид 19 почина 18 годишен, а днес жертвите са 54 , общо 335 за дни, а да не говорим за заразените. Тъпите тори слушаха Доминик Къмпинга защото той командва парада,а не тоя клоун БоДжо. Твърде късно! Късмет на всички хора по света.

25

Анонимен

преди 4 години

До ОПА!В България енергетиката и златото ги приватизираха. Вдигнаха тока заради ВЕИ на депутати. Банките ги спасява държава ако не са печалба.а БДЖ си е все на загуба и държавата плаща..

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа ама пазарната икономика я ни я набиха в тежка мизерия преди време!Принципите дето прокламират май не важат за тях!!

23

ОПА!

преди 4 години

Англия - НАЦИОНАЛИЗИРА??Значи при тежки условия - национализацията е решението - е сетете се колко пъти България е в национални катастрофи и да не ни говорят глупости за национализациите!

22

Анонимен

преди 4 години

Не пишете глупости, британците национализират железниците за 6месеца.През това време с всички приходи и разходи ще разполага държавата!Направено е за да предпазят от загуби частните компании ,защото нали не вярвате влаковете да са на печалба след призивите да не се пътува!

21

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ чака 12 години инвеститор за АЕЦ Белене .

20

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ точно обратното ще приватизират и веднага отмениха и спекулата, че Радев бил за пазара и щяло да удари бизнеса.

19

Баровеца-СФ

преди 4 години

Хората мислят за народа,а тук едни независимо от кои партий мислят ,а други им подлизват вода в полза на олигарсите и монопола,което е меко казано грозно в съответствие положението ! Жалко!

18

Анонимен

преди 4 години

Боко да национализира лукойл,булбанк,софарма,елаците мед,дънди прешъс,пристанищата и щтрабаг.Чак тогава ще гласувам за него.