106

Спеца

преди 4 години

Не знам какви са проблемите на германците , но ние страдаме от зависимостите от корумпирани управляващи , начело с Бойко Будата!Тия нашите разбойници от всяка народна несгода, търсят лична изгода!

105

Анонимен

преди 4 години

Видя се,че ЕС за нищо е става,че е зависим от всички и всичко. За лекарства и стоки от Китай, за газ от Русия,военно и финансово от САЩ. ЕС явно ще бъде плячкосан във войната между горните 3 велики държави.

104

Язе

преди 4 години

Те тук си пролича колко струва Капитала и Манифеста. Интересно защо, когато настане благоденствие и мир и всички в купом и на върволица търчат към Луксозните държави, а кога трябва да си спасяват кожите се завръщат на върволици и през глава в третия свят?

103

Анонимен

преди 4 години

Алчните печалбарчета сега ще ги пуцат на дувара. Очаквайте скоро и повсеместно.

102

д-р Дрее

преди 4 години

А защо тогава ЕС налага забрана за производството на ЕФЕКТИВНИТЕ лекарства. Сега какво с бонбони ли ще ни ликувате?

101

Били

преди 4 години

Давам приумерАко някой сложи в кутийка за лекарства пресовани топчета цеулоза и почне да се конкурира с истинските лекарства - разбира се, че ценовата копнкуренция ше я спечели ментето.За да не се допуска това - трябва читаво управление, регулация и контрол.

100

Били

преди 4 години

До 107 - пречи ни контрабандата например, и управниците (полезни и.ди.оти) които играят по азиатската ***, пълнейки гушите на непознати за нас мултимилионери от други континенти.

99

до Лол

преди 4 години

Света се е надявал да стане каро САРС и Ебола - да няма разпространение.Обаче някой някъде е решил да пусне хиляди заразени да щъкат из Европа - и те ти ктриза струваща към 10 трилиона до тук.Международното доверие е сериозно подкопано. Всеки сам се спасява. Временно ще останат само истинските съюзнически връзки. То ще си проличи, а може да има и изненади.

98

До Биллли

преди 4 години

Е какво ви попречи да го направите бе Билллли? Пак ли лозунги ще слушаме. Калинки смръдливи.

97

Били

преди 4 години

Абсолютно нищо стратегическо не тряба да зависи от Азия.Дори евтината ширпотреба, с която свикнахте, ви струва много повече, отколкото спестявате - радиоактивна посуда и парцалки боядисани с токсични бои, например....За лекарства, козметика, дезинфектанти да не говорим.Можем да си ги произведем в излишък на прилична цена и по-добро качество.

96

Скептик

преди 4 години

Китайците ли ви накараха да модифицирате храните, да модифицирате вирусите с "хуманни" цели.

95

Скептик

преди 4 години

Пречат ви Руския газ, Китайските лекарства, Китайската електроника..... Интересно защо не потърсите причината във вашата алчност. Кой ви накара да приватизирате печеливша и стратегическа индустрия? МВФ, СБ..... Кой ви накара да занемарите болниците и да ги превърнете в търговски дружедтва? Мао ли ви накара? Калинки смръдливи.

94

Охоооо

преди 4 години

Добро утро, Европа.

93

Лол

преди 4 години

Толкова сме зависими, ако не беше заради тях сега нямаше целия свят да пламне, защото *** го криха толкова време, това незначителното вирусче за което заключваха собствените си хора в къщите им с метални пръти, а други горяха живи.

92

Анонимен

преди 4 години

ББ, poy, КИТАЙ И РУСИЯ.........и так дальше........ва тник и като лЕнин да пишеш пак оставаш прозрачен бивш зКпЧ.

91

Анонимен

преди 4 години

Само изолация за вас.

90

ББ

преди 4 години

"Настоящата зависимост от китайски и индийски доставчици става опасна", казва председателят на Синдиката на германската химико-фармацевтична промишленост...а за кубинските лекари..това е неоспорим факт,а и няма 100 преяждащи семейства обслужвани от политици и магистрати,всички са бедни и щастливи,никой не внася *** да трови хората за да може да ака в златна тоалетна и да ходи с бодигардове,това няма да е последният вирус..ще има продължение и тогава истината ще лъсне..Бог е шегаджия...жесток

89

Анонимен

преди 4 години

"Кубинските лекари се справиха с епидемията на вируса ебола в Африка."Това даже Alex Jones не може да го "измисли".

88

Анонимен

преди 4 години

рушия е изкарала цистерните с квас по централните площади на паланките да посрещат корононосителите..хи хи.

87

Китай и Русия

преди 4 години

Китай и Русия помагат на останалия свят. Това виждаме след като Путин вдигна самолетите с помощи за Италия. Няма ЕС, няма сащ, няма ги онези големите приказки за солидарност и т.н. За нас е ясно, че можем много, но нямаме нищо. Можем да имаме производство на всичко, което искаме и да сме автономни в такива ситуации. Можем да имаме яко здравеопазване и да сме сигурни в такъв момент.Като погледнем, колко храна внасяме вместо да си я произведем и да задържим работна ръка тук ..