33

На Снимката

преди 4 години

Как Не Се Поставя Маска:1. Нова е Открит2. Маската е НаОбратно - Червената Линия е За Плътно Оплътнение Около Носа!Слаб 2 на Героите в Бяло - Ако с Така Поставени Маски ни Спасяват - не Само Ще Разнесат Заразата Навсякъде, ами и Себе Си Ще Заразят!!

32

Анонимен

преди 4 години

За героите-бяло.

31

до 32

преди 4 години

то само това да е, че не наопаки - ами ноздрата е открита - това е все едно си без маска!

30

д-р Ох Боли

преди 4 години

На БЛС не разчитам за нищо друго, освен да ми даде удостоверение за работа в чужбина.Нито ще ме защити мен като лекар пред НЗОК, нито като работник пред МЗ.Не ви ща маските. Раздайте ги на възрастните хора! Те имат повече нужда от тяхЧистете си кармата другаде!

29

боже мили

преди 4 години

на снимката маската е наопаки - червената леста е за оплътнение около носа! това ли са героите в бяло, толкова са пр0сти, че и маска не знаят как се поставя?!

28

Къде отивате сега?

преди 4 години

Сега осъзнахте ли,че здравните работници от Спешна помощ до болниците са хората които трябва да уважавате а вие до вчера се жалехте,обиждахте,съдихте,не подкрепихте.Съда пускаше нападателите а политиците МЗ заплашваше и уволняваше служители заради жалби на някой ***!Вие си стоите у вас а тези хора са денонощно по адреси в най голямата смрад и зараза.Тези хора заслужават най големите заплати и уважение от едно общество!

27

Защо

преди 4 години

БЛС се разграничи от протестиращите сестри?Нали бяха доволни от всичко.Сега да купят защитни облекла и за сестрите.

26

д-р Ох Боли

преди 4 години

Маски си купихме сами, за многократна употреба. Дрехите си ги перем удома в пералнята. Не можем да разчитаме на държавата или на дарителски кампании в този динамичен тежък момент. Епидемията е от дълго време, извънредното положение е от 10 дни, а Държавата тепърва ЩЕ започва да произвежда защитно работно облекло и консумативи.Щабове, съвети, мерки - всичко е в бъдеще време. Иначе много лесно взехте да ни глобявате, че сме си извели децата на разходка в парка! Благодаря за грижите и Maйнaта ви!

25

haha

преди 4 години

а къде са милиар и половина от ЕС за целта къде е и резерва ?

24

Гняв народен

преди 4 години

А оня доктор с фалшивите стентове колко ще дари от заплатата си 50 бона?? Къде са милиардерите в тая държава!? Депутати, министри, шефове на агенции, певци, чалгар(к)и, рачковци, любонейковци, лордминчевци, всички, дето доскоро парадираха с луксозния си начин на живот?! А за фармацевтите няма ли да даряваме?! А за касиерите в хранителните магазини? За доставчиците, полицаите?! Всеки си върши работата, за която получава възнаграждение. Да даряват най-богатите, оставете бедния поне да оцелее!

23

Анонимен

преди 4 години

Нали бяха убийците в бяло? Нали всяка вечер някоя жена ревеше за детето си? Нали всеки ден имаше новини, как старец е умрял на входа на болница? Нали от ВМА имаше далавери за милиони? Много бързо си сменихте мнението, ама това е като сте манипулируеми. Защо не съберете за онколозите, които годишно лекуват стотици хиляди в БГ? Смешни сте. Пуснете битивито, квото ви кажат. Затва си имахте и цар, и костов, и боко, и череп, а скоро и мутафчийски. Искам да пуснат по тв-то, че белината е полезна.

22

Чекай малко!

преди 4 години

Кой са тия "герои в бяло" бе?! Не са ли ония същите, които предадоха медицинските сестри, когато те искаха да се подобрят условията на труд и заплажането в здравеопазването?! Къде бяха тогава тия докторчета??? Седяха послушнои и мънкаха, че това не бил начина и че парите били достатъчно. Щом парите са ви достатъчно - оправяйте се, няма да ни разигравате и да ни извивате ръцете насред пандемията! Щото вашето отива на рекет и мародерство, като ви трябваше промяна - да бяхте подкрепили протеста!

21

Анонимен

преди 4 години

Да си ги купуват те, с техните си пари. Като стачкуваха сестрите и искаха да се хвърлят от балконите в отчаянието си, помните ли какво казваха?"Заплатите и условията на труд в сектора са нормални, 900 лева са много пари."Щом парите са ОК, купете си маски бе, къде ви е проблема?

20

Анонимен

преди 4 години

ТИКВАТА ДА ДАДЕ ОТ НЕГОВИТЕ ПАРИ ,ДЕТО ГИ ,,УПРАВЛЯВА ,, ЦВЕТЕЛИНА . БОРИСЛАВОВА,ОТКАКТО ГО НАЗНАЧИХА ЗА ГЕНЕРАЛ . ЩЕ ДАДЕ ,АМА НА МУК !

19

Анонимен

преди 4 години

А защо трябва да даряваме??Държавата къде е???

18

АнонимеН

преди 4 години

РАЗБИРАМ ГИ!!!ДЪРЖАВАТА Е НАПЪЛНО АБДИКИРАЛА А БОРИСОВ ЯСНО ПОКАЗА , ЧЕ 800 МИЛИОНА ЕВРО ОТ ЕС СА СИ ЗА НЕГО СИ КОМПЕНСАЦИЯ ЗА РАБОТАТА КОЯТО МУ СЕ НАЛАГА ДА ВЪРШИ ПОКРАЙ КРИЗАТА!АЗ ЛИЧНО НЯМА ДА ДАМ, ЗАЩОТО СЪМ ФЕН НА КОРОНА ВИРУС 2019 И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАРАЗИ ОТ БЪЛГАРИТЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

17

2222

преди 4 години

Оказа се, че в болниците няма нищо. Как са работели досега? Много дарения, много нещо и още искат

16

Бай Вълчо

преди 4 години

Много нагли, ей. Сума ти организации им дариха пари и пак. Или ще кажат, че са били за респиратори. Добре де, а ако го нямаше Ковид-а, с какво щяха да работят? Значи ли, че в останалото време, работят без защитни средства? Всяка болница си има сключен договор с доставчик, със заявени предварително количества и отложени плащания. Сега с даренията, просто доставчика, ще си вземе вземанията навреме и най-вече с допълнителна надценка, преди да е влязъл в сила Закона за извънредната ситуация...

15

Голяма част

преди 4 години

От лекарите заслужават уважение.Но БЛС кого ще обяви къде отиват парите от членски внос на Лекарите,рекламите,с логото на БЛС също са платени,къде са парите?

14

Бау

преди 4 години

Носа й е вън на тази от снимката. Масово е ... Като не скриете носа все едно не криете нищо...