23

Flatearth

преди 4 години

Може да се приеме, че кацането на луната е художествена измислица и телевизионно шоу, но статията, наподобяваща съдбинакръстопът и лош турски сериал, не може.

22

Мислещ

преди 4 години

Вече се разбра че Земята е плоска, а те още ни баламосват за ходене на Луната, за балъци ли ни имат?

21

до 2

преди 4 години

Явно нищо не си прочел... то, четенето не е за всеки.

20

Анонимен

преди 4 години

А да не говорим, че в космическите науки в момента Русия е кръгла 0. Няма научна програма.В руския модул н МКС са вече само 2 космонавти, чиито сили стигат само да поддържат оборудването а не да правят изследвания. Руския модул Наука ткаа и не може да бъде качен към МКС от повече от 10г. Роскосмос извежда само и все по-малко спътници. В пъти по-малко от СпейсХ и най-вече вози астронавти срещу заплащане. Това е. Русия я няма на комерсиалния пазар за сателити. Особено след провала с Анголсат

19

До 20

преди 4 години

Руснаците са единствените, които качват хора в момента. Но с технология от 60те.И не защото работи и не се опитват да създадат нова ракета и кораб. Просто не могат. Ангар я мъчат от 90те и все с отлагания.Корабът Федерация-Орел още на ниво макет е утежнен.За сравнение Спейс Х за 15г създаде три ракети и един кораб.Въведе преизползването на степен и е с готов кораб за ПИЛОТИРАН полет. Който трябваше да лети с ХОРА до май. Може кризата с вируса да отложи полета. Но технологията е има

18

ПроСоТо

преди 4 години

До Илиев до просякае ти са оака!.."Мой човек" Е САМО ОБРЪЩЕНИЕ,прието в обрАщение в говоримия български език!!!Ако са бех обърнал към теб с тривиалното "Шефе",май немаше да си ми толкова кавардисан/а....Па не си пропуснал/а да намесиш и "радио масква"....Честно,така и нема да разбера от къде ви изкопават такива при..митиви?!..Па и друго:-"Илиев" фамилното име на "Тонката" ли е?..И защо загърбваш женския род?..А да-Заради Станбулската Конфекция..

17

Анонимен

преди 4 години

Единствените които изпращат хора в космоса в момента. И единствените, които нямат жертва над 30 години. Какво повече да говорим? Нали Мъск направи едно корабче за астронавти, ама нещо на никой не му се лети с него... И онези другите от 5 години разправят за пилотируеми кораби, ама само руснаците качват хора. При това без жертви. Айде стига упражнения по сладкодумие и слабоумие ;)

16

Не е лесно.

преди 4 години

Трети ден гледам в една точка и.....нищо. Нито топката стан по-голяма , нито по-малка. А аз продължавам да си седя и да гледам, а нямам температура в добро здраве съм, поне физическо. Осъзнах у нещо много важно , който има *** не е сам. Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!(канибалска мъдрост)

15

.

преди 4 години

Ксмноватите са изключително смели хора, свалям шапка на професионализма и смелоста на тези хора. А на драскачите ... Господ се пише с главна буква, безбожни комунистически останки !

14

Илиев до просяка

преди 4 години

Какъв твой човек съм бе, ? Твоите хора са от Челябинск и Новоросийск. Безсмислено е човек да убеждава такива слепоци, за каквото и да било. Все едно да спориш с Радио Масква.

13

Г.Т.

преди 4 години

Питам се дали ще има статия за Титаник, и той април потъна. А за Чернобил, и той април хвърли малко радиоактново олово и малко много радиоактивни частици в атмосферата! Дано да не са стигнали до Луната и до Марс, че ще застрашат нови мисии към тези дестинации с човешко присъствие!

12

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименГУД!!!!..И колко АСТРОНАВТИ качиха и свалиха от там тия от "СпейсЕкс"?

11

ПроСоТо

преди 4 години

До ИлиевИлиев,....мязаш ми на некакво надъхано пионерче..Виж какво,мой човек:..-Тая ЧУТОВНА САГА с "Американец ходи по Луната" беше ДОПУСНАТА СЪЗНАТЕЛНО и от тогавашната върхушка на КППС!Времената тогава бяха "Кой кого" и като ПРАКТИЧНИ,и ДВЕТЕ страни приеха да не са чак толкова остри..Руснаците си затвориха очите за Аполо,въпреки че има ДОКУМЕНТИРАНИ кадри как съветски кораб предава нещастния Аполо-капсул на ЩатитеЗатвориха ги,защото получиха за това маса отстъпки и привилегии.ЧИСТА ДАЛА

10

КросВорд

преди 4 години

Крупен американски производител на фойерверки с 4 букви, започва с "Н" и завършва на "АСА"???

9

Илиев

преди 4 години

Отчаяните руСополи едно си знаят, едно си баят. По техен адрес ще цитирам съветския космонавт Алексей Леонов: "Само пълен невежа може да се съмнява, че човек не е стъпил на Луната". Прав си Льошка, не само пълни невежи, а и злобни и завистливи...

8

До Млад...

преди 4 години

Чак пък бият. Първи човек, първи сателит, първо излизане,станциите Венера. Както и първите обитаеми станции. Но в общи линии всичко това е до началото на 80те. САЩ са с лунната програма, апарати до Марс, Вояджър, Совалката, която при всичките недостатъци позволи извеждането на огромни товари и направи възможно извеждането на МКС. То до 90те. След това няма база за сравнение. Русия е в пълна космическа дупка. Сал един телескоп Спектър, който е повече немски. И то с години забавяне.

7

НЛО

преди 4 години

Най-добре е нашенка от село.А и много обичам бахур.

6

Логик

преди 4 години

Няма как да се нарушат физичните закони-не може да се достигне космоса-физиката не го позволява!Лъжат ни!

5

Анонимен

преди 4 години

РОСКОСМОС бие НАСА по всички параграфи, включително и в абревиатурата.

4

ПроСоТо

преди 4 години

мда,добра забележка!..Но пък и с "Наутилус" героите на Жюл Верн стигнаха до невероятни дълбини...Изобщо,толкова трогателна история,че цели 50 години от нейното съчиняване,все още се намират читатели..