15

Анонимен

преди 4 години

Европа е номер едно, долу Тръмп, долу фащ.

14

Анонимен

преди 4 години

ЕС кога ще помогне на Италия и Испания? Нас ни оставиха сами като кучета, шием маски, затваряме си българския бизнес, чудят се какво да правят нашите управляващи. А ние сме от малките и бедни страни в ЕС. Нали големите затова са големи. С пример да помагат...Много съм разочарован

13

ф

преди 4 години

Китай ли ще ви купи тоя път.

12

мишо бирочето

преди 4 години

дон педро и бика мучо. педро вие и преди цирка с короната бехте фалирали. също като талянците. кажи ти сега за мис *** и за барцилонската тения на порко.

11

Пижо

преди 4 години

Похвала от кого? От Италия ли? Европейският съюз удари дъното на моралната си деградация с отказа за каквато и да е помощ на Италия! Италия беше оставена сама! Брюксел мълчеше месец, докато в Италия умираха хора! Едва, когато им дойди и на тяхната глава, решиха да помогнат... на себе си!И в контекста на дълбоката морална криза в ЕС - Чехия е конфискувала и пуснала на своя пазар част от помощта на Китай за Италия. Същото прави и Полша!

10

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката е част от проблема короновируса в Испания и по точно в Мадрид.Само преди месец организира 120 хиляден митинг от който тръгна заразата!Доказателството е 11те хиляди заразени в Мадрид от общо 28 хилядите в Испания.Този план,,Маршал" със сигурност включва теглене на заеми от световните банки ,но вече на високи лихви.Честито на печелившите!

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБай ти Дончо няма никаква вина за провала на шистовите компании,тези компании са си нерантабилни по принцип, но важна клечка,която продава коктейла химикали и радиоактивни вещества на тези шистови компании,ги убеждава,че има печалба от шистовия газ,за да си продаде химикалите си,това е голата истина.Шистовия газ е измама.

8

ЦИНИК

преди 4 години

Късно е чадо!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Всеки испанец да намери цървулите на дядо си и да обработва земята.

6

Анонимен

преди 4 години

Бедността не е порок. Ще обеднеете, ще се върнете в селските си испански колиби да гледате кози.

5

Анонимен

преди 4 години

Педро, добре ли си, момче? Кой да ти го представи този план? Бай Дончо раздава на всеки възрастен пиндос по $1 000 в отчаян опит да се измъкне от прегръдките на навалящата го криза. Не му стига сривът на борсите, ами не знае къде да скрие от постоянния поток от недоволни собственици на шисто-добивни компании. За да успокои последните е готов да наложи нови санкции срещу Русия с формулировката "Използване на енергетическата сфера в политически цели".

4

Анонимен

преди 4 години

Ако се рзаровите ,ще видите,че план Маршал е заробил европейските държави и ги е ограбил, а не им е помогнал с нищо,по-добре използвайте някоя друга дума,например - Спасителен план

3

Анонимен

преди 4 години

Педро си иска, но има ли кой да му даде?

2

Анонимен

преди 4 години

Кой ще произведе стоките след като цяла Европа е в блокаж? С печатане на хартийки и по малко стоки и услуги инфлацията ще галопира.

1

Анонимен

преди 4 години

Нека първо България да оправим, после ще ги мислим испанците...