55

www

преди 4 години

Ефтино ли е значи е неефективно--няма кяр за търговеца. А врътне ли някоя фирма няква уж нова формула за ново лекарство старото се спира вдига 10-15 пъти цената над това на старото... Трябва света да разбере, че фармецефтичния бизнес да мине в ръцете на правителствата за да се ограничи грабежа над хорат

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонименС парацетамола единствено се доближавате, сигурно, до листата за чакащи чернодробна трансплантация!Толкова отвратително лекарство е.

53

Анонимен

преди 4 години

Егати овцете тръгна слух изкупиха парацетамола, сега нов слух - изкупиха хинина. Утре ако кажат че се лекува с котешка храна и нея ли ще изядете???

52

Свиня

преди 4 години

Този доктор кардиолог разбира толкова от вируси колкото аз като инженер разбирам от самолети -т.е общи неща принцип на действие и до там.Специално г-н Петров ми се издигна в очите когато върна едни пари готови да му се дадът за операция която той каза че няма нужда да се прави и отново изпадна от пиедестала ми когато взе да мънка и шикалкави относно престъпното поведение на колегите му от пазарджишката болница.Великите се различават от добрите по топките които имат за разлика от г-н Петров

51

Анонимен

преди 4 години

Ето за това мразим ЕС и *** му.Заради безсмислените правила и забрани ,облагодетелстващи единици за сметка на милиони.Как можете да вярвате на хора забранили нещо полезно и струващо стотинки с аргумента ,че го правят заради вашето здраве.

50

Анонимен

преди 4 години

Това, което аз не мога да си обясня, вероятно и вие - как така, толкова години не се опитаха да правят лекарства от чесъна, лука, джинджифила, хинина - който пак стана актуален, от синапа - който буквално помита бакериите и вирусите при пневмонии, от пчелни продукти - знаете какво чудо са пчелите, а само произвеждат някакви химии и отрови. Ако ползват горните продукти и много други естествени от природата, нямаше да има никакъв грип и коронавируси по света.

49

Анонимен

преди 4 години

fake news.

48

jojo

преди 4 години

"медикаменти трябва да бъдат приемани в болнична обстановка"Искам да попитам професораРевматоидно болните досега как се лекуваха с хлорохин? Само в болнична обстановка ли?Това са глупости! С правилно предписаната доза от лекар в домашни условия човек ще може да се лекува.Така както са лекувани всички болни от автоимунни заболявания с това лекарство години наред преди да им го спрат.

47

жожо

преди 4 години

Аз имам едно шише хлор, ако някой има охин, да се комбинирме та да преборим пущината..

46

избирател

преди 4 години

Да,заради бюрокрация и безхаберие,на шепа чиновници,имащи себе си,за божества в европейския съюз,ще умрат много хора!!!

45

Чакаме

преди 4 години

Вече трябваше да се произвежда и разпространява тук в България. При такава извънредна ситуация няма забрани от ЕС и от който и да е.

44

Анонимен

преди 4 години

Много забавно става.. Значи Резохин, произвеждан от Байер (немска фирма), изчезва в началото на миналата година без предупреждение. Не се доставя в аптеките у нас, както и в Италия, Германия, Франция и Испания (брей, все от най-засегнатите страни е изчезнало). Хората, на които им трябва си набавят Плакинил от съседни държави. Пък ся кво? Трябва за коронавируса. Като туриш и това, че Германия е с най-ниска смъртност от короната и те ти нова конспирация. Ще рече човек, че някой нещо е имал предвид

43

пияница мистик

преди 4 години

Еееее, кофти. Комунистите-пенсионери пак им се размина. Тъкмо си викам: аха, ще се отървем от малоумията и путинизма им, а то намериха начин да ги лекуват. Нищо, де, то природата ще си свърши своето до 10 години

42

До 41

преди 4 години

И в Тоника вече няма хинин а само аромати !

41

Анонимен

преди 4 години

Фармацията е бизнес за много милиарди! "Всеки излекуван пациент а загубен клиент!" Задравият човек на плаща. Затова целта е да ни поддържат живи, докато плащаме, а не да се излекуваме. Да сме зависими от лекарствата (спин, диабет...) пожизнено, един вид - наркомани. И най-бедния с мизерната си пенсия първо ще си купи лекарства (месец живот, до другата пенсия) и тогава хляб. Нищо лично, но бизнеса си е бизнес, и има нужда от потребители.

40

Анонимен

преди 4 години

Киро Гела намери лекарството за ден , а т.н. Щаб на плешивците още не знае къде да го търси и колко струва.

39

Анонимен

преди 4 години

джин с тоникс злоупотреба

38

Само питам

преди 4 години

И как да се самолекуваме, като го няма в аптеките ?

37

ГНЕВЕН

преди 4 години

Накрая ще се окаже че лекарството действа, само ако погребалния генерал Венци Плебея лично ни го предостави.Нали на лекарството пише как да се приема бе ,докторе?Ей ,това герберастите до един ли сте зомбирани и извратени?

36

Анонимен

преди 4 години

Температурата в миялната машина ''сигурно може'' да е различна,