190

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 216Ама като започнете да се сравнявате с този и онзи направо ме карате да се ядосвам. Твоята икономика какво общо има с тази на Германия? Ако изтеглим огромен заем нали после някой трябва да го връща? Германия има ресурса. Твоята никаква икономика има ли? Защото когато дойде времето за връщане някой ще запее друга песен. Изчакайте поне да изтече месеца. Пък тогава поне ще имате основание да ревете.

189

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се хвалят,че са предприели първи извънредните мерки и до тук,Германия едва днес приема извънредните мерки но успоредно с това тегли и 156 млрд заем за подпомагане на малкия и среден бизнес,за да не се съкращават работници,замразяват се сметки няма да се плаща наем от засегнатите .Спътникова казва,че на ден се регистрират по 1 300 безработни а какви мерки се вземат.

188

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 211Гледай да не стане така че да се облещиш ако на някой му скимне да лови риба в мътна вода каквато е сегашната ситуация. да не изревеш когато изведнъж видиш цените да са приели неестествено големи размери. Тогава ще видиш магаре боб яде ли. Винаги съм казвала - внимавай какво си пожелаваш, че може и да ти се случи.

187

митрофан

преди 4 години

До Свобода на словотоНапълно верно.Аз спирам и да ги чета вече.Блиц трябва да си оправят политиката за цензура.

186

Свобода на словото

преди 4 години

Скоро бях в сайта "Блиц".Освен смешните си и жалки статии за новините,те задушават свободата на словото:"Вашият коментар съдържа забранени думи".Забранени думи според тях са такива,които те употребяват,срещат се по медиите,в речниците,но читателите нямат право да използват.И отгоре на статията пише:7000 прочета,а оценките,дадени от читателитеса над 9000.Отвратителна картина,илюстрираща положението със сайтоветена *** за платена политическа помия.Ако беше минал текста щяха даги спрат.

185

Анонимен

преди 4 години

Най-сетне поне малък лъч надежда...Сега остава да се измете герб от управлението, преди да сме я втасали съвсем...

184

Кои са срещу

преди 4 години

фалшивите новини? Логично е, тези които ги пускат с цел търсене наполитически дивиденти.Преследването на пускащите фалшиви новинибило срещу свободата на словото.Свободата на словото е да пускашклевети срещу политически противници и да не те е страх от преследване? Радев,Радев,Радев,БСП,БСП,БСП?

183

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБ

182

Иван Сталинов

преди 4 години

След като Румен Радев се подкрепя от 99% от народа, да оглави един Обединен Фронт срещу Коронавируса (ОФК). БСП, ДБ, Слави, всички да влязат в ОФК без ГЕРБ защото ГЕРБ са самият коронавирус. След пандемията ОФК ще управлява държавата като за всички ще има докато ГЕРБ са в опозиция. Аз така виждам нещата.

181

wild horse

преди 4 години

Страхотни маски, за тях всичко има,те са ни най-ценното. За медиците и хората ...поосле

180

порко подрисоф

преди 4 години

лепило търсиме ние от герб в германия по коридори че кирю геля ни спря амветките и перколясахме.

179

Анонимен

преди 4 години

Гербери променете скапания закон за здравеопазването и финансирането,защото България остава без специалисти в различни медицински направления и като ви потрябват - няма хора и специалисти!Сложете приблизително равни заплати на всички лекари с таван около 3500 лева и повишете парите на сестрите!Иначе оставате без лекари в много и различни направления,където заплащането е смешно,а 50 лекари от 3-4 специалности ще обират цялата каса със заплати от десетки и стотици хиляди левове!

178

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСпри тока и водата,хайде!Да видим какво ще стане.

177

Анонимен

преди 4 години

ИСКАШ ЛИ ДА ВИ СПРЕМ ТОКА И ВОДАТА НА ВСИЧКИ ДА ГИ ВИДИМ ТИЯ ЛЕКАРСКИ ЗАПЛАТИ

176

Анонимен

преди 4 години

ЕЙ ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ЗА ЛЕКАРСКИ ЗАПЛАТИ

175

мишо бирочето

преди 4 години

доброто ченге и лошото ченге. слянинова предложила някви текстове срещу подкрепа, порко уж ги приел без да ги чете, льотчика ги ветоса, и накрая приеха това дето порко са му го сложили на масата началниците. това с "фейк нюза" знаят че няма да се приеме, първо защото на тях самите ще им се съберат по около 100 годинки присъди за глупостите с които ни облъчват само за един ден а и да го приемат след два деня целите им арести ще са пълни с противници на режима и роднините им ще са на улицата. страхлива мутрчка е порко.

174

Анонимен

преди 4 години

Променете закона в здравеопазването,защото няма вече специалисти в България в много направления,защото дори и да учат по специалност,която се търси в България, лекарите получават смешни пари и се преквалифицират в специалности,където плащат добре и така цели специалности остават непопълнени от нови специалисти и изчезват специалиститеСложете таван на лекарските заплати от 3500 лева за всички лекари,за да не се насочват само към една специалност,а да има всякакви специалисти и не бягат лекарите!

173

НЕРАЗБРАЛ

преди 4 години

КЪВ Е ТОЯ "ЗАКОН ЗА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ""ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ" СЕ ОБЯВЯВА , ОБЯВЯВАТ СЕ ВРЕМЕННИ МЕРКИИ ТВА ЕДОЛУ ЗАКОНА ЗА "ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

172

НЕРАЗБРАЛ

преди 4 години

КОЙ ЗАКОН ОТМЕНЯ ЗАКОНА ЗА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕДОЛУ ГЕРБДОЛУ ГЕРБДОЛУ ГЕРБ

171

Анонимен

преди 4 години

ЗАКОН ЗА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ?1) МЕРКИТЕ НА ЩАБА ДЕЙСТВАТ ЕФЕКТИВНО И СЕГА БЕЗ ЗАКОН2) СТИГА С БЕЗБРОЙНИ НОВИ ЗАКОНИ И НОВИ ЧИНОВНИЦИ3) ДОГАН ЩЕ ОСТАВИ ТОЗИ ЗАКОН И ЗА СЛЕД ЕПИДЕМИЯТА,И ЩЕ НИ МАЧКА С НЕГОЦЕЛИЯ ЗАКОН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТКАЗАН И ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА ИЗООБЩОМДААААА ГЕРБ СА ЗА Б ЕСЕ НЕ