22

Хехе

преди 4 години

А целият вирус се спира с медикамент струващ стотинки.За сметка на това жултурите превзеха континента без бой.Каква човешка глупост.Закривай!

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Посмали манко, не е 400хил, стойността на имота ти е 250хил.400хил беше преди една седмица, когато си го купувал.Проблемът ти е сега да намериш купувач.Но ако свалиш на 150 - може и да намериш.Поздрави,

20

рубашка

преди 4 години

До 18. Това го помним - капитализмът отдавна трябваше да е изгнил.

19

Анонимен

преди 4 години

Ами да де, ама значи въртележката пак се завърта.

18

Анонимен

преди 4 години

Триумф на комунистическия ред и организация над объркания и разпадащ се западен капитализъм!

17

Ужасите

преди 4 години

И как са го "победили" тоя вирус като нито има ваксина, нито населението е изградило имунитет, явно лъжат.. Като отменят карантината огнището пак ще пламне

16

Хаха

преди 4 години

жълтите комунисти им натресоха заразата, а простите бели хора им се възхищават и учат от опита муахахах.сигурно и в раша и северна корея няма смъртни случаи хахахахах

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Не е нужно да ми събираш пари - само ми плати пазарната стойност на имота - към 400 000 лв. И се приготви да плащаш такса смет колкото 20-етажен блок, макар че няма нито кофи, нито идват камиони да извозват смет. Изобщо няма да ме сбърка да се преместя.Ама защо аз да си ходя - България е повече на изток отколкото на запад. Ходи ти да миеш чинии като толкова го либиш тоя заПад ;)

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Ако нямаш пари - ще ти съберем и на другите като теб. Страната му виновна, че не му продаставяла средства. А пет звезден пансион. Аз как се справям и чакам да ми предоставят. И там като идеш - те чакат лукс и разкош. Защото в Китай, Русия, Северна Корея мзиват огромни заплати и се къпят в разкош. Там не бачкат за жълти стотинки, а да - там не работят - държавата им осигурява. Нали така. Отивай и ти пожелавам там разкош, пари, благополучие.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Отивай в Ухан. На запад било рошо - няма проблеми. Кеф ти Северна Корея, Китай, Русия, Куба, Венецуела. Ама седиш тука и плюеш. Ако не ти харесва същата тази система, която ти е осигурила стандарт по-висок от на 75 процента от хората на земята, се махай. големи отворковци сте зад компа. Не им харесвало - ами махайте се и спрете да ми мръвкате.

12

Анонимен

преди 4 години

тия мръшляци ше отворат и пазара в ухан! наглост! вносни! .. затворете границите за жълтите!

11

Анонимен

преди 4 години

И подчертавам - под "преместване" разбирам да се преместя да живея като бял човек, не вашето евроатлантическо "местене" като роби за жълти стотинки на западняците.

10

Анонимен

преди 4 години

До до 9Каква кола караш - никаква, не ми трябваКаква техника ползваш - мейд ин ЧайнаКъде ходиш на екскурзии - не ходяКакви храни консумираш - собствено производство най вечеИ с удоволствие бих се преместил в Китай, ако родната ни кочинка не беше дотолкова запАдна-ла, че да не може да ми предостави дори средствата да се преместя.Аде бегай от тук, акъл - аспиринче

9

Анонимен

преди 4 години

До до 4Какви са тия благини на запада бе, ***? Къде ги?

8

Еееееми

преди 4 години

Те щото не го разкараха по целия свят, да им се връща сега, мърлявите гнусари

7

до 4

преди 4 години

Аре си събирай партекешите и заминавай в някоя диктаторска държава и се откажи от благините на запада като ги хулиш толкова много. Такова лицемерия само от комунист може да се очаква.

6

Анонимен

преди 4 години

Не е вярна информацията за Китай... А те лъжат и то много... Почти колкото руснаците.

5

Анонимен

преди 4 години

Бе то хубаво, ама да въведат и разстрел за почитателите на дивечово месо, че все от такива ентусиасти тръгват новите вируси. И тук не е лошо да се помисли по въпроса.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Сега не ми казвайте че вярвате на контролираните медии и инфо предоставено от диктаторски режим."А на западните политици да вярваме? Същите, дето пропиляха времето, което Китай спечели в това да злорадстват, и да ни обясняват, че няма страшно, с което предизвикаха епидемията? На доказаните лъжци, на тях ли да вярваме?

3

Анонимен

преди 4 години

Сега не ми казвайте че вярвате на контролираните медии и инфо предоставено от диктаторски режим.