88

Много бързо ще

преди 4 години

забравите за вируса, като ви бръкнат в джоба и на други места

87

Пародия

преди 4 години

Един умира друг му го завира.

86

МахХх

преди 4 години

Олио = 3,50лв, а преди месец същото беше под 2,00лв.Нормално е кварталните магазинчета да вдигат цените, а и имат да ни връщат, защото обикновено избираме големите вериги за пазар!

85

Бесен

преди 4 години

Спрете да пълните главите на хората с простотии! Граници били затворени проблеми с доставките имало.. Пълни глупости! Границите са затворени за автомобили и туристи. Камионите се движат из цяла Европа. Има малък проблем на вход в Румъния и вход в България. Въпреки това се движат и извършват доставки. Друг е въпроса, че тръбен ето по медии за затворени граници се възприема буквално от обикновения гражданин.Спекулата със цени на стоки от първа необходимост и от хран стоки е видима.

84

Батко Асен

преди 4 години

Софиянец,прав си.софия не ни трябва

83

Анонимен

преди 4 години

Затова на покрив имма градинка.

82

Анонимен

преди 4 години

A разни нелегалниноазарчета, какво ги правим ?

81

.

преди 4 години

Вече май приехме еврото....

80

81 до магазинера

преди 4 години

Аз говоря за домати с еднакво качество и един и същ произход (хубави, островърхи, розови). В единия магазин 6.00, в другия на стотина метра 2.90.Не е сега моментът да си осигурявате свръхпечалби, за да се подсигурите, защото и в останалите сфери ще започнем да си вдигаме цените, които пък вие плащате за нашите услуги и ще се окаже, че преливаме от пусто в празно. А пенсионерите, чиито роднини, изгубили препитание в чужбина вече няма да могат да им помагат? Не клатете лодката в бурно време!

79

анон

преди 4 години

Хора, вместо да ревете за тоалетна хартия - ами мийте се, бе! Елементарно е!

78

до 81

преди 4 години

Има разлика в качеството. Аз евтини домати не продавам, но имам клиенти, които идват от другия край на София за тях. Качественото сирене и кашкавал също са по-скъпи. Нищо че ти продават имитации вместо истинско.Освен това някои от нас плащат ДДС, осигуровки и данъци, които трябва да се включат в цената, за да получават пенсии и помощи други хора.Ти какво си помисли? Че някои стават милионери, а други работят за твое удоволствие ли? Само веригите работят без печалба за доброто на нашия народ.

77

анонимен

преди 4 години

ЗА СПЕКУЛАНТИТЕ ИМА ВИНАГИ ОБЯСНЕНИ ДЕ ЗАТРУДНЕНИ ДОСТАВКИ, ДЕ ТРАНСПОРТА, ДЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, ПОВИШЕНИЕТО НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯТА, СОЦИАЛНИТЕ ОСИГУРОВКИ И ПРОЧИЕ. МРЪСНО ПЛЕМЕ СМЕ БЪЛГАРТЕ. ДЕН ГОДИНА ХРАНИ. НО ТЕЗИ НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ ТОВА СЛЕД ВРЕМЕ СЕ ВРЪЩА КАТО БУМЕРАНГ КЪМ ТЯХ. ПЪРВО ДА БЪДАТ ЧОВЕЦИ А ПОСЛЕ ДА ОГРАБВАТ ХОРАТА.

76

Анонимен

преди 4 години

И чесънът мина 8 лв/кг. Скоро ще е по- скъп от месото. Май го смятат за дезинфектант.Много сериозно започнаха да се заиграват с цената на олиото. И изобщо търговците се възползват от ситуацията.

75

магазинер ли си?

преди 4 години

До Софиянец 75Съмнявам се да си софиянец в "кореняшкия" смисъл, който визираш - твърде късогледо и арогантно е мнението ти. "Ревът за 1-2 лева" е съвсем резонен предвид задаващата се криза в икономиката след вируса. Всеки нормален човек е загрижен за доходите си, колкото и да са високи засега. За моралното измерение да не говорим - само у нас цените се помпат за празници и в трудни времена.

74

...

преди 4 години

Верно ли цените на летището сравнявате?Кафето е 4.50лв на Т2 от 2008г. Скъпо е, във Франкфурт/Мюнхен е 2.10Е. Това е друга тема обаче. Цената си е същата, но явно някои чак сега си купуват....

73

дърт

преди 4 години

Няма спекула бе, само с нищо неоправдано вдигане на цените!

72

до 70

преди 4 години

Магазине, как обясняваш над 30% разлика в цените на основни стоки между 2 сравнимо големи кв. магазина на стотина метра един от друг, като почнеш от доматите - 6 лв в единия, 2.90 в другия и минеш през плодове, салами, сирена, масло, консерви и пр.?Очаквам обоснован отговор?

71

онбашията

преди 4 години

по-добре да са скъпи, но да ги има, отколкото да са евтини и да ги няма

70

Анонимен

преди 4 години

Още първия ден имаше поскъпване лимони + 50%, портокали и грейпфрути 20%

69

Анонимен

преди 4 години

В Кюстендил лимоните са 4.50 лв. за килограм. Всичко си променя цената всеки ден. Току що си купих един артикул, който вчера струваше 3.95 лв., а днес вече е 4.20 лв.