104

Анонимен

преди 4 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Франция е най-великата страна! Vive la Republique! Vive la France!

103

Факт!

преди 4 години

Това ще бъде съдбата на всички китайски ***.Масов мор

102

Анонимен

преди 4 години

Като удължим и нашето до юни, шнур за бизнеса.. Ще купуваме хляб по 10 лв... бройката

101

До 124

преди 4 години

Чел си между редовете. Вирусът извън тялото на човек живее от няколко секунди до няколко дни в зависиомост от повърхност, влажност, температура итн.. Най-рискови са метални дръжки на врати, например, и трябва да се дезинфекцират. Както асансьори и какво ли още не.

100

неточно заглавие

преди 4 години

Законът се нарича Закон за извънредно САНИТАРНО положение, а не просто извънредно положение...Разликата е огромна...

99

Анонимен

преди 4 години

До do 120Има официална информация за живота на вируса covid-19 извън тялото на човека.... Тя гласи, че периода е от 2 до 9 дни...С Гугъл всеки може да се осведоми, а не да се прави на остроумен тук...

98

Мен

преди 4 години

След дъжд качулка, преди 8 дена Макрон изкара нацията да гласува на местни избори.

97

Анонимен

преди 4 години

Браво на Франция, велика страна!

96

Анонимен

преди 4 години

До 121Ами идеята е да не се стига до глоба. Ама балканските селяни не сте свикнали да спазвате правилата.

95

do 120

преди 4 години

"Този вирус живее при почти всякакви условия извън човека до 9 дни"Това звездите ли ти го казаха. Имате неща на раменете си, мислете малко. Ако беше така, нямаше да има здрав китаец до сега

94

Анонимен

преди 4 години

А БГ с 320евро Мин.заплата глобата е 2500евро....дали ни доят якоБГ политици тиквената шайка а?

93

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно никакви средства не ни предпазват от заразяване...Целта на тези мерки са САМО за намаляване на скоростта на епидемията...Този вирус живее при почти всякакви условия извън човека до 9 дни.По всякакви повърхностти. Няма начин да се неутрализира без ваксина... Дори с маниакална хигиена... Целта на мерките е епидемията да протече плавно за да може да се отдели време и лечение на всички...

92

Факт

преди 4 години

С тези извънредни положения не знам какъв противовирусен ефект постигат, но после всички оцелели 99% от населението ще страдаме.Има живот и след вируса. Мислете и за него, а не само за следващите няколко седмици!

91

до 116

преди 4 години

Кафявият вожд който гони 200 кила от преяждане и говори на диалект добър материал ли е? Бивша мутра шеф на охранителна фирма от тия бухалките.Това ли е добрият материал?

90

Ким Чен Ун

преди 4 години

Щo ce oтнacя дo твърдитe мeрки в бoрбaтa c кoрoнaвируca, caмo eднa държaвa ги прилaгa нaпълнo eфикacнo. Ceвeрнa Кoрeя e във вoeннo пoлoжeниe oткaктo ce пoмни и тaм нямa нитo eдин зaрaзeн oт кoвaрния вируc. Впрoчeм, имaшe eдин, нo гo рaзcтрeляхa.

89

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментари се убеждавам колко "лош материал" има. Вирусът ще поразчисти терена, пренаселено е с хора, които имат глави за равновесие, но природата си знае работата.

88

до 113

преди 4 години

Та, пак въпрос.Защо силно заразни трупове се слагат в ковчези и се транспортират в обикновени камиони?Нали обясняват колко са заразни?Как така са много заразни пък ги карат като чували с картофи?Не ви ли изглежда странно в отделението за смъртниците да ходят със скафандри а после като умрат да ги карат в обикновени ковчези.Нищо мистично няма смърди на шарлатанство.Вижте в Африка където имаше заразни трупове как ги транспортираха.В няколко слоя найлон.Тия щот са хай-тек в бризентови камиони?Нещо?

87

Анонимен

преди 4 години

Купете си маски по 50 долара бройката.Ръкавици по 10 долара бройката.Зазидайте се вкъщи.Децата,жената и вие в отделни стаи.За по сигурно ги вържете като ви дойде команда да можете да ги застреляте по лесно.Вирусът е смъртоносен и опасен вие трябва да имате отговорност.След като отговорно сте застреляли най-близките си идете в другата стая и се обесете.Не ,най добре преди това полейте всичко с бензин и драснете клечката.Трябва да следвате заповедите.Вирусът е опасен.

86

пияница мистик

преди 4 години

До 109Като искаш да виждаш трупове, спокойно можеш да запалиш колата и да идеш до Ломбардия, да се поразходиш из града и да идеш до църквата, за да видиш труповете. Ти си умно момче, бил си сервитьор, няма как да не намериш начин, да заобиколиш блокадата

85

путинопитек комунист

преди 4 години

няма са са плашите. това е лъжа всичко. това си е проста настинка. на ден повече умират от катастрофи. това даже не се усеща като го караме. c 0 рос и ротшилд ни лъжат за да въведат нов световен ред и ние истинските комунисти да им станим роби но ние сме умни и грамотни и не са фащаме на тъз въдица. живеите си живота и венсеремос дрогаре и ходете без маски и ръкавици не даваите пари за една настинка