16

Анонимен

преди 4 години

Значи работата тотално се издъни с тези декларации и последващото проследяване на контактните. Хора под карантина я нарушаваха многократно, пътуваха с автобуси, метро, влакове. Един пиян ги направи за смях- избяга им и го хванаха на централна гара. Тестове не може ли да произведе някоя бг фирма?

15

ммм

преди 4 години

Тази вечер гледах телевизия, чух различни мнение по темата свързана с куровируса.За себе си си казах, че до като трае всичко това, трябва да огранича информацията, в противен случай, поне при мен може да настъпи и срив в нервната система.Не желая да се натоварвам с отрицателни неща и без това живота е доста сложен, натоварен.Искам да живея, ама дълго ..!Готов съм да помагам на хората ..Ако към някои съм допускал нещо неволно, за Бога, простете ми!Живота наистина е кратък, нека да живеем.

14

Анонимен

преди 4 години

Оставки. Целта на извнредното положение беше да намалеят заразените, а те растат бързо. ГЕРБ и тоя щаб ни водят към италианска катастрофа.

13

Анонимен

преди 4 години

Симитлийскио кмет, заразил ли го е Лоренцо Санчес? Така и Боко ке се зарази пък от симитлийскио кмет и неговия син депутатин-рефер Стефан Апостолов.

12

тъй де

преди 4 години

Значи до утре сутрин да ги смятаме закръглени на 190 или на 200 броя?

11

Анонимен

преди 4 години

Бройката тези дни ще се удвои според генерала? Това не е ли невярна информация с цел паника сред населението?

10

Лошо

преди 4 години

В Америка 14 500 болни за денонощие!

9

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

8

аха

преди 4 години

Сега ние като живеем на село да знаете колко е добре.Сутрин ставам в 4.15 часа и си пускам музиката на Пол Мориа, Енрико Мациас, Азнавур ...Двора е голям, 9.45 дка. Той ехти ...Всичко имам, всичко ...Ябълки, круши .. райски ябълки, хинап, нарове, мушмули ...Имам и 575 кошера; сега нали разбирате, че мен въобще не ме вълнува кризата?Хляб, сирене ... си правя в къщи; от големи магазини почти нищо не купувам, освен ориз, фиде и ..Имам намерение да живея над 150 години.Не желая някои си да

7

До ха-ха-ха

преди 4 години

Ще изгориш скоро !Усещаш ли ?

6

До хахаха

преди 4 години

Ще те улови закона за цензурата !Внимавай много !!

5

Анонимен

преди 4 години

Бих казал едно тотално число за цяла България около 100 000 броя.Все пак не забравяйте че цели махали и малки градове мексиканци се върнаха от бране на социални помощи. От тия 100 к много малка част ще разберат,че въобще са болни.Може би към 3-4 хил.

4

Анонимен

преди 4 години

В село без доктор и аптека

3

Тонката

преди 4 години

Селяните на село и си останете там:):):)Ние тук даяним:):):):)

2

Анонимен

преди 4 години

Здрасти ,господин генерал. син ли си на майора, където кареше волгата пилостната сещаш се нали?

1

Някой

преди 4 години

В такъв момент е по добре да се живее на село