21

Анонимен

преди 4 години

Тя влиза в сила от 6:00 часа сутринта в понеделник. Всички граждани на страната трябва да останат по домовете си или рискуватглобаот 150 евро, обяви премиерът на страната Кириакос Мицотакис. Изключения се допускат само за хората, които отиват на работа; за посещения при лекар; за пазаруване; за разходки на домашни любимци и за спорт - индивидуално или по двамаВсеки е длъжен да носи документ за самоличност при напускане на жилището си. Според разпоредбата няма да бъдат глобявани и хората, които

20

Елдорадо

преди 4 години

До охЗатова бате прави като мен... палатката на Шкорпиловци... има течащи чешми където да се изстудява бирата и няма да плащаш по 5 лв за кафе, а ще усещаш йодните изпарениядокато чакаш рано сутрин на огъня да заври джезвето :) Иначе аз никога не съм ходил в Гърция, но нямам и голямо желание... тези след вируса съвсем ще останат без икономика и ако до преди 5 години българите ходиха да им мият чиниите по курортите, то сега те ще идват в бг кат фалират...

19

Сиктир Сървиз

преди 4 години

А у нас от Сряда-- една жена ми каза.....

18

ленин

преди 4 години

вадете оръжията и навън на големи групи, сега е времето, приказките свършиха !

17

ДО ВСИЧКИ ЛУДИ!

преди 4 години

Стойте си в къщи,бе ***!И си пишете глупости, поне ще еБЕЗОПАСНО!

16

11

преди 4 години

За цигари ша могат ли да одат? Па и за пиене, щот яденето е, ако има пиене.

15

Анонимен

преди 4 години

До 12Много добре обрисувана ситуация.Само мога да добавя, че след това ще има рестарт и ново начало.Обаче смешните опити да се съхрани съществуващата система продължават,така че мисля да си взема пуканки.

14

М

преди 4 години

На работа само, ако е от жизнено важно значение. Иначе всички предприятия затварят.

13

Десислав

преди 4 години

При пълна карантина, на работа може ли да се ходи?

12

До Ох олигофренът

преди 4 години

Никога повече няма да мръднеш от града в който си залостен доживот.Това не е репетиция. Съвсем скоро бензина ще свърши интернета ще рухне и целият ти сапунен балон в който си живуркал защото когато Глобалистите убият родителите ти и няма какво да ядеш ще си клошар.

11

Анонимен

преди 4 години

До АманНЯМА И ДА ИМА!!!!

10

ох

преди 4 години

.... от приятели чух, че там по гръцкото море има невероятни нуди плажове и стават луди купони.С нетърпение очаквам времето когато може да се иде и на море в Гърция! Ще се радвам ако при нас тази 2020 и 2021 година въобще няма желаещи за нашето черноморие; миналата година ми одраха кожата! Кафе - 5лв; баничка с домашно козе сирене - 9 лв; домашна биологична боза - 7 лв (250 мл).Ей, ама голямо дране е по нашето черноморие.Хотелите са навлезли направо в морето.

9

Гошо

преди 4 години

България -кога?

8

Котешки очи

преди 4 години

Дано премине по-скоро вируса, че ми се ходи на гръцко моренце вече :)))

7

АнонимеН

преди 4 години

ГЪРЦИЯ ИМА НАД 2 МИЛИОНА БРОЯ ПЕНСИОНЕРИ КОИТО СМУЧАТ ОТ ДЪРЖАВАТА

6

Анонимен

преди 4 години

Тъй или иначе туризма тая година го пиши бегал. Сега ПЪЛНА карантина на островите??? Мисля че са против мигрантите, ми се струва.

5

Аман

преди 4 години

Няма ли ваксина все още

4

Анонимен

преди 4 години

Стана като при соца - всеки иска да цоца.Хайде на хорото, на сиртакито де.ЕЦБ е пуснала печатницата на пълни обороти. Карантина евриуер, никой да не работи и паричките да течат.Бравос грекос!

3

Анонимен

преди 4 години

624 заразени с коронавирус, и 15 смъртни случая....Тия или се будалкат или искат от мути парички. Това е риторичен въпрос.

2

Анонимен

преди 4 години

Е те са бедни там 150 евро , а при нас 10000 лв!Трябва да се пълни хазната, че от бизнеса няма да се вземе. Фондовете дето вече се раздадоха комисионни, сега се оказа че били за борба с КОВИД. Все отнякъде трябва да дойде нещо!