24

Анонимен

преди 4 години

На децата деди наивника. Матира го хидроинженера

23

11

преди 4 години

Абе нали щяха да правят имунитет?

22

Анонимен

преди 4 години

Великобритания няма да има проблем с легловата база, защото изобщо няма да ползва такава. Пациентите ще бъдат поставяни директно на пода и завивани с едно термо фолио, дето го ползват навсякъде при спасителни операции. "Лекарският" екип изобщо няма да си прави труда да ги заобикаля а ще стъпва директно върху тях. Който има дете на училище или в детска градина знае за какво говоря - там децата стоят и спят директно на ЗЕМЯТА. Дотук с "цивилизованото" английско общество.

21

Анонимен

преди 4 години

Военните можели да се отзоват на помощ на социалните служби? С транспорт ли могат да помогнат? С големи камиони с покрити с брезент каросерии ли? Да не бие на очи какъв товар превозват?

20

Анонимен

преди 4 години

Не е само колко са починалите. Важно е и колко са заболелите, защото си има и последици даже и човек да се води оздравял.

19

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега. Лекарите в УК знаят кой от какво боледува и му пращат писмо, вирусоносителите ги хващат по летищата и гарите затова в момента имат по-малко болни отколкото Италия починали.В БГ личните лекари дори не си знаят хората, камо ли писма да им пращат.

18

Анонимен

преди 4 години

Глупост, няма починали деца, 2 промила не са 2 процента умнико... И това е във групата 10 до 19,тоест от 1000 болни до 20 години, двама умират, но то има и деца и млади с тежки заболявания, за съжаление. Още веднъж, за който се интересува, диаграмата с болни, хоспитализирани, критични и смъртни случаи е в Ел Паис,онлайн изданието. Дефакто вирусът убива хората над 70 и най-вече над 80 години. Но нека сме солидарни с възрастните хора, спазвайте карантината, моля ви.

17

Анонимен

преди 4 години

Диаграмата а е Ел паис

16

Анонимен

преди 4 години

Бих те тряснал вмоцуната за тези лъжи.

15

Тролски

преди 4 години

деца 2??!! процента от всички починали...Това е пълна глупост и дезинформация ***.

14

Анонимен

преди 4 години

Ко речи? Къде отиде колективният имунитет, бе чадо, нали щяхте да го градите? И СЗО дава смъртност при деца 2 процента от всички починали, 10 000 по 2 процента прави починали 200 деца дотук. Официално! Не всявам паника, вижте го в справките. Така че умната

13

Анонимен

преди 4 години

Предполага се, че възрастните са гълтали хапчета за кръвно, коетоо ускорява процеса.

12

Esp

преди 4 години

Къде е диаграмата?

11

Анонимен

преди 4 години

Изпанците пуснаха възрастовата диаграма,на болни, хоспитализиран и починали. До 60 години е пренебрежимо малък процентът на починали, и са били със заболявания или преумора, до 10 години няма, 10-19 един на хиляда, 20-29 трима на хиляда, 30-39 един на хиляда, 40-49 трима на хиляда, 50-59 са шест на хиляда, 60-69 са 21 на хиляда болни, 70-79 са 52 на хиляда, над 80 са 180 на хиляда болни.

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва да поканим братушките да помагат, те пуснаха вируса следователно имат и лекарство против него.

9

До Брит

преди 4 години

Освен полетите, някакви други мерки? То така не става, и един да имаш, пуснат да броди свободно стига. Иначе вероятно си прав, ще минава през нас, но идеята е да се разсрочи във времето, да се даде шанс на здравните системи. Представи си 1 млн болни за две седмици, 5% в интензивно, 3% починали, прави 50 000 интензивни легла, и 30 000 умрели. А няма да са 1 млн, може би 3 в България. По добре изолация...

8

Анонимен

преди 4 години

Брекзит с корона.

7

Брит

преди 4 години

Решението на Тръмп да затвори границите си за пътуващи от Китай в края на януари обяснява забавянето на болестта в Америка...Мда, ще забави, но няма да предотврати резпространението на вируса. Така че си стягайте имунитета, за да се преборите с короната повечето от нас.

6

Перничанин

преди 4 години

Мутрьото ще измисли социЯловия патронаж той може и всичко знае той е Компетентен Слънце такъв пенкилер няма никъде по света Тиква крадлива самовлюбена отърва винкела но засега ... няма да Му се размине

5

Анонимен

преди 4 години

Английското безумие ще се изучава в учебниците след някоя друга година....