15

Данъкоплатец

преди 4 години

МТСГ да премахне лобистките текстове в законодателството, създаващи ИКОНОМИЧЕСКИТЕ проблеми на работещите и инвалидите. Нито КТ, нито КСО, нито НМЕ гарантират правата ни на граждани и на данъкоплатци.

14

Анонимен

преди 4 години

Властимащите ги тресе параноя.И с основание!Наближава техният Край!За да не се заразят самите те, разболеят и умрат (премиерът ни е на границата), те в панически страх налагат повече от драконовски мерки на нас, властнямащите!

13

агитпроп

преди 4 години

На хората им трябват пари за лекарства, за наем, за храна, за топло, а не фалшиви благи думи.

12

Един от вас :)

преди 4 години

МТСП да не се превзема, а да вземе да увеличи заплатите на социалните си работници! Не стига, че им е забранено да излизат в отпуска, а и трябва да бъдат на разположение 24 часа при тази извънредна ситуация в страната.

11

Социална педагогика

преди 4 години

едно време приемаха тия с общ "успех" 3,00. Колкото да не останат на село, да не ги вземат в казарма. Такива кадри бяха.Кой да знае, че България ще се напълни с идЕоти и за тях ще трябва да се грижи някой. И ще стане елитна специалност. Ама, един идЕот, не може да поправи друг идЕот.

10

Българин 1

преди 4 години

Модернизиран вариант на телефонните измамници!!!

9

ФИЛЧЕФ

преди 4 години

АЛО, АЛО МИНИСТЕРСТВОТО ЛИ Е ?НЕЕ, ПЛОД - ЗЕЛЕНЧУК

8

Калинки

преди 4 години

Вече и това министерство психяса.Вземете вече да се саморазпуснете, закриете или направо идете и се гръмнете.

7

Студентче

преди 4 години

До баба ЦВЕТАДа си жива и здрава, бабо Цвето!Ако близките ти не отделят поне половин час на ден да си говорите по телефона, не мисля, че ние недоучилите ще ти сме от полза. И ако на теб ти звънят "психолози", а не ти на тях - да си сигурна, че е измама.Сполай ти!

6

баба ЦВЕТА

преди 4 години

До Студентчезначи е импулсен

5

Хем борим ало-измами

преди 4 години

хем сами създаваме схеми за тях!?И без това във ВСЯКА банда измамници има по един психолог, дали роден такъв, дали изучен...

4

Студентче

преди 4 години

До баба ЦветаЗависи дали искаш да си говорим само за вируса или и за други венерически болести и как могат да се придобият.

3

баба Цвета

преди 4 години

а каква е стойността на обаждането

2

Анонимен

преди 4 години

Сбъдна се мечтата на Грета. Самолетите не летят, колите не се движат, предприятията не работят, кина,театри, ресторанти и кафенета са затворени. Защо никой не се радва, а МТСП вади телефон за психологическа подкрепа за депресирани?

1

Студенти?

преди 4 години

По психология? Това не е домислено. Още не са компетентни и провоспособни.Все едно шофьори, още каращи курсове и нямащи книжка, да возят възрастните хора по магазините.