61

Анонимен

преди 4 години

Калфин какво не ти хареса в мерките??Не виждате ли каква борба се води??Що се отнася до бизнеса трябва да имат пари за две заплати Това искане от държавата е прекалено.

60

Анонимен

преди 4 години

Като грелдам европейците как се справят с пандемията, въобще не ми трябва техния опит.

59

анон

преди 4 години

Предлагам официално "правителството" да бъде преименувано на "грабителство".

58

Край

преди 4 години

На кандидат еврочиновници думата не давайте.Те толкова обичат Брюкселските заплати че са готови всякакъв хомот да ни нахлузят за да се харесат на еврогосподарите си.

57

ОПАААААА

преди 4 години

Добре, че се почерпихме с нашата ракия ,техните питиета днес са много разбъркани и мътни. Няма солидарност и единни действия .Това е крайния извод към момента.

56

Коректор

преди 4 години

До 60. Абевеец. Разбирам те, че искаш да удариш ГЕРБ по всеки повод, но в случая Калфин е от твойта партия АБВ. Така че, приберете си хората!😃

55

Freeman

преди 4 години

От чий опит да почерпим? От италианския? От испанския? От френския, дето ги изведоха да гласуват? Аре по-сериозно, Калфин! По навик превъзнасяте Европа, ама конкретно в случая е смeшно да я даваш за пример.

54

Горанов

преди 4 години

Пари за комунизъм нямам

53

son of a bitch

преди 4 години

само за парите мисли как да лапне този гнусен ...нямам думи

52

Анонимен

преди 4 години

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ КУБА ИЗПРАЩА МЕД. ЕКИПИ ЛЕКАРИ И СПЕЦИАЛИСТИ И ПОМОЩНИ СРЕДСТВА..НА ИТАЛИЯ ....А ЕС,..НАТО..САЩ...ЕХА..КЪДЕ СА..БЯХА НУЖНИ КОГАТО ИМАЩЕ ХАРТИИКИ /ПАРИ/..АМИ СЕГА БАНКЕРИТЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ СА БЕЗСИЛНИ И С ХАРТИИ НЕ СЕ КУПУВА ЗДРАВЕ..И НИЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРЕМ

51

Щирлиц

преди 4 години

Вече 30 години черпим от евро.ейския опит,другарю Калфин,май е време да престанем.

50

Хм...

преди 4 години

Да почерпим от европейския опит на Италия и Испания ли, г-н Калфин?

49

Анонимен

преди 4 години

Kalfa ima mnogo da se uchisch a odyrtq nama evropeiski opit bratched uchi se ot kitaiskiq i ruskiq

48

дедо Ви

преди 4 години

Не бързайте с харченето! Лошото предстои! Идва трудно и тежко лято! Суша, корона, огладнели тълпи

47

Анонимен

преди 4 години

Европа се изпусна в гащите. Можем да почерпим 2 вида опит. От Китай, пълна карантина 2 месеца и се оправиха. Или от Южна Кореа и Тайван - много тестване, много проследяване, дори използваха мобилните оператори, за да знаят кой с кого е бил в контакт, а сега случаите им падат. Италия и Испания се изпуснаха. Може би ще се изпуснат и Германия, Франция и Англия. Калфин, наизуст говориш.

46

Анонимен

преди 4 години

Да почерпим не само от европейският опит ама и от евро атлантическите ценности които както виждаме всекидневно е ежечастно" помагат" н-р на Италия. Ама добре, че Китай и руснаците и се притекоха на помощ. Някой от други държави да е таправил това?

45

Победител

преди 4 години

Милият още си е в ТАТОВО ВРЕМЕ.

44

АНОНИМ

преди 4 години

До не го слушайтеКакъв да почерпим,бе ***,като те са зле и много непотготвени за случващото се по-добре се почерпи с една ракия!

43

не го слушайте

преди 4 години

Мръсно корумпе абсолютен бокл...Лупи2

42

Анонимен

преди 4 години

Много голям дърдорко и празнодумец. Нема хора, това е материалът за интервюиране... Трябва да почерпим от китайския и южнокорейския опит и да се поучим от европейските и американските грешки.