213

Люси

преди 4 години

Така единен и сплотен ЕС показа *** фигура на своите членове. Не идва помощ и от САЩ - главнокомандващ на ЕС. А Русия - държава, срещу която въведени зверски санкции, изпратила своите лекари и медицинска техника да спаси хората от страшна болест. Защо ли Бойко не помолил Тръмп да му изпрати апаратура за болниците, а се обадил на Путин? Като упре ножа до кокала, България се обръща за помощ към Русия.Щяхме да получаваме дивиденти от "Южния поток", но се наведохме пред САЩ и ЕС.

212

Люси

преди 4 години

До АтлантикГлупости.

211

Shark

преди 4 години

До 226. И ние ги знаем такива като вас. Дървени философи, които само акъл дават.

210

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 208ХАХХХХАХААХАХАХАХАААААААААААААААА...............

209

Анонимен

преди 4 години

До Анонименмечти..мечти...

208

Анонимен

преди 4 години

До SharkИталия и Испания получиха първите 50 милиона евро. Следват и още доста. Айде заминавай където и да е извън ЕС. Щом не те кефи. Но съм сигурен че ще си останеш. Такива като вас ги знаем.

207

Shark

преди 4 години

До 224 Ти пък кой си, че ще ми казваш къде да заминавам? Може да ида в Англия например, които първи се усетиха и се махнаха от прогнилото корито. сега да видим как ще постъпят Италия и Испания след "безценната" помощ, която получиха от ЕС. В Италия вее взеха да свалят сините знамена, да не се махнат още 1-2 звездички от тях.

206

Анонимен

преди 4 години

До SharkЩом е "дотук с ЕС", пали гумите и заминавай. Я Раша, я Северна Корея. Прави ти път. Ние мислим да продължаваме с ЕС.

205

Shark

преди 4 години

Европа показа колко е нефелна. Дотук с ЕС, евроатлантически ценности и прочее глупости. Къде е Паси-то да поплаче малко сега? А Полша...те винаги са били мизерни, затова и германци, и руснаци ги мразят.

204

Анонимен

преди 4 години

До Иначе са егоистиВсяка страна в Европа се е запалила. Солидарността я има и ще я има въпреки напъните на русофилчетата тук.

203

Анонимен

преди 4 години

До ЕСЕС давала, дава и ще дава кинтите, когато "маските" (новото име на фалшивите благодетели от Раша и Чайна) си оберат крушите. Руснаците помагат .... с 6 камиона за дезинфекция и 100 "експерта" (по какво ще разберете по-късно).

202

Костадин

преди 4 години

Италия е в шок: Америка тайно извозва лекарства от Италия, а помощта идва от Русияhttps://youtube/watch?v=BZi8-sXPMN0

201

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

АМИ , ПРАЩАТ ПОМОЩИ ОТ РУСИЯ---САМО ТАНКОВЕ И СТРЕЛКОВО ОРЪЖИЕ!ДОКТОРИТЕ СА ОТ КГБ--ЛЕКУВАЛИ НЕ ТЯЛОТО , А .....ДУШАТА!

200

ЕС

преди 4 години

Оказва се, че европейската солидарност е нула. След като Франция, Германия са показали кукиш на Италия, а Полша и Чехия са спряли помощите на Китай за Италия и са ги използвали за свои нужди, не си струва да се осланяме на 100 процента на ЕС. В ЕС няма съпричастност и човечност, само един егоизъм. На Италия в момента помагат Китай, Русия, Куба, Венецуела и Виетнам. Нито една членка на ЕС. Изпокриха се русофобите и тези дето раздават санкции. В Европа всеки се спасява по единично. Кризата доказа,

199

Иначе са егоисти

преди 4 години

На много места здравната система на Италия изпушва и не е в състояние да лекува всички болни. На тоя фон как изглежда европейската солидарност и кохезия? Как ли им звучи в ушите на италианците сега химнът на Европа "Ода на радостта"? Нито Китай,нито Русия,Куба или Венецуела са по-богати от европейците на глава от населението ...но помагат? При либерастията солидарността е плямпотене,но иначе богатите са егоисти.

198

Анонимен

преди 4 години

Колко ли руснака ще умрат за този безумен ПР ?Боже какви нещастници са руснаците .

197

Анонимен

преди 4 години

..Къде са ЕС и САЩ ? Как къде - САЩ (Тръмп) предложиха да помогнат на Севернан Корея - не знаете ли?

196

Атлантик

преди 4 години

Но Господа, не разбирате ли, че това е руска военна инвазия в Европа. Но моля Ви Господа, не го допускайте - няма да има връщане назад. По-добре Коронна смърт отколкото Путинова диктатура в Европа. Но Господа, моля Ви Господа, не губете разсъдъка си, Господа....

195

Родолюбец

преди 4 години

Куба, Русия и Китай са в помощ на Италия...Къде са ЕС и САЩ , италианците със сигурност няма да забравят !Не е въпроса, дали си богат, а дали ти стиска и имаш ли морал !!!

194

За Европа, против ЕС

преди 4 години

Сега ЕС ще наложи нови санкции на Русия, защото Русия е нарушила санкциите на ЕС и помага на Италия, чрез износ на лекари и медицински материал.