1174

муспи

преди 4 години

Най якия геноцид на бялата раса върви в България, и това ни позволи да установим следния факт: Смъртта е по малкото зло от живота!

1173

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Някои "индивиди" се САМОЗАБРАВИХА" във "измислянето" и "гласуването" на "спорни" "закони" и "разпоредби"!!!!!!!Кои СВЕСТЕН И СЪВЕСТЕН голям инвеститор ще дойде в този ТОТАЛЕН БЕЗПОРЯДЪК!!!!!!

1172

Анонимен

преди 4 години

Я, пък се боря за таван на цените, не мога да си позволя един хляб от 2,50, и лекарства основни по 50 лв

1171

Анонимен

преди 4 години

Алууу, само богатите, ще си пазарите?

1170

Анонимен

преди 4 години

Така изработени текстове и закони, че да отпаднат до една седмица. Случайно, дали? Да се надяваме, че основните стоки, като хлаб, и други принадлежности няма стигнат тавана. Един хляб, като удари 2лв, друга песен ще се пеее. Да не се надяваме, че това чакат малкия и средния бизнес.

1169

Анонимен

преди 4 години

Според мен използват всички положението, за да си осигурят по още един мандат. Тоя сигурно защитава интересите на бълдъзата си, от къде да знам

1168

Анонимен

преди 4 години

Президента за пореден път показа че е единственият държавник в тази измъчена и ограбена държавица.

1167

Зозо

преди 4 години

Нов виц:Някъде в Русия,- Колко са заболелите от коронавирус?- Само 34.- А колко теста направихте?- 34.

1166

Анонимен

преди 4 години

чарвен бо,,***

1165

Анонимен

преди 4 години

Просто си от бкп, как ще разбереш? Дефицит и резерв вади.... Хахаха

1164

Fallschirmspringer

преди 4 години

Така и не се разбра от изказването на Борисов за онзи дефицит от 3 милиарда лева,като само педи 10 дни гръмко заяви,че резерва е 14 милиарда.Как така се появи дефицит от 3 милиарда.То тогава излиза,че за период от 7-10 са изчезвали 17 милиарда.Та това е световен рекорд по изчезване на толкова много пари за толкова кратко време

1163

Истината

преди 4 години

Този популист иска да си избие електората,ако спре мерките срещу чумата.Абсурдът е,че най-уязвимата част от този електорат му пляска и вика браво!Комунистическа шизофрения в пълния си блясък!

1162

Барни

преди 4 години

Бокопитек е диагноза. Новооткрита форма в социалното развитие. Този индивид с тези си познания и качества няма да го изберат и за кмет на Бедрок.

1161

ББ

преди 4 години

По безполезно същество от президента няма. Като не може да направи нищо смислено поне да не пречи на другите да спасят народа ни и родителите ни. Вижте Италия.

1160

Професора

преди 4 години

Бокопитека ни довърши. Това недоразумение, този биошогичен ***, донесе толкова беди на България, че и 30 години няма да ноистигнат да се оправим.

1159

Анонимен

преди 4 години

След Шипка вече се убедих че този човек мрази българите. Мерките били прекалени. Мерките даже са меки, трябва по дроги да са за да оцелеят родителите ни.

1158

Garibaldi

преди 4 години

Герб здраво активизира редиците. НПО-тата работят на макс. Асен Генов и компания, умните и красивите, купените...

1157

й

преди 4 години

Прочетох пасквила на една Калинка. Не до края. Няма как. Куп гнусотии срещу президента и нула аргументи, само общи приказки. Накратко навсякъде се мре, ще мрем и тук. *** народ. Ако на ГЕРБ трябва да се отличи поне едно постижение то е разсипването на образованието, интелекта и държавността. Успяха. А калинка? За нея само добро. Мир й пожелавам в калинкината дребна душа.

1156

ББ

преди 4 години

хората пораснаха,след чумата ще се променим тотално,партийно обвързани *** с по няколко ника,агенти на чужди държава,на олигарси и служещи на чужди интереси индивиди си губят времето с надеждата,че лапането ще продължи,Президента ни е най-адекватният политик в момента,да спасим каквото можем,да се държим като Народ и да бъдем отговорни заради благото на Народа ни...спазвайте правилата и бъдете отговорни заради хората които обичате и ви обичат

1155

Бачкатор

преди 4 години

Леле, в коментарите от долу цялото геп се е изявило и роднините им до девето коляно.Те са толко хиляда и дватриста човека.