14

емигрант

преди 4 години

загубена държава! закривай!

13

Анонимен

преди 4 години

"Тепърва обаче източникът ще се уточнява. "И кво ще стане като го уточнят

12

Димитър Георгиев

преди 4 години

Гърците са мъдър народ, след 40 г. либерализъм,разбраха че само с добро не става,трябва си и тояга.През миналата година създадоха и приеха нов наказателен кодекс,като забравиха всичките се лиготии и нежно отношение към престъпниците.От тук нататък за всяко престъпление си ими и сурово наказание-ако направиш катастрофа пил,дрогиран или без книжка те съдят като за углавно престъпление и присъдите са жетоки.За такова престъпление към природатаследва свирепа глоба и най-малко 3 г. затвор, реално.

11

Анонимен

преди 4 години

До; ПорЦеланПри Бойко Борисов е така! И по лошо ще става, тоя е като коронавирус след него пълно упостошение !

10

ПорЦелан

преди 4 години

Погледнете в гугъл мапс на какво прилича Средна гора! Тя просто е огромна дупка.

9

Еле,ментарно

преди 4 години

РИОСВ знае кой е замърсителят, но се спотайва като пъръдня ш ***.

8

АнонимеН

преди 4 години

АКО ИМАШ ВАРЕЛ С ХИМИКАЛИ ОСТАВИ ГО ДО НЯКОЯ КОФА ПРЕЗ НОЩА ПА ОБЩИНАТА ДА СЕ ОПРАВЯ И БЕЗ ТОВА НИ КРАДАТ ДОСТАТЪЧНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВСЯЧЕСКИ!АЗ ДАЖЕ ЩЕ ГО ОСТАВЯ ДО ПЪТЯ ВАРЕЛА С ХИМИКАЛИТЕ ДОРИ НЯМА ДА ГО ИЗВОЗВАМ ДО НЯКОЯ КОФА ПА НЕКА ОБЩИНАТА ДА СЕ ОПРАВЯ И ДА ПЛАЩА ЗА ПРЕВОЗА МУ!

7

Естество

преди 4 години

До Анонимен 4Не е против хората престъплението, а срещу природата. Хората сами са виновни, че си избират подобни управници и ходят да работят в предприятия за цветни метали с/у високи заплати от алчност. После Кой се чуди откъде се появи тая зараза...

6

Илиев

преди 4 години

"Министърът"пенкилер Ревизоро,е бил там преди да отровят реката.Той е навсякъде преди да се разсърди земята,преди земетръса в някоя точка на земята.Той Ревизоро,командва водите в държавата ни, предсказва кога режима на водата в Перник,ще е от толкова,до толкова часа. Не случи Борисов на министри и това е!На много "пАрата" им отива в свирката,затова локомотива не мръдва от мястото си.

5

АнонимеН

преди 4 години

РЕКА ТОПОЛНИЦА СЕ ВЛИВА В РЕКА МАРИЦА И Е ИДЕАЛНА ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ХИМИКАЛИ И ОТРОВИ, ЗАЩОТО МАРИЦА СЕ ВЛИВА В МОРЕТО!

4

Анонимен

преди 4 години

не мога да разбера докога парите ще са с предимство пред живота и здравето на хората,не глоби а затвор трябва за замърсителите и затваряне на производството,защото извършват престъпление срещу хората

3

Анонимен

преди 4 години

Втори път за 2 седмици ... някой си разчиства гомнатa и кво ли вика сега ми се е паднало никой няма да забележи

2

АНАРХИЯ

преди 4 години

Това е резултата от 10 годишното управление на Бойко Борисов, радвайге му се!

1

Анонимен

преди 4 години

Всичко се знае,едва ли е отскоро.И това ще спихне.Леви Зоро няма и да отиде дотам.Думата държавност, нищонезначи.Тогава и хората нямат значение.