64

Анонимен

преди 4 години

КИТАЙСКИЯ НАРОД Е ДОБЪР,НО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЛОШО.РАЗРАБОТВАНЕТО НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ С ЦЕЛ ПРЕВЗИМАНЕ НА СВЕТА Е ХИТЪР ХОД.РАЗРАБОТВАНЕТО НА 5G СИСТЕМАТА НА КИТАЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е СВЪРЗАНА С БИОЛОГИЧНОТО ОРЪЖИЕ,ЗАЩОТО НЕЙНОТО ДЕЙСТВИЕ Е ДА ОТСЛАБВА ЧОВЕШКАТА ИМУННА СИСТЕМА. В ЛОМБАРДИЯ ИМА НАЙ-МНОГО ЗАБОЛЕЛИ,ИМЕННО ЗАРАДИ ИНСТАЛИРАНА СИСТЕМА.ТОВА СИ Е БИОЛОГИЧНА ВОЙНА,КОЯТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ ВСЕ ОЩЕ ОТ ТЯХНАТА ГЛУПОВАТА НАИВНОСТ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ.АКО НЕ СА САЩ,ПУТИН ОТДАВНА ДА Е ПРЕВЗЕЛ ЕВРОПА!

63

!

преди 4 години

Стига с комунистическа пропаганда. ЕС са демократи и не им трябва Китай.

62

Анонимен

преди 4 години

До Хехе от 62: да, естествено! а ти да ли не се кефиш на меките китки от запада?!

61

Анонимен

преди 4 години

Нали го натресохте на света,сега ще го борим заедно,престанете да ядете всичко живо бе....

60

да помислим малко

преди 4 години

Защо в Китай населението е най-много.? Те нямат многодетни семейства. Отговорът е ***-защото системата им за лечение е най-добра.

59

Я да видим ,

преди 4 години

Китай спечели уважението на света, след като с труд ,постоянство и дисциплина станаха първи в света ,усвоиха ноухауто на алчните мързеливи и распасани западняци.Икономиката им процъфтя,запазиха си образованието,здравната с-*** и добрите практики от соца.Подхвърлиха им вирус-справиха се и с това,с желязна дисциплина,методично и насочено.При това използваха и практики от традиционната си китайска медицина.Хайде кажете според вас-на кого е бъдещето ,кой има по-големи шансове?

58

Хехе

преди 4 години

Верно ли несъществува.Ми италия да излиза ама като французите опънат бодливата тел по границата да не пак рагаци пусни ме у Франция че в италия нема работа.

57

Анонимен

преди 4 години

То вече има ли хора дето мислят че има ЕС? От няколко дни той не съществува.

56

Анонимен

преди 4 години

Къде е Соломончо? Китайците ни носят помощи. Къде е оня мракобесник дребен и като физика и като душа.

55

м...да

преди 4 години

И какво отговориха от ЕС-,,Гледайте си работата, нека първо да си редуцираме населението,особенно пенсионерската биомаса, след това да си вкараме нашите лекарства в системата и тези на фармацевтичните компании,на които сме лобисти,не бързаме така или иначе"

54

Хехе

преди 4 години

Кефиш се как катай прогресират а жълтур нсран!

53

Анонимен

преди 4 години

китай се оправи с коронавируса и сега икономиката им ще хвръкне, докато другите тепърва затъват! и край с хегемонията на краварите! апропо, какво стана с рижавия? нещо го няма да "туитва" та си мисля, че теста му за вирус може и да не е бил отрицателен!

52

Анонимен

преди 4 години

Малки долни човечета, заразиха целия свят, сега са тръгнали да помагат. Нищо китайско вече не купувам, може да е заразено. Купих си едни обувки преди време и хванах гъбички по ноктите. Пръснах цяло състояние да се излекувам.

51

Истината

преди 4 години

Всеки един загинал човек на тази планета от Кунг-флу,тежи на съвестта на китайската комунистическа партия!

50

Анонимен

преди 4 години

Китайците са същите приятели както руснаците. По далеко от тях, за да не дойдат да ни АсвАбАдят, че тогава вируса ще ни се стори по малкото зло.

49

Анонимен

преди 4 години

САЩ се оттеглят от Европа, това беше последния подарък за непослушните. Ще ги познаете по делата а не по приказките.

48

МНЕНИЕ

преди 4 години

Нещата се подобряват - вече има Мозъчен Тръст по оста Китай , ЕС и Русия .Ще оцелеем .САЩ и Великобритания изпаднаха от Каруцата .

47

Анонимен

преди 4 години

Помощ от изток не искаме. Китай ни зарази, а русия дезинформира както винаги. Не мерси!

46

Отливът иде!

преди 4 години

Усетиха дебелия, че след кризата ще започне масово препозициониране на производството от Китай към ЕС и САЩ и запяха песента на дружбата. Коварството на жълтypите е всеизвестно, но този път няма как да им се размине. За да оцелее и се възстанови на Европа й трябва вътрешно производство. Не може цял свят да зависи от едни прилепоядци! Дано се поучим от колосалната си грешка да се лишим от производствата си, да се смирим, да поспрем с безумното потребление и да се отдадем на съзидателен труд.

45

Анонимен

преди 4 години

ЕС какво по дяволите значи това ? Меркел иска едно, Юнкер иска друго, Макрон иска трето, Крал Фелипе иска четвърто, Орбан иска пето, баронеса Урсула иска шесто, а Италия плаче. тия всичките що не вземат да се на***т Истината е във комунизма централизираната икономика и силната нация ЕС не е една нация. Си Дзинпин що си губи времето да вразумява тая ***.