119

българин

преди 4 години

до 126 Вярвай ми.Много И не знаят за какво точно им говориш! -:) Тогава Не са били родени още! За тях днес е важно.Да са ГЕРБ на власт с др Борисов! И че Американският военен блок НАТО ни "пази"! Младите "момченца" днес в казарма Не ходят! Дай им телефони и компютри и да са в нета.Та да" Хвалят" Дядо им Тръмп. Нищо че е на преклона възраст! Нали е " Американец"?! Болно е обществото ни вече 30 г!

118

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До Анонимен 115 Имам родители, също така имам и деца. И докато някои дембели си ядяха пуканките, аз се редих на опашки по времето на Виденовата зима за един хляб! А тази зима я организираха същете тези пиндоси, защото Виденов не се съгласи на тоталната разсипия който направи МВФ с Костов. Същите тези пиндоси, хвърлиха 5 милиарда долара и разкатаха фамилията на Украйна? А в Одеса гледаха с наслада как горят живи хора в Дома на профсъюзите !В никакъв случай сега не им съчувствам! никак даже !

117

българин

преди 4 години

Тия Американци.Изобщо Не са предполагали,Че вируса ще се върне Пак при тях толкова бързо! Хубавото за тях е.Че имат Противоваксина! -:) Май съветниците на Тръмп.В случая Не пресметнаха нещата добре този път мисля!

116

Пян_Гъ

преди 4 години

Хора, нека не злорадстваме. Въпреки вероятната вина на САЩ за разработването на подобни биооръжия и конкретно на COVID-19, отговорността е на ВПК, ционистите и финансистите, не на обикновените американци, които са достатъчно луди, бедни и бездомни и без вируса. Холивуд е едно, но реалността съвсем друго. Съжалявам, че винаги е така - страдат не тези, които вършат престъпления против човечеството. Дано всички хора се освободим от силите на мрака!

115

Анонимен

преди 4 години

САЩ е един мизерен позлатен ***. Позлатен, но *** миришещ на фекална материя и с пръски по стените от същата тази материя. Това показват фактите от живота.

114

Анонимен

преди 4 години

Страна създадена от робовладелци, избили индианците. Тежка карма имат затова само ги тресат епидемии, кризи, урагани, тайфуни, земетръси. Вместо да се подготвят си купуват оръжия - с куршуми ще громят вируса. Тръмп е кyхaр и мошенник-печалбар. Една малка и бедна България ги направи за смях. Заразените ще са милиони защото не са народ, а огромна биомаса от неграмотници и консyматори. Света само ще спечели ако отслабнат и ако силата и влиянието им върху света намалее.

113

чукигек

преди 4 години

До РусияКъде ви намират толкова ***.

112

Русия

преди 4 години

Китай е със 200 лета напред от мизерницити ФАЩ!

111

mm

преди 4 години

Истината е, че американците довчера бяха някъде надоло в статистиката, но днес са трето място по брой заразаени. Изпревариха Испания, Германия и Иран.А по дневен прираст на заболелите са на ПЪРВО МЯСТО, по 1500 на ден.Данните са от "уърлдометер.инфо".Та за следващите седмици ще се заредя с много пуканки.

110

Оффф

преди 4 години

Това на снимката какво е...?! Що за откачени, извратени хора могат да си надянат такава маска...?! Смахнати зомбита...

109

До кога

преди 4 години

ще им позволим да ни залъгват, че икономиката е наука, а не шарлатанство. До кога ще им позволим да на всеки 10 год да организират кризи и ограбват труда ни?

108

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТЗлобна, комплексирана и проста ***. Това са хора. Ти нямаш ли родители, деца. Колко трябва да си оскотял от омраза и злоба в собствената си мизерия. Ние първо сме хора, а после русофили или русофоби или каквото и да е. Това ли ти е смисъла на живота. Или по-лошо - това ли ти е работата, ако е така - значи си пропаднал отвсякъде. Да изпитваш удоволствие от болката и страданието - няма по-гнусно и долно нещо.

107

Анонимен

преди 4 години

Щатите са на трето място след Китай и Италия с 35 206 човека!

106

ИЗРАЕЛСКА КОЛОНИЯ

преди 4 години

До китайския кварталТова е днешна Америка от 300 частни еврейски банки! Те са за вируса!

105

IN GOD WE TRUST

преди 4 години

Къде ви е вярата в Господа и 10-те Божи Заповеди съгласно Конституцията ВИ?

104

китайския квартал

преди 4 години

До Ха хаНяма ли китайски концлагери във САЩ както японски и германски по време на ВСВ?

103

Анонимен

преди 4 години

Ами с този тъпунг.ер за президент какво може да се очаква. Добре че има губернатори да вземат всичко в свои ръце. САЩ ще страдат най-много, защото ядат ***. Ако не се открие лек де.

102

Хехе

преди 4 години

С нетърпение чакам кога китайската национална армия ще прекрачи руската граница и ще я превземе.

101

Ха ха

преди 4 години

Всички китайци искат да отидат да живеят в САЩ. Не може обаче. Тези от Китай страшно злобеят и мразят САЩ. Имам познати китайци вСАЩ и това са ми впечатленията. И не вярвам на комунистически вестници. Не е толкова страшно, колкото твърдят. Също трябва да се научат да си мият ръцете като ходят до тоалетна.

100

Анонимен

преди 4 години

Ако стане това,то означава,че някаква наднационална световна организация е създала и разпространява по определена от нея схема коронавируса,за да подчини,или най-малкото,да постави под свое контролирано управление Света и държавите в него!Така създадената обстановка в Света,неминуемо ще предизвика нова организация на Световния ред,който може и да унищожи съществуващите държави!Представете си,още една две подобни епидемии,които ще разрушат световната политикоикономическа система и самите дър