7

Колчо Йоцов

преди 4 години

Не виждам разлика между сценариите от 11 септември- Арабската пролет- Кризата от 2008, Ислямска държава, COVID-19 и подготвяната ни Голяма Рецесия, а Вие ?

6

Ф.С.В.

преди 4 години

Учените още спорят дали те са живи или неживи организми. Според някои от тях вирусите са на границата между живото и неживото---Или казано -дяволско творение !!

5

българин

преди 4 години

Това вече е ясно като 2 и 200! Друго се питам аз.Къде са в момента Брюкселските мишлета?! Евро парламента? Дуеше мускули пред държавите които Не "членуват" в него, А сега Пълно затишие сякаш! И държави като Италия и Испания,се оказаха толкова безотговорни към населението си! -:(Че тия техни "политици"Са за разтрел бре!То не че и Ние се оказахме подготвени. Въпреки че от началото на март,се тръбеше,че вируса настъпва и към нас! Във времето отговорните безотговорни наши "политици" Ще отговарят!

4

Анонимен

преди 4 години

Кризата е шанс да се вземат още кредити и да се финансират затънали фирми в ЕС. Няма лошо

3

Анонимен

преди 4 години

Covid-19 е болестта, а вирусът е SARS-Cov-2.

2

Веднага

преди 4 години

След герб.

1

Анонимен

преди 4 години

Хайде пак глупости, с врагове и борби.Вирусите съществуват много преди обществото, и ще съществуват след него. Обществото трябва да се нагоди, а не вирусите. А основния въпрос за качеството на здравето на съвременното общество? След преминаването на пандемията, ще се намерят умни, да поставят този по правилен въпрос.