162

как така

преди 4 години

Ако допуснем че това е вярно и за 14 дни вируса изчезне. Тогава ще се върнем към състоянието от примерно месец януари 2020. Тогава нямаше вирус в България

161

Учителя

преди 4 години

Така е в Ухан изчезна. Вирусът не може да оцелее във въздуха. Оцелява само в хората, а за 14 дни или оздравяваш и вируса изчезва, или умираш и вируса изчезва...Но изчезва ако не се предава насам-натам от човек на човек.

160

Анонимен

преди 4 години

Изчезва значи. Анихилира се. Дим да го няма. Без знак и без следа.Де да беше толкова лесно.

159

до Висшият Математик

преди 4 години

А след 27 дни?

158

Анонимен

преди 4 години

ако до всяко едно лай...но застане още едно... няма да има вируси и тем подобни.

157

факт

преди 4 години

дайте по една заплата и нема а ода на работа!

156

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Ех, че просто било! А когато след 14 дни всички домашни затворници излязат на улицата, ще е достатъчен един недоизлекуван, бежанец или некарантиниран домашен котарак, за да пламне заразата отново

155

Lan

преди 4 години

Ами не е сериозно, защото Ухан го направиха и на вирусът му трябваха три месеца! Три месеца, през които ЦЯЛ Китай работеше за Ухан - над милиард души за едни 8 милиона. А за НАС кой ще работи, като всички са затворени?!

154

Някой си

преди 4 години

Бизнеса отдавна отдавна си отиде по тия географски ширини....Всичко до тук от 2009 е помия,която без свян се хвърля върху ни!А сега всички бизнесмени ще станат още по- нагли и безочливи,и мислещи,че някой им е виновен за това,че сега ще дадът резко задна - няма да могат да гуляйстват,да си возят мазните *** нагоре надолу и т.н.Дупе да ви е яко бизнесменчета -жалки

153

Анонимен

преди 4 години

Не бъди ид.i.от, Кунчев, 100 % от хората за 14 дни вкъщи е възможно само на теория. На практика, ако се случи (което е невъзможно), по-добре да измрем всички, защото нито държава ще има, нито икономика на 15-я ден.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 148Да се приберат и да донест още малко вирусчета ?Всеки да си стои там, където е

151

Анонимен

преди 4 години

Тъпо заглавие -Откъде да се приберат, от чужбина, от Италия, от Китай ?АКО ВСИЧКИ СИ СТОЯТ У ДОМА

150

Анонимен

преди 4 години

аве момче, ако мислиш че маската ще ти помогне... купи си 5000 и после си бърши гз с тях

149

реалист

преди 4 години

Инспектор *** може и да не знае ,но заразата ще ни залее всеки момент и ще дойде от гетата!Всички шведски квартали са потенциални развъдници и там човек с маска няма ,нито човек спазващ карантината.Факт.Лошото е че и шведите не *** от този вирус ,нито от другите вируси.

148

ГНЕВЕН

преди 4 години

За заразата плъзнала от Пампорово-НИЩО? Защо бе докторе? Защото целия курорт е собственост на Цветелина Бориславова? Нали? А за онези 120 лв дето получавала Десислава Генчева, Ушев Каскета се пени 2 месеца и хукна чак към конс.съд.Ей това най ме дразни в гереберунгелите-не виждат гредата в собствения си г.з , а се вторачват в прашинката в чуждото око.

147

по добра идея

преди 4 години

да се задължат всички да носят маски 14 дни, вируса ще изчезне, но икономиката не.

146

Пижо

преди 4 години

Що за глупости! Как ще стане това, след като у нас не се изследват болните?! Нали хората ходят на работа, до магазина, до аптеката, в градския транспорт! Един да е заразен, но неизследван, и ето ти още 10 нови, и те неизследвани! Да не говорим за тези, с които живее и също разнасят заразата. На това баба ми казва: "Мижи, да те лажем!". Единственият ефективен начин, го каза Китай: масови изследвания и изолиране на болните и техните семейства! Всичко друго е: Мижи да те лажем!

145

Анонимен

преди 4 години

Това е бегето ! Самотъпи идей без покритие ! Този вирус се предава и по въздуха на къси разстояния.

144

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Ако всички си останем вкъщи, няма кой да произвежда ток, вода, храна. всички животни по фермите ще измрат. Не знам как се пуска спряна атомна централа, но Кунчев ще ни каже.

143

тъп по тъп

преди 4 години

кажи му Кунчев и не го обиждай повече.