27

Китай

преди 4 години

комунисти, лоши, диктатори и т. нат. но тези същите комунисти се справиха с вируса а сега тяхното лечение се използва от цивилизованият многополов запад който освен за конфликти, лъжи и войни май за друго го небива?

26

анонимен

преди 4 години

НЕ ЗНАЕХМЕ ДО СЕГА, ЧЕ ТРЪМП Е ДОКТОР. ОТКОГА ВЗЕ ДА РАЗБИРА ОТ МЕДИЦИНА. ТОЯ Е ВУНДЕРКИН. ЯВНО Е ПОДЦЕНЕН. СЛУШАЙТЕ САМО НЕГО И ВСИЧКО ЩЕ ОТМИНЕ.

25

Анонимен

преди 4 години

До Само питамХидроксихлорохинът (цитиран в статията) е точно едно от лекарствата, които се ползват за лечение на малария. Или ти, или менторът ти нещо не сте доразбрали, че става въпрос за хинин.

24

Анонимен

преди 4 години

Американския боце. Точно толкова ....и два пъти по-нагъл.

23

Само питам

преди 4 години

Защо нищо не се споменава за хинина? Бойко нали с това иска да лекува българите у нас. Помага или не?

22

Слънчарски

преди 4 години

До laikЗащото няма такова нещо. Имаше 1 куче с коронавирус в Хонг Конг и то само защото стопанина му е бил заразен и е кихал 2 седмици ден по него. Вирусите могат да се прехвърлят само по определено ДНК, а това на кучетата и хората няма почти нищо общо. Дори и да еволюира и да се прехвърли на кучета, този нов вид вирус, няма отново да може да заразява хора, а само кучета и евентуално вълци, които са им най-близки роднини.

21

Анонимен

преди 4 години

Сега проверих че имам една опаковка Азитромицин, закупен за 9лв.Ще чакам да се вдигне цената и го пускам за 90лв.

20

Анонимен

преди 4 години

Това не е вирус,не ви ли стана ясно то призивите да си изтъркаме кожата от миене,да не пипаме нищо с голи ръце в магазините,и да не стоим дори на открито. Това е нещо бактериално,затова антибиотиците действат.

19

Анонимен

преди 4 години

Добре Дончо, благодарим ти за информацията мош....о тогава да действаме инак ще трябва да лежиме и тльстеим и това лежанката не е алтернатива!

18

Анонимен

преди 4 години

Както обикновено, коментарите на днесбегето са пълни с гении, експерти, учени, нобелови лауреати и прочее гиганти на мисълта...

17

Котка

преди 4 години

Всъщност това не го казва той, а един френски инфекционист, и то след като е излекувал хора с тази комбинация. А за тия, които повтарят мантрата "Антибиотици на вирус не действат", ще кажа, че антибиотиците имат много повече действия, отколкото се знае във фейсбук, бегемама и прочие виртуални дупки.

16

Сата НАТО

преди 4 години

Антибиотик на вируси не действа. А да вярваш, че химическо съединение убива вируси, без да засегне организма ти, е вид лудост у тези, които нямат представа от биология.

15

Пародия

преди 4 години

Ами сега след като Тръмп го казва КОЙ ни лъже. Нали ужким антибиотиците не помагаха. А ПРЕЗИДЕНТА на САЩ казва обратното.

14

Анонимен

преди 4 години

и след това изравняване на Китай

13

Анонимен

преди 4 години

Немците още от януари лаваха антибиотик на болните. Нали уж не дейсвали на вирусите?!?

12

ПЛАКИНИЛ

преди 4 години

Преди година спират вноса на Резохин в България и въпреки апелите на болните от полиартрит МЗ да започне внос на заместител, ама не. Стотици Българи редовно се снабдяват с алтернативното Плакинил от Гърция и Турция. Има го и в Румъния. У нас обаче не. Защо споменавам Ризохин и Плакинил - ами защото това е точно Хидрохлорохин, т.е. с него се лекува Короната. Антибиотика го има в България под търг. наименувание Азакс и Азитрокс. Не бързайте обаче към аптеките, само той няма да свърши работа!

11

до 7

преди 4 години

чакат Барба Ганьос да разреши, пък на него пари за хората му се свидят, не е като за стадиончета и магистралки от кадето яко крадват

10

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо и той стана лекар.

9

Предлагам

преди 4 години

Софарма бързо да почне да ги синтезира.

8

Анонимен

преди 4 години

Да не забрави поне едно "благодаря" да каже на руснаците, защото те отдавна казаха за това лекарство.