62

ДА

преди 4 години

Какви ваучери,бе госпожа!?Искам си парите обратно!Не може да ми кажете,че сте поръчали билети или ангажирали хотел,когато пътуването ми е в края на юли!Хич не ме интересува,че бранша ще фалира-това не е мой проблем.Аз си искам парите обратно,достатъчно рано,за да ми ги върнете,преди да сте ги изхарчили!

61

разликата

преди 4 години

Десислава Банова - с лице на ангелАнгелакова - с лице на кобила!!!! конски сурат. липсват и джуките на Миглена Кунева!

60

библията

преди 4 години

Жените само да изпълняват заповедите на мъжете а не да ръководят с емоциите си!

59

Анонимен

преди 4 години

До секретаркаМасово влизаха под кожата на шефовете и после те назначаваха и уволняваха.....Нещо повече - приемха ги в БКП по техна препоръка, понеже повече тайни от тях знаеха

58

истински случки

преди 4 години

На рест. _9-ти километър Пловдив изгониха компаньонките и оборота падна с 10%Това наложи Стопанския съвет да ги върне обратно и работата се нормализира.На паркинга проститутките работеха и милиционера ги чакаше да си получи дялът.Арабин даде пакетче с тоалетна хартия вместо пари и момичето вдигна скандал.

57

келнер

преди 4 години

До Анонимен 62Балкантурист си беше чиста проба конкурс за красота пред чужденците! Ами Мис-ките?

56

секретарка

преди 4 години

Шефовете сменята работното си место за да си сменят секретарки и любовниците!

55

до 62

преди 4 години

До АнонименЗа сведение през соца в Балкантурист приемаха жени на работа с конкурс за красота!Имаше регламент - стойка А стойка Б стойка С. Също степенуваха външен вид.....Предпочитаха красавици а грозотиите бяха като Ангелакова с партиен билет...

54

министерствонатъпизм

преди 4 години

Ако ваучерите са меки и трипластови, може да се помисли по въпроса.

53

хайаха

преди 4 години

ако ми трябват пари за лекарства и здравни и ми дадът валчер и после умра след 6 месеца, защото не съм имал пари за лекарства, как да си ползвам валчера. Всяка почивка е застрахована. Да си вземат парите от застрахователите. Ако и те фалират, вече няма да плащам никакви застраховки дори и гражданска.

52

дърта кранта

преди 4 години

Колкото е хубостта и - толкова и работата................

51

Ангел

преди 4 години

Има си ясни правила в Европа какво се случва при откази от резервации. Правилата са справедливи и за клиенти и за хотелиери .Обикновенно се възстановяват 80% от сумата при отказ.В някои случаи 100% ,ако откажеш резервация няколко дни преди почивка може и нищо да не получиш.Това с ваучарите първо е в разрез с европейските закони и няма как да го приложеш на чужденци .Второ- Българите които ги прецака Ангелкова с ваучари ще вземат един тиган и ще и сплескат изключително НЕ умната и тиква !!!

50

До 56

преди 4 години

А ти защо си мислиш ,че Имаш по голям капацитет от Ромите с които си работил .Само поради факта ,че продаваш твоя труд на безценица говори изключително много за теб !

49

апропо

преди 4 години

тъкмо ще се изчисти пазара от комисионери и хората ще получават по-добри цени за почивките си. За тези които не знаят средната комисионна, която искат тези кръвопийци ТА/ТО, онлайн платформи, като Експедия и букинг и прочие е 18% минимум. Сметнете сега, ако тази бръмка се махне и започнете да резервирате директно след като сте си избрали мястото където искате да почивате колко пари ще спестите.

48

До 55

преди 4 години

Съгласен съм с теб тази година направих грешката да работя в сл. бряг, работих 4 м., а взех 3 заплати от по 809 лв. чисто. За мизерията в която бяхме настанени и за порцията ядене която ни се полагаше по - добре да премълча, за да не се унижавам. От целия персонал българи бяхме 2 *** човека, другите бяха неграмотни роми и мързеливи украйнци дошли с мисълта да си уредят някакви документи и да бягат на запад. Собственика кара кола за над половин милион, синовете му за по над 300000лв.

47

Анонимен

преди 4 години

90 процента от хотелиерите няма толкова да обеднеят, че всеки ден да ни занимавате с тях. Просто тази година ще пропуснат само някои от тях да си сменят колите и най - много да се лишат от една от няколкото си почивки в годината! Заплатите които дават са едни от най - ниските в страната и масово се дават по 3 или 4 месеца в годината, за условията на труд и за измамените работници няма да споменавам мисля, че всички са чували. Плюс това основно по курортите работят хора от малцинствата и чужденци

46

Златка

преди 4 години

Алоу министърката, какви ваучери ***? Аз да не съм платила с ваучери, че да ми връщате ваучери? И от кога тая министърка ще казва кой на кого какво ще връща? Като плащаш в договора си пише, да вземат неустойка ( да се задавят с тая нейстойка ) но останалата сума се връща, връщат се пари , а не ваучери! Ми утре може ябълки и круши да решат да върнат! Що за простотия!!!

45

Да

преди 4 години

Не ме интересува сектора, искам си парите обратно ! Имам платено капаро за пътуване през м.август , значи нищо на никого още не е платено и ангажирано! Не ми трабва ваучер, искам си капарото!!

44

Еййй

преди 4 години

Не е само проблема затворените хотели а по веригата фалират много други предприятия и фирми и хората остават без работа. Защо министерството не помага на туризма и хотелите?

43

Анонимен

преди 4 години

Aaaa ne poznahte...do 7 dena parite obratno na potrebitelite ....ili jiviota vi?!