485

Курона рап

преди 4 години

Изкарах си короната и съм си аз добре.Паля си масурата и хич не ми е злеАде моля, пенсията да мре, че мен не ме ееее ...

484

Анонимен

преди 4 години

До Dani ElleПолзвай цианкалий за превенция. Гарантирано няма да те хване коронавирус, а и ще спреш да разпространяваш истерия във форумите.

483

Dani Elle

преди 4 години

когато няма лекарство за превенция ,болниците ще се напълнят и хората ще умират..Дайте възможност за превенция ...Преди 12 години,всички използваха аналгин-хиинин и нямаше пандемия от смъртни случаи поради употребата му..Така че си помислете кого да чувате...народа си или Брюксеl

482

Анонимен

преди 4 години

Да бъдем отговорни е наш дълг като хора, като граждани. Да останем вкъщи, не защото някой ни нарежда, а защото сега това се налага. Когато отмине всичко, всеки от нас ще получи удовлетворение, че е предпазил себе си, близките или някой съвсем непознат. Така ще успеем да се върнем, по-бързо и без болезнено към нормалния си живот.

481

Софиянец

преди 4 години

Не заблуждавайте хората. Бройката е далеч по-голяма. Положението е извън контрол. Само Домусчията зарази повече хора и сам успя да затвори цяла болница, която сега можеше да спасява животи.

480

Анонимен

преди 4 години

Или парите ще стигнат само за 240"човека"?!И моля първо проучете и след това говорете. https://sanix24/reisemedikamente/chloroquine/. Тези медикаменти, които са подобни на хинина, с различно наименование се пият превантивно. Всеки, пътуващ за Африка, ги приема превантивно. МОЖЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ДАЛИ ДА НЕ УВЕЛИЧИТЕ ХЛОРИРАНЕТО НА ВОДНИТЕ ИНСТАЛАЦИИ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА.

479

Анонимен

преди 4 години

Той за това е подбиран внимателно.

478

Анонимен

преди 4 години

Господа"всевишни", спрете се вече, станахте банални ! Имам чувството, че се молите да има смъртни случаи. Ужасно е. На всички вас не ви е мястото там. Нито Здравната система действа, нито има план за подпомагане на малкия бизнес. ЕС е готов да подпомогне всички работещи, засегнати от кризата с60-67%от брутното им месечно възнаграждение, за да се облекчи частния бизнес (фирми с до 50служителя,за-по-големите - кредити с нулеви лихви). България къде е?! Не е ли част от ЕС?!

477

Ангел

преди 4 години

Тоя вече взе до ми става много антипатичен.Още от репликата -Болна е ,8-ми март е , Жена е!!!Обича да всява страх у хората .Може да е голям доктор но е отвратителен Човек !!!

476

ООООХ...

преди 4 години

ТОЗИ Г-Н ДОКТОР КАТО ГО ВИДЯ И СИ МИСЛЯ ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО МИ ВЕЧЕ Е БОЛНО ТАКА МИ ДЕЙСТВА - СПРЕТЕ СЕ МАЛКО ЕДИН ПЪТ НА ДЕН Е ДОСТАТЪЧНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ПО НОВИНИТЕ - ВЕЧЕ ВИ ВИДЯХМЕ КОЛКО МНОГО СЕ "ГРИЖИТЕ" ЗА БЪЛГАРИНА НЕ Е ЛОШО ДА ОТИДИТЕ ПРИ БОЛНИТЕ ДА ВИДИТЕ ДАЛИ НАИСТИНА СА БОЛНИ И ДАЛИ ЦИФРАТА СЪС ЗАБОЛЕЛИТЕ Е ВЯРНА ИНАЧЕ ВИДЯХМЕ ЧЕ НОСИТЕ ВОЕННА УНИФОРМА И ИМАТЕ НЯКОЛКО.............

475

Анонимен

преди 4 години

за статистиката.от1993до 1998 провинциална болница -инфекциозно отделение -100% заетост с болни от капкови,чревни,сезонни енцефалити,покривни инфекции и др. -0% смъртност.

474

Некъф

преди 4 години

На Мутафчийски ролята му е не да се справи с вируса, а да плаши хората. Само защото младите не им се връзват и започна кампания за сплашването им с гръмки заглавия " 8 млади със сериозна симптоматика", а защо не уточняват какво е според тяхните виждания сериозна. Всичко ще свърши като се усвоят 2.5 милиарда отпуснати на България!

473

идиоти

преди 4 години

доставете маски и задължете хората да ходят с маски поне 30 дни

472

Анонимен

преди 4 години

Коя калинка забрани хитрина в БГ и защо.Не беше ли тая,която Тиквата намери на кръстовището и направи министър.*** ГЕРБЕРИ.

471

Генерал Годжи

преди 4 години

Кога Генерал Годжи за последен път е минавал изпит по физическа подготовка?Докога в Българската Армия пагони ще се носят от бъзльовци?За какво време Генерал Годжи може да пробяга 10 км?Каква е квалификацията на Генерал Годжи по вирусология?Оставка - и да ходи в Италия да работи като санитар.

470

Анонимен

преди 4 години

До 520:Че теб какво те грее, тук бензина да е станал 1лв литъра? Няма и да стане така че лягай да спиш

469

mxm

преди 4 години

Горе долу е така ама ако ти се закачи за белия дроб грипа ще ти се стори разходка в парка

468

123

преди 4 години

охоо утре 200

467

Анонимен

преди 4 години

Света се разпределя,по-добре не сваляйте правителството,защото ще стане много по-зле!

466

Анонимен

преди 4 години

През февруари карах изключително тежък грип. Усещането беше наистина все едно си паднал от 4тия етаж. Болките бяха постоянни. В ВМА ми предложиха да ме диспансират, но отказах. Да ми били давали чайчета и да съм сменил обстановката, това бяха думите на лекарката. Изписа ми бомбони за смучене, ибупрофен и антибиотик за превенция.Такова е и лечението на тези корони.