87

Анонимен

преди 4 години

Младенов тези униформените дето са като кърлежи те само смучат българска кръв,, да извадят палки пистолети и да почнат да бият на ред. Амин

86

Анонимен

преди 4 години

Като ме Ограничат да Излизам ще си Хвърлям *** из Прозореца :) Нека Патрулката го Събира :)

85

ГЕШко

преди 4 години

Мин. Маринов, болест се лекува и лекарства срещу коронавируса вече има и се изпитват върху хора. В България с такива на базата на хинина лекуват К.Домусчиев. Вчера президент Тръмп също каза лекарства, едното от които е на базата на хинин. Само че вие сте полицаи и на вас все ограничения и репресии са ви в главите. Гл. прокурор пък си е втълпил старите хора само по двама да бъдат и сигурно е освободил арест за непослушните. Разберете силоваците, че болест се лекува с ум, а не с палки и белезници.

84

re

преди 4 години

Omrazna na naroda da sme tolerantni kam malnzisvoto koeto ima poveche prava ot naz za naz zkonite vajat za tqh ne

83

fffff

преди 4 години

Няма лошо да ни ограничат, но .. Има едно но. Но не е нормално аз да не мога да изляза от града, а да може да идват от Италия,Испания и т.н. Границите трябваше да затворят преди месец. Иначе всичко е безмислено.

82

Българин 1

преди 4 години

Е защо така вече една седмица извънредно положение,а заразените се увеличават???

81

Анонимен

преди 4 години

Няма да ходя на работа. Не искам да вися в понеделник 3 часа на КПП, за да правяБВП и да храня с него тези, които се чудят как точно да направят нашата мъка максимално голяма. Е, искате го, ще си го получите. Като се опразни държавната касичка, ще ви питам какви заплати ще получите, драги администратори на живота ни.

80

Сатанаил и Страхил

преди 4 години

Aйдe бe, дoкaтo тъпитe бугaри cи мълчaхa прeз пocлeднитe10 гoдини и ce ocтaвихa дa ги "дoят" тумбa oт ceлcки тaрикaти/нaчeлo c Пaдишaхa/, ceгa eднo нищoжнo вируcчe щe им "cкриeтoпкaтa" нa тeзи хaйдуци !Дa живee СОVID-19 !

79

ПроСоТо

преди 4 години

е,ше стават,ше стават все по-крути мерките.Колелото се завъртя,духътнаСатан се освободи най-после от срамните за него задръжки ,и сега нищо няма да го спре."И ще се даде на Антихрист да подтиска человеците хиляда години"..Айде да ви е хаирлия ТОТАЛНИЯ Антихрист!.Той търпя,прави се на "благ и търпелив",но вече май ацетона го е ударил в главата..-"Мамка им!..Стига с тоя ***-хората!"Така е!..И знаете ли защо?..-Щото сте страхливи и бездушни създания,за това секи мошеник може да ви върти на м

78

Анонимен

преди 4 години

Доволни сме, искаме и режим на тока и купонна система също и да възстановим мавзолея. Арестувайте и драгалевския крадец най-сетне.

77

Анонимен

преди 4 години

защо се разпространява толкова бавно ????? дано до май месец да стане

76

Анонимен

преди 4 години

В целия този лъжлив театър са впрегнати и полиция и доброволци и още незнам какви артисти,за да се представи всичко пред краварите както трябва и да се бетонира бокича за вечни времена!Айде ще има да си спомняте за соца като за екскурзия!

75

Истина

преди 4 години

Абе БЪЛГАРИ ако може да се каже че сте такива '''' Вашата единствена истина се казва КАЛАШНИК ИНАЧЕ СТЕ РОБИ И ***

74

Анонимен

преди 4 години

Ще работите и консумирате по команда.нема мислите за глупости

73

Дядо Соци

преди 4 години

До До 61 78 Серсемин ама жив серсемин.

72

Анонимен

преди 4 години

Ще си попълвате декларацийките за пътуване. Комунизма ще ви се стори рай. Там милЮцюнерите само питаха. Тук ви питат, пишете и подписвате. Хахахаха. Бай Тошо гледа отгоре и се смее.

71

Вълчан

преди 4 години

Не превивайте много пръчката - може да се счупи.

70

До 61

преди 4 години

Да бе, големият мъж си, нема що. Както знаем, всички големи мъже, обичат да ги командори някой дебел чичко. Нали бе, ти на казарма бил ли си? Най-вероятно не, но да ти врякат постоянно "напрай т'фа, не така, аз мога по-добре (ама нема го напрая)." Не е приятно. Всеки, който иска да живее в диктатура е серсемен.

69

Анонимен

преди 4 години

Българина с всеки изминат час остава без права,има само задължения.

68

Анонимен

преди 4 години

Мутро-милиционерска хунта...