41

Анонимен

преди 4 години

Сега стана ли ви ясно за какво е целия този цирк! Прословутите импланти на илюминатите за контрол на населението, за които се говори от над 20 години сигурно и до вчера звучаха като теория на конспирацията! Явно за това се изгражда и скоростно 5G мрежата. Няма да го позволим!

40

Ага

преди 4 години

Стъпка по стъпка нов световен ред.Най кесно до 10 години всички ще са принудени да са с чипове...

39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНещата в науката са много по-напред ,отколкото можеш да си представиш,ама много напред,ние отдавна сме следени за всичко и навсякъде.А различните видове лъчения се използват като оръжие и за контрол над населението или индивида.Дишате и пулвелизиран прах от барий,стронций,пулвелизиран алуминий и др.,който навлиза в тялото ви през устата или чрез вдишване от химтрейлите,а почвата се окислява от тях,заради метала,като при вдишването навлизат и в мозъка и още други неща в съвремието.

38

Анонимен

преди 4 години

https://earthcam/usa/newyork/timessquare/?cam.Гледайте щатите как се рзхождат май там няма такива работи.

37

Анонимен

преди 4 години

До Свободата ПанчоАбе Панчо,микрочип могат да ти вкарат чрез таблетки или храна,дори без да разбереш,коронавируса не им трябва за тази работа.коронавируса засега срива икономиката и убива хора или инвалидизира завинаги хора.

36

хаха

преди 4 години

Скоро с чиповете се запова. Честито.

35

Анонимен

преди 4 години

(CO)ntrol and (V)erification of the (ID)entity -19

34

Свободата Панчо

преди 4 години

Ако не ме наемат на работа защото нямам чип, няма да работя и няма да плащам данъци, а детето сам ще си го образован!!

33

Анонимен

преди 4 години

"Ако не искаш да носиш нещо подобно няма те наемат, децата ти няма да ходят на градина/училище"Определено предпочита второто, пред чипа.

32

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам по важно от свободата си и не си я давам ако ще и да умра.

31

Анонимен

преди 4 години

До 23Дано само лекуващия те лекар, не е толкова зле с медицината, колкото си ти с математиката :)

30

Мартин

преди 4 години

Почна се... белега на звяра...

29

Анонимен

преди 4 години

Може и този вирус да е Пунта, за да може да се опитат да ни вземат свободата. Опитайте си акъла. Всички да сме съдружни

28

Края на глобализма

преди 4 години

Също като доброто старо време - следене и задържане...Само дето преди не ни пускаха на запад а сега не ни пускат от къщи.Стигнахме го социализъмът другари!А водача ни все повече заприличва на Тато и по поведени, и по говор, и на вид.

27

Анонимен

преди 4 години

Тези чипове които се слагат под кожата са много опасни, ставате като маркирани животни и ви взимат свободата. Може да ви накарат да получавате заплатата по тях да ви следят в реално време като затворници.

26

Анонимен

преди 4 години

Има и по лесен начин за следене. Един чип колкото главичка на карфица се имплантира подкожно и могат да ви следят докато сте живи. Тея много са изостанали. Та гривни та инстал на приложения та на баба им футболните шорти.

25

ЕДНО ЗОМБИ

преди 4 години

ЧУДЯТ СЕ КАК ДА НИ НАПРАВЯТ ЗОМБИТА ЛИ ??? И ДА НИ КОНТРОЛИРАТ ДИСТАНЦИОННО----С БЪЛГАРИТЕ ПРОСТО НЯМА ДА ИМАТ ПРОБЛЕМ, НИЕ И БЕЗ ДРУГО СМЕ СИ ЗОМБИТА, ЩОМ ТОЛКОВА ГОДИНИ ТЪРПИМ МАФИЯТА ДА НИ ПИЕ КРЪВТА ТОЛКОВА ГОДИНИ, КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ОЧАКВАМЕ ???

24

ТТТТТ

преди 4 години

В Чехия лъжат, че няма загинали, просто загиналите ги обявяват за инфарктни, инсултни, сърдечни, а Германия най много лъже за смъртните случай! Тук в България сигурно са прикрили няколко смъртни случая!

23

ЛОШО, МНОГО ЛОШО!

преди 4 години

Ако в Италия има 47 000 заразени и 4 000 умрели това прави 10 % смъртност! В Италия вече не пращат линейки, като звъннеш на 112 само ти дава указания как да се само лекуваш! Много от самотните възрастни хора дето се самолекуват са мъртви в къщите си и апартаментите си, така че след два месеца ще ги изваждат разложени и тогава ще стане ясна, че процента на смъртност е много по висок

22

избирател

преди 4 години

Ха,излезе истина,че научно фантастичните филми,са пророчески!!!Ако я докараме,до там,както е описано в статията,по добре да се МРЕ!!!Стана тя,ще ме следят и в ***,все едно сега,не ме следят,на всяка крачка и за всичко....Сега,просто ще го узаконят!!!