37

Анонимен

преди 4 години

Най-великата страна! Vive la France! Vive la Republique!

36

Българина

преди 4 години

Европа се застреля сама, като затвори всичко навсякъде! Китай затвори няколко града но не уби икономиката си, сащ копират Китай. Ще видите какво ще стане с икономиката в европа!Всв е имало повече икономика! ЕС са олиго френи!

35

Анонимен

преди 4 години

31,Защото днес примерните българи си стояха по домовете и не обикаляха улиците с децата, щото никой не можел да ги държи заключени...

34

Анонимен

преди 4 години

Безнадеждни случаи.Да попеят малко Марсилезата да сплашат вируса, в това са най-добри.

33

АМИ ТАКА СИ Е ....

преди 4 години

ДОКАТО СЕ ГЪЧКАТЕ , КАТО СКОТОВЕ У ТОШОВИТЕ ПАНЕЛКИ У СОФИЯ ....НЕ КОРОНАВИРУС , АМИ И ЦЕЛАТА ФИЛОКСЕРА НА СВЕТА ШЕ ВИ ИЗЛОВИ!КОГАТО ЧИЧО И ДЕЦАТА МУ СИ ЖИВЕЕХА НА СЕЛО , НЕ ГО ЛОВЕШЕ НИЩО ОСВЕН МАХМУРЛУКА!АМА , КАТО СЕ НАСЪБЕРАТ МНОГО МАЙМУНИ НА КЛОНА--ВИНАГИ Е ТАКА!ТИЯ НАШИ ГРАДОВЕ , НЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ТАКИВА СТРУПВАНИЯ НА ХОРА!ТИЯ ЦЕНТРАЛИЗИРАНИ ОБЩЕСТВЕНИ СИСТЕМИ --ВИНАГИ РАЖДАТ , БОЛЕСТИ, ПРЕСТЪПНОСТ , ВОЙНИ И СМЪРТ!

32

До 26

преди 4 години

Ей, момче, по селата къщите са на смешни цени. Хайде не да живееш там, но за събота и неделя да си имаш виличка, безценно. Децата да бягат на въздух, без таблет и интернет, жена ти да сготви и да си поговорите, да ти е вкусна храната, че сам си си я отгледал... Три пирона да забиеш, с ръце да поработиш. Не казах да си без пари, а че качеството на живот не е само пари

31

Анонимен

преди 4 години

Френските анархисти са недисциплинирани от едно време и само с глоби няма да се размина,трябва и кютек.

30

Любопитно

преди 4 години

Глобили са 40000 французи, а колко мигранти са глобили които се разхождат като чума навсякъде?????

29

АЗ МЕН

преди 4 години

Бедните Франсета ги глобяват с 135 Евро,а нас с 2500,сещата ли се какво ни кроят

28

Анонимен

преди 4 години

Стига се оплаквахте.Идете за 1 месец на село карайте си дете си работа по къщата винаги има.Какво стойте в тея Тошови панелки.Това което се случва е хубаво.Ще се замислят много хора как са живяли до сега.

27

Анонимен

преди 4 години

"А в Италия е 44 процента"Според коиндснки? Би ли посочил конкретен източник? Или си приказваш само и не си длъжен. Е тогава и никой не е длъжен да ти вярва.

26

Анонимен

преди 4 години

До 24освен ако нямаш къща , и не се наложи да си купиш такива. Тогава разбираш, защомпарите са важни.

25

До 17 и 19 и др

преди 4 години

Хора процента още не се знаеКогато отмине пандемиятя тогава ще кажатАко влезете на сайта където ги броят в момента смйртността е 11 процента А в Италия е 44 процента Така ме незнам какви 2.4.8 и т.н се заблуждавате Не всички хора са със здравословни проблеми които умиратНикой не познава още вируса в детайли ощеАка беше така щеше да има лекСтойте вкъщи Ако ви се умира се сямоубийте Не убивайте хора на които им се живее

24

До 23

преди 4 години

С пет декара двор и както е пролет, много здраве ще имаш да ми падне имунитета. Апропо българските села се напълниха отново. Да постягат къщите и да осъзнаят, че качеството на живот не е в количество пари.

23

До 20

преди 4 години

Стой си у вас един месец и имунитета ти е сринат от обездвижване. След това ще пукнеш от най-обикновена настинка, без корона.

22

Анонимен

преди 4 години

При чехите от близо 1000 заразени нито един починал. С Бехеровка ли ги лекуват? Питам за един приятел.

21

Ma те не ги плащат..

преди 4 години

Много добре знам как става: показваш си личните документи и те "записват" за глоба - можеш да платиш, но обикновеният отговор е "Нямам в момента". И така е в парижкия транспорт. Повечето се водят на помощи, от тези нарушители, и никога няма да платят, както и пенсионерите впрочем.

20

Анонимен

преди 4 години

До 9Седи си у вас и няма да страдаш. Готово. Тъпите, като измреме и нема кой д аоредава вируса, умните излезте и ударете ендо хоро на гробовете ни. Наш много ни мразите, нас народните хора. Селяни, 80таци, не знам си какво ... Това даже, трябва да те радва!

19

Анонимен

преди 4 години

До 178 процента е много сериозен шанс, момче.Да умреш в катастрофа, не е 8. Ако беше така, На година щяха да умират по 400-500 000 души в катастрофи, само в България. Аре марш!

18

Анонимен

преди 4 години

До 12има два вида в България:Истинска Българи - синовете на Аспарух, Крум и Тервел - достойни и войнствени, смели и безмилостни, грижещи се за собствения си народ, с цената на всичко, нетърпящи слабост и глупости. Ни сме честни добри, не лъжем, не *** и се обичаме родината.Има и булгаря - гадни палгари, ***, хор играещи Fortnite и общо взето слабини страхливи ***, дето лъжат и мамят. ***. Носят анцузи, и з два лева даже лъжат. Кефят се на мутри и голфове