45

Да

преди 4 години

Да благодарим отново на западните си "партньори" за тези "благини".Мигранти, побоища и т.н.В тези лагери, ако не избухне епидемия от ковид, то всяка друга е потенциално възможна.За останалите последствия от мигрантския поток ще има тепърва да си скубем косите.

44

Анонимен

преди 4 години

Жегата убива вируса,затова НПОтата да извозят скъпите си "бежанци" в Сахара.

43

Европейка

преди 4 години

10 000 непълнолетни обратно при мама и тате.В Европа да се скараш на детето и идват социалните да го вземат.А тези пратили децата на хиляди километри сами и за тях няма наказание.Докога разни НПО-та ще учат натрапниците,че за тях законите не важат?Ако сега не дойде умът на европейците,никога няма да е.

42

муспи

преди 4 години

А изхода и от коронавируса и от диваците е толкова *** - една атомна бомба на изсраил!

41

Ddd

преди 4 години

Християните взимат петрола на муслетата но срещу огромно заплащане. Ако не бяха петро-парите на запада тия още щяха да яздят камили.

40

Анонимен

преди 4 години

Vsichki zapadni kompanii tocheshti petrola i gazta i zlatnite mini na musulmanite vun ot musulmanskite zemi,i armiqta na hristiyanite vun ot musulmanskite zemi,togava mojete da ne iskate bejancite no sega vie ste vinovnite i shte gi priemete

39

На бес че

преди 4 години

Тези бежанци идват просто да превземат Европа и ще успеят на 90%.До 30 години златна Европа няма да е същата.

38

Анонимен

преди 4 години

До само Русия И спрели за миг под фенера, чувалчета снели от гръб, стоят две руснячета и треперят и герее в очите им Путин.

37

Анонимен

преди 4 години

Мигрантите претърпели щети?!?Абе някой да ги е викал там, това да не е курорт?Да би мирно седяло не би чудо видяло!Някакви натрапници се натискат за цицка в Европа, а банда *** се чудят как да им помогнат и угодят...

36

Ферли

преди 4 години

Коронавирус ще се грижи за мигрантите.

35

един

преди 4 години

Хайде, поплакахме за горките, мили бежанци, сега е ред и на някой оцелял по чудо от холокоста да дадем думата и ще си изкарате потупване по рамото и някой шекел от еврейските фондации.

34

Николов

преди 4 години

Западняците съсипаха икономиката на страните в Източна Европа. Сега явно е техният ред.

33

Диабло

преди 4 години

Братята на ерджи .!.

32

до долния

преди 4 години

Работилницата на Европа трябва да бъде самата Европа.При милиони грамотни европейци готови да бъхтят за под 500 евро на месец е прос.тотия да си търсъм работилници по други континенти.И след век в Европа ще има предостатъчно работна ръка. Ак отогава въобще са нужи вече бачкери де....

31

Анонимен

преди 4 години

Нищо чудно северна Африка да стане работилницата на европа след няколко десетилетия, или поне на германците така им се иска.

30

до само Русия

преди 4 години

Човече не знам на каква дрога си, но явно от 30 години не си бил тавряз.Пропуснал си факта, че Русия е капиталистическа страна.

29

брех че мотивация

преди 4 години

Ни газ, ни водния оръдия, ни вируси могат да ги откажат от социалките и русите мацки в Европа.

28

Анонимен

преди 4 години

Бежанец в кавички бягащ чак от Сомалия ,но през Турция !!!!!! Е това ако не си е някаква мрежа изградена с цел да унищожи Европа !

27

факт

преди 4 години

Всички Махмуд овци обратно в арабски и арапски държави. Също и индусите в индия.

26

Анонимен

преди 4 години

Явно някои европейци са загубили акъла си ,алоооооо швабата какви бежанци бе луд ,абе виж ,че Европа пламна той взел да ми дъвче измислените бежанци!