70

Анонимен

преди 4 години

След година вече няма да има нужда от ваксина, повечето хора ще са го преболедували и ще имат имунитет, като бонус ще имаме крах на икономиката

69

до 69

преди 4 години

Това, което ти трявба, е добър здравен статус и подсилен имунитет - по-добро е от всякаква ваксина на този етап.Очкаваме всеки момент да излезе препарат, който лекува заболяването. За ваксина ще почакате доста.

68

Анонимен

преди 4 години

До 67Като си толкова умен минкажи, не е ли възможно, да се състави такъв ваксина, която стимулира създаването на антитела, с по-голям обхват на действие от сегашния щамп? Състезанието е за ваксина за всички вируси от семейството Корона, така че дребни мутации да са проблем, за новата ваксина?

67

Анонимен

преди 4 години

Дано бог помогне на мен и цялото земно кьлбо.

66

до 65

преди 4 години

Въпроса беше риторичен.Частните уроци струват пари.

65

Анонимен

преди 4 години

Басингадния китайски вирус, баце.

64

Анонимен

преди 4 години

До 64Адв давай!

63

до 62

преди 4 години

Ти май не си наясно като как човек биде излекуван от вируси и как работят ваксините?Сега лекция ли да ти изнасям, че да схванеш?И се замисли още нещо - ква полза за тия, които са си хакнали всички възможни ваксини, които не са от позла за короната....

62

Анонимен

преди 4 години

"Ми откривателя на ваксината за бяс какво прави веднага бие ваксината на 10 годишно момче което доживява до 80 въпреки че няма лиценз още и го спасява"Със същия успех, можеш да го е убил и 3 месеца по-късно. Нима си мислиш, че всяко едно правителство в света, както и огромното мнозинство от упени, нямаше да подкрепят строгите мерки, ако не съществуваше реална ооастност от бразраз ирнотомслагане на нетествани ваксини?

61

Анонимен

преди 4 години

"Каква ваксина за вирус, който повтаря вече илекували се?"Ами баш за да не повтаря бе ... Ехххх Момчев, много си застреляно.

60

до мисирка

преди 4 години

То щото раждането и научните изследвания са едно и също нещо.Къде се въдите такива "мислители"

59

до инфо

преди 4 години

след два месеца и половина северното полукълбо ще е забравило за короната

58

до дилъра на ваксини

преди 4 години

Стига с тия антиваксъри. Каква ваксина за вирус, който повтаря вече илекували се?Трябва ни лечение, не ваксина този етап. За следващата зима ще мислим превенцията. Късничко е тази година за това.

57

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърите трябва да са спокойни - на тях ваксина и без друго не им трябва.И останалите трябва да са спокойни - заради антиваксърите ще има повече ваксини.А вируса не подбира, на него му е все едно.

56

Ако някой

преди 4 години

Ако някой е чел текста - американците са се опитали пак да пробутат зелена тоалетна хартия.Сега нали не могат да се докопат до Раша - опитват се да крадат от другата най-научна нация.

55

Ами

преди 4 години

Боце каза, че познатия от 2 века аналгин-хинин лекува. Нека да убеди европата и да почваме масовият експорт

54

Мисирка и ваксина

преди 4 години

Ваксини се разработват бавно и за това си има причини , но ако се обединели учените и ще се ускори много? Също така ако жените вземат и се обединят и ще раждат не за 9 месеца а за 15 дни.

53

ПОследни новини

преди 4 години

ПО границата на Европейския съюз се тълпят хилади желаещи да тестват новоразработените ваксини . Особено заслуги за набирането на доброволци има Турция!

52

Ваксина

преди 4 години

Ще има,когато са ни прибрали парите и са ни сложили робските нашийници /импланти/.

51

Страх ли ви е а

преди 4 години

Дъртите комунисти сладък им е живота. Бегайте в планината пенсии че короната идва а вие сте на 80г годещи мумии които заемате държавните бюра нека да се освободи място за младите