53

Анонимен

преди 4 години

До МагОт глад годишно умират около 70000, а от вируси 260000, демек от вируси умират близо 4 пъти повече хора.

52

ЦЗО

преди 4 години

Бе това същото това СЗО ли е, което до средата на Януари призоваваше да не се налагат ограничения за пътуванията към/от Китай? Същото СЗО, което до март месец твърдеше, че това не е глобална пандемия?? Питам, че нещо не знам вече кога да им вярвам и кога - не.ООН да изключи Китай и да бъде изолирана като дружката им Северна Корея и ИД. Авторитарните корумпирани режими - ей таме, в ъгъла. В цивилизования свят няма място за диваци.

51

Анонимен

преди 4 години

Един живот живея бажеееее и ше го живея на макас#YOLOOOOOOOOOOOOO

50

Анонимен

преди 4 години

Санитарните норми се спазваха при социализма и епидемиите бяха под контрол. Спазваха се и от западните държави-имаше лагери за бежанци.Утопията ЕС с всички утопични и лишени от здрав разум идеи като свободно придвижване на хора ни доведе до ето това.

49

Анонимен

преди 4 години

Карантина за 2 седмици о.к., но ако продължи след това наистина ще се сринем като социум.Европа е оцеляла след Голямата чума, Испанския грип, ще оцелее и сега.Изводът е, че не сме безсмъртни и, че социумът изисква правилна стопанска, здравна и всякаква структура на принципа на уседналост.В Библията пише и за Вавилонските кули, и за размесването на езиците за да си стоят хората при своите.Защо?- явно всичко това вече се е случвало като в "Матрицата".

48

Анонимен

преди 4 години

Също според СЗО само в САЩ тази зима от грип може би са умрели 30 000 души.

47

Анонимен

преди 4 години

До МагТова отдавна не е вярно.

46

Анонимен

преди 4 години

До ББДа, а оттам да почнат други проблеми - напр. сърдечни - още преди да си навършил 40.

45

Маг

преди 4 години

Гладът убива повече от вирусите в свтовен план , но вие сте Сити. Когато почнете да гладувате ще осъзнаете истината, но ще е късно, защото имунитета пада от обездвижване и неядене... И вече ще сте болни... Управлението ви блъска насила натам и ви казва че се грижи за вас!

44

Анонимен

преди 4 години

В България много хора раждат късно.Какво ще стане ако много хора на 45 и нещо се наложи и двамата да са в болница поне за седмица две?Много от тях имат деца на 10-тина годинки или по-малки!Възрастни родители не могат да помогнат - те може да са в по-тежко състояние.Какво? Ще ги приберат социалните?И после ще ходи да си ги търси от домове и приемни семейства?Да не стане така да има цяло поколение изчезнали деца!!!

43

Факт!

преди 4 години

Скандинавските държави за съжаление отдавна не са бели илимпоне не изцяло.

42

Мен

преди 4 години

Кой продължава да вярва на СЗО ? Те не знаят дори реалната бройка на заразените.

41

Анонимен

преди 4 години

Да нямахме роми, да бяхме скандинавска държава, щяхме да спазваме правилата и да държим възрастните хора на безопасна дистанция. Които е бил избиран от роми да отива сега да се погрижи за социалното превъзпитание, а не да слага под общ знаменател всички. Прав е г-н Гешев, всички по домовете и затвор за некомпетентни безхаберници във власт и пари. Борисов и калинките да не се задавят от парите ни

40

ББ

преди 4 години

Хора, погледнете сериозно на нещата! Не се успокояване с това, че имало излекувани! Знаете ли, какви могат да бъдат последствията в дългосрочен план след прекарана двустранна пневмония???Трайно увреждане на белия дроб!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Ей това управниците с власт и пари в рисковата възраст умират от страх да не умрат. Крив им е светът,че други ще живеят.

38

анонимен

преди 4 години

Аз също си задавам върпоса, защо да не мога да изляза в парка, а до вчера автобуси и самолети разкарваха сума ти народ от цяла Европа? Каква логика има изобщо в това, като са строги мерки, да са строги. И не ви ли е странно, че няма маски и спирт, това са неща, за които не са нужни супертехнологии,но това значи, че лекарства тук ще видим през крив макарон?

37

11

преди 4 години

I ti im vqrva6 poneje ot 210 000 zarazeni si pro4el za edin pod 50 po4inal. Ami dali ne e imal hroni4no zabolqvane, diabet ili ne6to takova. Izpolzvai glavata di priatel ne priemsi vsi4ko za 4ista moneta

36

....

преди 4 години

Странна статия. Някаква информация ,която на практика нищо не казва. После призив и накрая заплаха. Последна фаза е да се повтори 1000 пъти и хоп новина. Ефекта е на лице младите да паникьосани.

35

анонимен

преди 4 години

Точно СЗО са за съд - като са имали сведения, защо разкарваха заразени със самолети , не само от Китай, ами до където се сетите? И кога спряха полети, то дори тази сутрин ще идва от Полша самолет. Трябвало е от преди два месеца да приложат тези мерки и всички лигльовци, дето доскоро ходеха нагоре-надолу да бяха стопирани където са, винаги може да им се осигурят поносими условия, а не сега нормалните да не могат да излязат?

34

Анонимен

преди 4 години

С това велико преселение, което тече в цяла Европа, каква полза, че хората в село с 20 пенсионера ще ги затворят по къщите.