422

245

преди 4 години

Ще има - като напускахте рейсовете с от чужбина без нто една превантивна мярка много ясно.Ние си спазваме правилата, мъчим се като грешни дяволи, те напускали .....- те и после пак ние виновни.

421

Анонимен

преди 4 години

Изтеглили сме късата клечка явно - да ни управляват некадър.ници, неве.жи и крад.ци в "нормално" време е кофти, ама ВЪПРЕКИ тях някак си издаянваме, но когато същите тия управляват и взимат жизнено-важни решения в такъв кризисен период... е, имало още да теглим...

420

до к.476

преди 4 години

До статистикаБолест, включително и коронавируса, се лекува с лекарства, а не с ограничения и репресии. Видя се, че когато министър на МЗ е счетоводител, той може да пуска всеки ден заповеди и сетне да ги коригира очевидно със съдействието на Гологлавия и оттам те са пълни с репресии, чунким ние не сме хора, а престъпници. С лекарства по френска методика се лекува К.Домусчиев, но Ананиев не ги купува.Вчера Mr Тръмп каза двете лекарства,едното от които съдържа хинин, а нас ни третират като овце.

419

Pesho Karantinata

преди 4 години

Със силното замърсяването на въздуха (самолети,коли) се е променило съдържанието на елементи във въздуха спрямо преди 20,30,40 години. Белите дробове стават най лесна плячка и не издържат на обикновени вируси. Пазете си дробовете и очите.

418

статистика

преди 4 години

Както при военно време! Генералска работа!

417

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ЗА ДА СЕ МИЯТ И ДЕЗИНФИКЦИРАТ ,УЛИЦИ ,АВТОБУСИ И ДРУГИ ,ТРЯБВАТ ПАРИ И ДА ИМА РЕЗЕРВ .А ПРИКАЗКИТЕ ЗА СТАБИЛНОСТ ,ЛЕТЯЩА ИКОНОМИКА ,ИЗЛИШЪЦИ, СЕ ОКАЗАХА ПОРЕДНИЯТ БАЛОН НА РОЗОВАТА ШАЙКА. ИЗДЪНИХА СЕ И КАК ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТ БЕЗ ОРЕХА ?

416

Анонимен

преди 4 години

Преди 100години ,Испанският грип ,се оказа внесен от САЩ . НО СИ ОСТАНА В ИСТОРИЯТА ,КАТО ИСПАНСКИ .Въприки това в Испания ,все още много хора ,го наричат Амирикански .

415

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен В ИтаЛИЯ умират около и над 2000 х.без т.н.КОВИД, на ден ,Германия ,над 3000х ....КОЙ ...ОТ КАКВА БОЛЕСТ ?

414

Тъпомер

преди 4 години

Кой ни би по каските да спасяваме юдей,и ние си носим колективната вина от този световен колапс,справка(компютарен вирус в Иран абсолютно безправен с употребата на интернет и нарушаване на 10000000% всякакви правила на 100% създаден от Изаел и САЩ и това в нарушение за квото ви дойде на ум,така че не ревете,а се надупете,и ако си мислите за правила значи още сте на люцерна сладко да вие

413

Анонимен

преди 4 години

Повечето тука нямате и представа какво точно е да не можеш да си поемеш въздух и да се бориш за всяка глътка въздух. Не ви го пожелавам, затова не разчитайте другите да ви пазят а се пазете сами!

412

Проклети да са

преди 4 години

Китайската чума убива хиляди за ден по Света!

411

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСамо да попитам електората какво смята да яде след месец понеже до тогава с тези безумни мерки за настинката ще е фалирало всичко!това по Каскет-ТВ на Нинова ли го чу?

410

Анонимен

преди 4 години

До ????Защо мислиш ,че 100 процента от населението ще се разболеетака му пише на листчето. Той не може да мисли.

409

Анонимен

преди 4 години

До Българин 1Може ли някой да ми сметне колко е 2.1% смъртностмного е малък, не се плаши. Той вируса като мине покрай някой от БСП и го заобикаля, щото IQ-то му е под 10 и го мисли за дърво.

408

????

преди 4 години

До Българин 1 455Защо мислиш ,че 100 процента от населението ще се разболее

407

ГРОБАР

преди 4 години

ПРОДАВАМ ТОАЛЕТНА АРТИЯ 2-РА УПОТРЕБА1 лв.че ролката. !МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА И КАТО ПРЕДПАЗНИ МАСКИ :-)========Моите са точно като твоите. Само, че ги ПОДАРЯВАМ щото са с лика на банкянския ВОЖД!

406

Българин 1

преди 4 години

Г-н Генерал,Кога ще има лични предпазни средства за всеки Български гражданин?Това е по важно от статистиката,която ни поднасяте!От по рано въпроса беше КОЙ,сега е КОГА!!!

405

Българин 1

преди 4 години

Може ли някой да ми сметне колко е 2.1% смъртност на 7000000население???

404

11

преди 4 години

До 681Я кажи в кои страни няма заразени?

403

След 5 дена ...

преди 4 години

Новозаразените са: 500,501,502,503....