41

Г.Т.

преди 4 години

До ognyanzПреболедувалите остават с трайни увреждание по белия дроб, осведо ми се малко по въпроса!

40

о, да ..!

преди 4 години

Да знаете, ама при нас на село всичко се лекува, всичко.При нас лечебницата е на баира, там са гробищата. Чист въздух, тишина, спокойствие, птички, трева над 1 м, храсти покрай непочистените гробове, на отдавана погребани хора, но забравени от своите роднини.И така, щом някои замине в Лечебницата, представете си, този човечец, той е вече излекуван.Никога не се завръща в селото, толкова да му е добре там.Имаше доста хора с рак, но съм уверен, че куронавируса ще се лекува в нашата лечебница.

39

съединението

преди 4 години

То разнася БКП- заразата! Всички да умрем заедно с БКП!-ДС!

38

Анонимен

преди 4 години

До МАСКИ НЯМАИ България я няма!

37

проблем

преди 4 години

Ами от БКП-вируса кой да ни излекува? Да мрем по-добре!

36

Анонимен

преди 4 години

Ако ни превърнат в концлагеристи в собствените ни домове и няма никакви мерки за социялна защита ,настъпи глад ,хората започват да се ,,изнервят ,,какво правим ? А на социялно слабите ,получаващи помощи и пакети с храни ,всичко ще бъде дадено до стотинка ,а за българите ....да са живи и здрави .

35

А де

преди 4 години

За обикновения грип принципа е следния-ако го лекуваш-минава за седем дни,ако не го лекуваш-за една седмица! Само не ми е ясно що лъжат хората,че ако се затоплело и щял вируса да изчезне?Ами в Африка също има от тоя вирус,както и в ОАЕ-а там е над 30 градуса!

34

Анонимен

преди 4 години

Ми то лек и за обикновения грип няма - който е пробвал да се лекува с т.нар. антивирусни го знае. Караш 2-3 дена на тайлол хот и ако няма подобрение минаваш на антибиотик.

33

ognyanz

преди 4 години

Пребуледувалите вече би трябвало да имат имунитет. Проблемът е в това, че тези, които още не са били заразени, нямат. Така че още е рано за опимизъм.

32

Патриция Прелетна

преди 4 години

Конгресова

31

СМЕТКАТА

преди 4 години

Заболели 30, излекувани - 2-***, т.е. лечимостта е 15 пъти по-ниска от заболеваемостта.Това е УСПЕХЪТ на Правителство и Щаб.Банкянският шаман щял да лови вируса в чувал. Да ама дупките на чувала ...

30

Анонимен

преди 4 години

Интересува ме изписаните хора още ли се водят в списъка със заболелите или са ги извадили? Защото всеки ден ни съобщава- днес има + едиколко си, общия брой е...Починалите май също стоят в списъка.Защото казват 142 заразени, от които 3-*** починали

29

ПроСоТо

преди 4 години

да,ПРЕБОЛЕДУВАЛИ са хората,НЕ са "излекувани",защото както те самите сто пъти ни повториха лек за короната НЯМА!..Правят се опити ,но за сега резултатите са в "Ръцете на Имунната система" на човека...и в ръцете на Бога и съпътстващата Го Съдба на човека..

28

Анонимен

преди 4 години

В ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАДЪЛЖИ *** И КУТЕВ ДА СИ ПРИБЕРАТ ТРОЛОВЕТЕ ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ,РОДООТСТЪПНИЦИ,ДЪРЖАВАТ ГОРИ,А ВИЕ ЗА ЖЪЛТИТЕ СИ СТОТИНКИ ПЛЮЕТЕ И ЛЪЖЕТЕ . ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО СТАВА?

27

Анонимен

преди 4 години

Не са излекувани , а са преболедували!!!Този *** е просто един бацил от шайката измамници около главния бацил Боко.Държавата се разпада и хората *** ,но шайкаджиите продължават да крадат като за последно.

26

Анонимен

преди 4 години

До СТАТИСТИКАE То в България имаме 3-*** оздравели и 3-*** умрели . Това значи ли че смъртността е 50 % ? Вчера имаще 3-*** умрели и нито един излекуван , това какъв % е ?

25

Анонимен

преди 4 години

Не се спазват мерките ! младите искат да уморят старите и Това е !В магазина беше пълно с млади в часовете за възрастни !

24

Те са самоизлекувани

преди 4 години

какво сте излекували, като за гриповете няма лек, лекувате само симптомите. Организма сам се лекува, с лекарства за седем дни, без лекарства за една седмица!? Не ме плаши вируса, плаши ме п.ростотията на управляващите!

23

Константин

преди 4 години

Защо не кажат с какво и как се лекуват, *** криеницата. Б оо кк лл уци.

22

Анонимен

преди 4 години

Вагабунгооо