218

Анонимен

преди 4 години

На всички да ви е ясно:ще пострада малкият и средният бизнес,хората със заеми и наеми ,а те са голям процент.Неизбежните месечни сметки -ток ,вода ,тел .си текат и даже се увеличават при стоенето вкъщи.Нямат работа голям % в момента,защото някъде е прекъснато звеното.Временните неща са най-постоянни.И така....чакаме горещото време,което ще дойде в края на юни.Евентуално тогава ще затихне тоз вирус.Може би ще има гладни хора.Те кухните за бедни в момента не работят и тези хора сега предполагам са

217

Анонимен

преди 4 години

бегом при партизаните.

216

Бай Пешо

преди 4 години

Утре ще вали!

215

Ъио

преди 4 години

Много противен и самовлюбен тип.

214

Анонимен

преди 4 години

Оффф като почнат начетените да ми развиват теорий че щяла да фалира държавата , тва да не е на майка ви фризьорския салон да фалира . Има резерв , има бонове , въобше не са ви ясни тея работи . Направо такива кауни има в тая държава че ви призовавам направо да си излизате , купунясвайте си , да може по скоро да спрете да хабите кислорода . Иначе Каролев е прав само ме не се знае колко ще струва . Пак за сметка на данъкоплатеца ще е

213

Анонимен

преди 4 години

Тук Каролев е абсолютно прав ! Глупаците сте вие пишещите по -долу тъпотии и незнаещи за какво иде реч! Единствено няколко умни човека прочетох тук ,че ако се търпи тази простотия с ограничения и запори държавата ще ФАЛИРА в най-скоро време и ще ви се наложи да сте на улицата и да стачкувате!

212

Психиатър

преди 4 години

Този пак ще ми отвори работа.

211

Карол Простакол

преди 4 години

Това кречетало винаги се появява в най-неподходящия момент. Няма ли кой да го плесне зад врата и да го въдвори в принудителна карантина на затворена уста.

210

До Владо Каролев

преди 4 години

Търся допълнителна работа.Как даде свържа с Вас.

209

Анонимен

преди 4 години

Този ***,с подстрижка на монголскабойна единица,да незнае как се моделира средностатистически сегмент.Баце ,че е прочел Винету веднага ще тикаже.5 млд + евросредства+ ддс отпаниката+ фирми- тип суджук+ 10% набаза разни и = 10 млд грубо.Въпросът ес какво щавене и в какви срокове товада се върне + приготвените вече изискуеми касови тежести.Това е.

208

Анонимен

преди 4 години

Ти имам прическата.

207

заразен

преди 4 години

И аз да дойда ,да сме заедно.

206

Анонимен

преди 4 години

Ало куРолев ами ако всички тръгнем на Витоша кво правим. Нали още заразени ще пламнат. Ти сеяндурче защо не си отиде на село а не да сееш Умнотии. Кой си ти и за какво се бориш. Нема ли да одиш у некоя телевизия и да ръсиш МозАк. На голем се правиш ама си едно гоооолемо Нищо.

205

ivailo

преди 4 години

Забраната за посещаване на паркове, градинки и спортни площадки е пълна тьпoтия... В случая подкрепям Каролев.

204

popa ot razgrad

преди 4 години

хайде владо, покажи какво значи да си истински българин...смело и безотговорно...

203

Анонимен

преди 4 години

много глупости е изговорил до сега, но за това е прав. Не може да се скача само в крайнасти. Колко време ще може да се запази това положение? След две седмици ще има проблем с доставките, след 3 хората ще са на улицата, а след месец държавата ще е фалирала.

202

пак неадекватен

преди 4 години

Каролката винаги ли е толкова неадекватна?За момента кризата дори е позлезна за икономиката.Имаше нужда от охлаждане.Не може капиталовия пазар да се раздуе 5 пъти при инфлация 1.2 (спрямо 200-8-а) и да не последва спад.Дюшеш им идва вируса сега.Когатро карантината падне ще видим дълъг период на ръстове. Дано не са толквоа бързи, за да имаме по-малка волатилност.Валутите сщо се държат и новата ликвидност само ще подпомогне икономиките.Ако нещата спрат до тук - нещата ще са ОК.

201

teo

преди 4 години

Този безумник КАРОЛЕВ ,ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА???Гешев какво чакаш а не го вкараш в затвора и ГЛОБА 50000 ЛВ. Каролев нагло наруши закона и си заслужи мястото в затвора!!! ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ, СЛЕД КАТО НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ??? БЪЛГАРИНО ????

200

нн

преди 4 години

На това му се казва надменост. Не ме закачайте, страшен съм, гледайте си болното здраве, мен не ми пука за вас. Опърничав, какъвто си и бил винаги.

199

Анонимен

преди 4 години

Каролев му е широко аоколо врата-доносниците не ги лови вирус..