71

Раз два

преди 4 години

От това миене на ръце , доста хора си заминаха !

70

Някой

преди 4 години

Борката е като болен от алцхаймер в публичен дом! Постоянно се чуди, че са го натаковали и не иска да си плати :-)

69

ЗАГАДКА

преди 4 години

Ингилизите за броени дни излекуваха нелечима отрова - Новичок, а сега да не могат да се справят с някакъв вирус!

68

горчивата истина

преди 4 години

Британците лежат на стара слава. Здравната им система е така нагласена,че да докара човек до стадий на хронично болен,тогава вече е в матрицата и до живот гълта хапчета- (бизнес).Нашите много глупаво копираха тяхната здравна с-***. Образованието им беше блестящо,но от 30 години насам умишлено се скапва, децата след 14г. изучават само определени предмети ,вместо всичките-както беше при нас,затова много от тях са зле с географията(историята).Икономически-също дръпнаха назад и затова е този Брекзит.

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72А българския лайню-кашкавалник как гледа? :)))))))))))))))

66

Анонимен

преди 4 години

Typ narod,Typa dyrjava,Typ minister i Bg systoto

65

Анонимен

преди 4 години

Кои българи бягат бе, ***?българите като тебе, дето едва говорят български език ли?

64

Анонимен

преди 4 години

Този не само гледа като луд, той си е луд. Пълно куку.Жалко за англичаните и британците, че се поддадоха да ги води едно магаре.

63

до 71

преди 4 години

Много си нeгpaмoтен бе братче, а освен това си и лъжец. Каква кралица-майка бръщолевиш, тя почина, женицата. Къде намесваш и българите? Изчезни като пръдня турски зaпapтък...

62

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно 64, казва се ирония.

61

анонимен

преди 4 години

Ето им кралство, ето им Брекзит, ето им коронавирус! Оня с жълтата коса се вихри, а майката-кралица абдикира от Лондон! Сега като ги налегне и световната икономическа криза, няма да могат и тоалетна хартия да си намерят! Великобритания е островна държава и най-големия вносител на ***-пейпър! А милите българи живеещи на острова, се сетиха за България и панически бягат насам! Болестта и кризата предстоят! "Който оцелее, ще разказва"!

60

Tom

преди 4 години

Истината за тази деградирала нация се крие в поста на 49,много точно и реално.

59

Tom

преди 4 години

Помнете какво ви казвам:наложат ли забрана за посещение на кръчмите в таьи държава,ще настъпи потоп,там. Ще пада супер сеир с тези лицемери.

58

РЕШЕНИЕ

преди 4 години

Този за гребен не е ли чувал?Освен това да не мислите, че решенията той ги взима?

57

До 64

преди 4 години

Мдаа, ще платят, ако има на кого! Тия *** с техния експеримент заразиха голям процент от хората. 2 от 3ма, които познавам и живеят в Лондон, са с вируса. Млади хора...и вчера призоваха пенсионираните работници да се върнат, защото не могли да се справят. Нагло!

56

Анонимен

преди 4 години

"така са решили така го правят, защото не са като стадо"------------------------------------------Наглосакси са.

55

абсолютно

преди 4 години

До 62 АнонименАбсолютно си прав. Не мисля че е създаден да редуцира населението, вируса не се различава по нищо от обикновен грип, един малко по събуден човек ясно ще разчете манипулацията с постоянното набиване ОЩЕ 5МА БОЛНИ, ОЩЕ ЕДНА ЖЕРТВА, РАЗПРОСТРАНЕНИЕ, КАРАНТИНА, СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ, от хора в черни дрехи с пагони, на всякъде постоянно нон стоп, тази информация се набива ПОДСЪЗНАТЕЛНО, нормалния човек дори не осъзнава как страха става част от ежедневието му, и изпълнява каквото му кажат

54

Анонимен

преди 4 години

МОЖЕ БИ СЛЕД 10 години в учебниците по история ще пише, че сме били жертва на масов психологически и физически експеримент Коронавирус - но с каква цел, бъдещето ще покаже. Експеримент по Оруел. След големия шум който се вдигна около Глобалното затопляне, движението, което подхвана Грета Тунберг не доведе до конкретни промени. После Брекзит - Британия напусна ЕС. Този вирус явно е бил умишлено създаден, за да редуцира населението на Земята, а и да се направи опит да бъде контролирано и зомбирано. После - преразпределение на ресурсите(капиталите ) и нов световен ред.

53

пияница мистик

преди 4 години

Винаги съм смятал, че най-простите световни лидери са Джуджека и Тръмп, ама отскоро смятам този психопат с вид на педофил за номер 1

52

Анонимен

преди 4 години

Гледам днес, че опpaзнили рафтовете за храна и гъзпапир.от щастие, че турчина ги командва и от брексита...Няма лошо, животът е колело и когато си бил горе със сигурност ще отидеш долу.Нека сега и те пробват другия край на тиягата, нашият ред отдавна мина и този филм вече сме го гледали.