33

ммм

преди 4 години

Колега пчелар, който е на 60 години ми разказва днес, че ако не не стане отново баща, то има вероятност да се разведе ...Аз го попитах защо така; а отговора беше, че те по цял ден са със съпругата в къщи, зяпат порно, порно ...Но кака е започнала да се изнервя и постоянно да недоволства и... той ми казва, че тази ситуация не му допада; ако това нещо продължава, той той ще подаде документи до Районния съд ...

32

Анонимен

преди 4 години

Делникът ни стана като празник. Едене, пиене и мързелуване. Хич не ми е зле отколкото в онзи цех и множество дет се правят на шефове.

31

ЦИНИК

преди 4 години

Преди прескачай до комшийката дека е вдовица по тънката част.Съгъ не пуска!Срай я от виросо.От две седмици съм на сухо.Глеам кът пасъ козите еднъ почна могу да ми аресва....!

30

Безделник

преди 4 години

/ \

29

Анонимен

преди 4 години

Промени се разбира си.Преди си пиех кафето навън сега в къщи!Преди си пиех някоя бира на вънсега в къщиПети обичах да чу.....а нещо навън сега уви в къщи!

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Хи-хи-хи, асоциализацията е най-прекият път към робството ! Мечтата на ЕЛита !

27

Анонимен

преди 4 години

Сега съобщиха по радиото в Германия - взимат 150 млрд ? кредит за спасяване на икономиката като първа стъпка, а после ще има още. Нашите бачкери да плащат цял живот данъци и осигуровки. Това е номера с короната, който не е разбрал.

26

Р.Рад

преди 4 години

До Анонименно пък за сметка на това троловете упояват читателите от вкъщи, и си докарват добри пари.

25

Анонимен

преди 4 години

Като кажат работо от вкъщи работата от вкъщи не произвежда хляб,яйца,кашкавал, месо , мед и продове и зеленчуци в магазина и коли техника за бита и др.

24

до 22

преди 4 години

положетелното е, че ако вече си заразен, не може да се заразиш ;)

23

аналлизатор

преди 4 години

На целият политически елит. трябва да му представм сметката за политическата отговорност. Винаги съм си я представял, като една посмъртна снимка на Мусолини.

22

Анонимен

преди 4 години

До 19Ние си се събираме най-спикойни. Няма смисъл, да ни разпръскват. Ако е имало белен, вече всички сме заразени. Поне, няма да умираме в тотална.скука!

21

Сделано в Китае

преди 4 години

Живота по Време на Пандемия е точно като Китайска Стока с БезПлатна Доставка до Европа!

20

Анонимен

преди 4 години

С нищо. Шефа дигна нормата. Каза че и другата събота ще бачкаме. За пари и маски не говорим.

19

...

преди 4 години

Станахме като домашни таласъми. Змията съска по цял ден, брои ми чашите и чупи пръсти. И от вкъщи бачкам. Добре, че с комшиите правим тераса партита. Кой мръвка, кой ракия, кой каквото има.

18

Анонимен

преди 4 години

С нищо. Безработен съм и се шматкам по цял ден в балкана, като енхуабво времето. От Трявна съм, ако питате, на не бял в града :D

17

SS

преди 4 години

Със съпругата където се намираме в самоизолация не усещаме напрежение.Правим дълги разходки в гората,днес видяхме сърни,обядвахме сред природата,гледаме TV тя ми угажда като ми готви разни неща който обичам,а вечер sex .Имаме храна и гориво за 3 месеца.Ама презарвативите намаляха.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонименот бирата ще да е

15

Анонимен

преди 4 години

За дни заприличахме на НРБ. Опашки пред магазини за хляб и кисело мляко, рехав трафик, чичко с униформа говори всеки ден по телевизора, наплашени поданици които се крият под юргана чакайки ракията и салатата... Направо да връщат член 1 и Белене, да се свършва с тази мъчна игра на демокрация...

14

Анонимен

преди 4 години

При чехите от близо 1000 заразени нито един починал. С Бехеровка ли ги лекуват? Питам за един приятел.