752

Петров

преди 4 години

Пардон.МОЗЪЧНИ ПРЪДНИ НА ПОЛИТИЦИ ***

751

Петров

преди 4 години

Мозъчни пръсти......

750

Краси

преди 4 години

А Светлочерните?

749

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли ЗАЩО се забранява посещаването на паркове заради короновируса?? Искам обяснения, ние заслужаваме обяснения!!

748

Анонимен

преди 4 години

онази дебелата и флегматична журналистка Найденова защо вкарва в колата си хора от щаба за корона вируса за тъпите си интервюта.няма ли онлайн възможности за интервюто и

747

6

преди 4 години

Най-късно до понеделник включително, всички пътуващи ще имат декларации за всякъде -къде законни , къде фалшиви и КПП-та ще станат излишни , както и самия минисър , който издаде тази глупава заповед !По-добре обеззаразявайте колите на влизане и излизане и дайте на шофьорите по една листовка с указания за предпазване .Това нещо няма да мине за ден -два!Китайците пробват вече масово ваксина - в това ми е надеждата !

746

1

преди 4 години

другарю муфтажийски,забраната не важи ли за бойко ,каскетов и останалите от кохортата на герб-комунисти,че са тръгнали на купон ,при свинаров/домузовчийски/,или подарените лекарства от него,му оправдават 55те милиона,които дължи на държавата.

745

ГРОБАР

преди 4 години

Отцепиха половината болница София Мед, за да може Киро да си спретне чудовищен ГЕНГ-БЕНГ с неговите покровители - ТИКВУН, БЮДЖЕТАРЯ, ГОДЖИ, КАСКЕТА и останалите джен.дъри!

744

Анонимен

преди 4 години

Проблем на България не е някакъввирус, а един премиер без качества,който много дълго се задържа, въпрекипростотията си и вредителствата спрямо националните ни интереси.

743

ПроСоТо

преди 4 години

та ако ИЗВЕЯНИТЕ ДЪРЖАНКИ от Харема на Боко НАИСТИНА искат да облекчат възрастните хора,то биха могли да го направят много лесно:-Просто да..абе я стига съм давал съвети на безмозъчните!..Едно че никой не обръща внимание ,и второ-дори и да са прежали некой ГЛАВОК от "факторите в държавата" да го прочете,за неговата единствена лимка то ще прозвучи неразбираемо-като бръмчене на муха....айде със здраве!

742

ПроСоТо

преди 4 години

що се отнася до чутовната ДИВОТИЯ,"регламентираща" кой кога да бил имал право да пазарува в зависимост от възрастта си,то тя си е наистина УНИКАЛНА!!!..Сега се позамислих дали е имало такъв случай в цялата човешка история..И знаете ли?..-Впрочем,замислете се и вие!..Но:-Тая ТЪПНЯ с "възрастните и младите" е готова за Книгата на Гинес Бродерс в раздел "Дивотии"!НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДИСКРИМИНАЦИЯ на българските граждани,ОСНОВАНА НА ПОЛ,ВЪЗРАСТ,ОБРАЗОВАНИЕ!!!..-Пише го в Конституцията!АКО ../про

741

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен"ВП" ли ни чака другата седмица?

740

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоНещо повече,обявиха "извънредно положение"...Та:..-ЗАЩО?!___________________________________Скоро ще разбереш защо. Другата седмица.

739

seira

преди 4 години

"Възрастните с пазар сутрин за два часа" - ЛЪЖА!!!АЛООО!!!ВИЕ ЧЕТОХТЕ ЛИ ТЕКСТА НА ЗАПОВЕДТА?!НИКЪДЕ В ЗАПОВЕДТА НЕ ПИШЕ, ЧЕ ХОРАТА НАД 60г. ВЪЗРАСТ НЯМАТ ПРАВО ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМА СИ И/ИЛИ ДА ПАЗАРУВАТ В ОСТАНАЛИТЕ ЧАСОВЕ ОТ ДЕНОНОЩИЕТО!!!В МАГАЗИНИТЕ ВИДЯХ КАК ГОНЯТ ПО-ВЪЗРАСТНИ КЛИЕНТИ СЛЕД 10.30 ЧАСА!!!МАЛОУМИЕТО НЯМА КРАЙ!!!НАРОДЕ!!!!!

738

Внимавайте

преди 4 години

Че пусна Дрона !

737

Ханс

преди 4 години

Четох великата заповед и тя наистина забранява влизането и излизането за градовете центрове на области, т.е от Перник не можеш да отидеш в София, но от Свиленград да отидеш в Радомир може!!! Господин Борисов проверявайте му съчиненията на тоя, преди да ги обнародва, молим ви !!!

736

Анонимен

преди 4 години

Около "Пиротска" и Пазара,обикаля еднамилиционерска кола,надула високогово-рителя и призовава,повече от двама дане се събират...,за да пазим здравето надругите...Крещят,като на заколение.Вечеспрях да мисля, защо тези хора са сномадско възпитание.Една преподавателка ни казваше: Приемамчовека такъв,какъвто е .И аз така.

735

Анонимен

преди 4 години

Каква анархия и цензура е в Германия...там отдавна няма нормалност и дисци лина.всичко е на самотек.бавно.бавно.докато умрат с меченца и толерантност в процеса на бой за тоал.хартия и сапуни.нали ги видях преди седмица.тук поне правят нещо.

734

Анонимен

преди 4 години

Как е Киро?умря ли вече?Цяла болница затвори.

733

Анонимен

преди 4 години

Ууууиииииииуу7ууу! ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!МАХАЙТЕ СА УЕЕЕЕЕЕ