9

Анонимен

преди 4 години

В Сингапур имало план как се действа в такива ситуации-затова и в държавата втора по брой на населението на кв.метър има най малко заразени -ние сме изненадани както със снега -тук няма план за развитие както на страната така и план за кризисни ситуации а камо ли здравословни кризи -тук дори не можеш да си направиш тест дори и платен -прокурорът имал нещо впредвид -а спекулата с дезинфектанти маски лекарства е закъсняло така каза ГЕШЕВ

8

Брудос

преди 4 години

Щеше да е много смешно ако не беше безкрайно тъжно Премиерът на една държава в Европа се нагърбва да снабдява някакви фирмички с плат, лепило, конци за шиене !!! А държавата? Майната й! А че ще има т.н. период "след короновируса" и че тази държава или това което е останало от нея трябва да произвежда и обслужва населението си във всички сфери? За това нямаме настроение да говорим...Също и премиерът няма време впредвид дейността му като снабдител и специалист по реорганизация на производството.

7

Анонимен

преди 4 години

За туй време вече китайците правят болница за 5000 човека... вече месец няма дезинфектанти, маски и ръкавици....това е жалка рсбота

6

Анонимен

преди 4 години

2 бр на служител???...яко

5

Едно към едно

преди 4 години

Браво! След като биха барабана на 9 март, че почват "на мига"!

4

niedersachsen

преди 4 години

какво се подиграват хората шият по нещо в германия няма и толкова

3

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

До 6 милиона ще се стигне след около 10 години. Хвала. Шивашките фабрики шият костюми за армани. Накарайте ги да шият маски и облекла, но са ваши и ще загубите пари нали?

2

Анонимен

преди 4 години

Това е добре.

1

dedo vi

преди 4 години

Nqkvi galfoni cufnaha iz svetovnite novinarski saitove v parlamenta v pulno zashtitno oblekvo. To nashe proizvodstvo li si e?